Symposium, Arne Astrup, Christian Bitz, Nyt folkesundhedsbegreb…

… alle sammen keywords for min dag i morgen. Puhaa, jeg får en travl – men spændende dag. Jeg sidder lige nu og prøver at forberede mig lidt, men jeg er simpelthen så smadret efter verdens længste dag på Uni.

Jeg starter dagen i morgen i Ingeniørhuset kl. 08.30 (hvor jeg skal mødes med min søde veninde Karo) til konference om Nyt folkesundhedsbegreb. Se programmet her. Det er Dr. Geof Rayner og Professor Tim Lang der præsenterer deres nye bog Ecological Public Health. De argumenterer for en udvidelse af folkesundhedsbegrebet, hvor også en række bæredygtighedselementer inddrages. Desuden vil der være en paneldiskussion med Geof Rayner, Michael Heasman, Aileen Robertsen, Robert Pederson og Bjarne Bruun Jensen – internationale eksperter på området. Jeg tror det bliver utrolig spændende, og jeg skal selvfølgelig nok lave et indlæg her på bloggen, hvis det er relevant. Konferencen slutter kl. 12.30. Herefter skal jeg skynde mig ud på LIFE, hvor jeg skal være til Symposium “Verdens Bedste Kur” -et alternativ til fedmekirurgi, af Arne Astrup og Christian Bitz kl. 13.00. Se program her. Udgangspunktet er bogen “Verdens Bedste Kur”, som er skrevet af Christian Bitz og Arne Astrup. I mit arbejde hos Christian Bitz har jeg også hjulpet med bogen, jeg har bl.a. energiberegnet på alle opskrifterne. Bogen er baseret på verdens største koststudie. I morgen vil de uddybe baggrunden for bogen. Desuden vil der være en paneldebat, hvor panelet består af: Sundhedssjournalist Torben Bagge, BT, chefredaktør Karen Lyager Hove, IForm, forlagsredaktør Torben Skjoldborg, Politikens Forlag, formand Ginny Rhodes, Foreningen af Kliniske Diætister.

Jeg er helt sikker på, at der kommer et indlæg om det her på bloggen 😉

Jeg glæder mig til en god og spændende dag i morgen, selvom at jeg pt. er ved at dø af træthed!

God aften.

xx Sofie

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *