THE YOGURT SHOP

I går var jeg til åbning af The Yogurt Shop. Det er et helt nyt koncept, og jeg kan lige så godt afsløre med det samme, at jeg er kæmpe fan! Da jeg for noget tid siden blev bekendt med konceptet, havde jeg da også på fornemmelsen, at det var noget for mig – og det var det! Jeg elsker jo både skyr, yoghurt, frisk frugt og granola. The Yogurt Shop bliver drevet af de to søde og meget engagerede piger, Marike og Christina, som desuden er gode veninde, hvilket jeg synes, er rigtig hyggeligt. Det er et meget gennemført og hyggeligt sted de har fået sat i stand i indre københavn. Shoppen er i to etager, øverst kan du købe din yoghurt osv. og nedenunder er der hyggelige små borde og stole, hvor man kan sidde og nyde sin yoghurt i de dejlige omgivelser. Desuden er der gratis Wi-Fi, så det er muligt at sidde og arbejde. Jeg tænker, at det er et oplagt sted at holde morgenmøder, som jeg er stor fan af. Pigerne har desuden gjort meget ud af at vælge de rigtige leverandøre og råvarer for at sikre en høj kvalitet. Du kan selv vælge hvilken yoghurt du vil have, enten skyr, drænet, fedtfattig eller laktosefri – så alle kan altså være med, også dem der ikke er til yoghurt, de har nemlig også en yoghurtbolle fra Meyers. Du kan vælge imellem flere forskellige varianter af toppings på din yoghurt, både frugt, puré, bær, nødder, kompot, granola osv. (se menukortet længere nede i indlægget). Jeg smagte red liquorice og salty caramel og begge varianter var sindssygt lækre, en af de ting jeg bemærkede, og som virkelig er et plus hos mig, er at de ikke sparrer på toppingen, der blev fyldt godt op. Yoghurt mætter jo “desværre” rigtig godt, jeg ville ellers rigtig gerne have smagt nogle flere, de lyder alle sammen rigtig gode. Derfor kan jeg også godt garantere, at der ikke går lang tid før jeg må tilbage igen. Du kan både nyde deres lækre yoghurter til morgenmad, en let frokost, et sund mellemmåltid eller en lille dessert. Udover morgenmad og frokost, servere The Yogurt Shop utrolig lækre kaffer, friskpresset juice og ikke mindst Skyr is fra Hansen Flødeis (den sammen som jeg tidligere har skrevet om her), isen bliver toppet med det samme som yoghurten, det er jo helt genialt, og må selvfølgelig også afprøves i den nærmeste fremtid. Sidst men ikke mindst er dette et koncept, som er sundt, samtidig med, at det er lækkert. Du får en masse sunde proteiner, kostfibre, vitaminer og mineraler, når du nyder en af yoghurterne. Der er selvfølgelig stor forskel på indholdet af kalorier, alt efter hvilken variant du vælger, da nogle af varianterne er tænkt som en snack eller dessert. Men der er ingen tvivl om, at morgenmad fra The Yogurt Shop er en sund og lækker start på dagen – btw, du kan også få din yoghurt to go :) Jeg kunne sagtens blive ved med at fortælle, men jeg vil stoppe her, jeg kommer helt sikkert til at skrive mere om dette fantastiske koncept, når jeg har smagt flere af deres herligheder… Nu kan I få lov til at nyde lidt billeder fra i går og forhåbentlig få en fornemmelse af den hyggelige stemning.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCMin søde veninde Laura var også med til åbningen, jeg fik hende til at holde mit lækre morgensæt, så jeg kunne nuppe et par billeder.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCHer kan I se, hvad jeg smagte på i går – såååå lækkert!

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCSmukke Christina, som er en af ejerene af The Yohurt Shop – og toppings til yoghurten.

SAMSUNG CSCDe smukker piger, Laura og Emily, bestiller lige en lækker yoghurt mere hos de to glade ejere!

IMG_7496   IMG_7504Laura og jeg fik stort set det samme og var enige om, at vi snart må tilbage.

MENU KORT

Skærmbillede 2013-05-29 kl. 12.54.24

Skærmbillede 2013-05-29 kl. 12.52.29

Adresse
Ny Adelgade 7, Kbh K

Åbningstider
MAN – FRE: 7.30 -18.00
LØR: 10.00 -16.00
SØN/HELLIGDAGE: LUKKET

Skærmbillede 2013-05-29 kl. 12.52.46

Som I nok kan regne ud, kan jeg varmt anbefale et besøg hos The Yogurt Shop.

Ha’ en dejlig torsdag og Distortion på Vbro, hvis man har planer om det!

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

29 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *