TheJunkies på 42RAW

I aften har jeg været ude sammen med de tre andre smukke junkies, Laura fra StyleJunkie og Birgitte og Cecilie fra BeautyJunkie. Vi spiste lækker raw food dinner på 42RAW i Pilestræde. Her kan I se lidt billeder :) Der kommer et mere detaljeret indlæg inden længe.Er der nogen af jer, der har været der?

xx Sofie

14 kommentarer

 • Nana siger:

  Uh ja… Deres smoothies er jo SÅ lækre…!

 • Cecilie siger:

  Ja jeg spiser der stort set hver uge. Jeg lever kun af raw food, så det er mit absolut yndlings sted! :-)

 • Pernille siger:

  Elsker billedet af jer 4 piger! så fint :-)
  // http://www.bedreform.blogspot.com //

 • Rikke siger:

  Ja! Er vild med deres mad.. men da det er ret mange penge (selvom det er godt, I know) bliver det desværre kun til sjældne besøg…
  Egentlig var jeg i NY og spise på en raw food restaurant, hvor jeg kun kunne drømme mig tilbage til RAW 42… så efter min mening er det af alletiders kvalitet og vil hellere spise her én gang hvert halve år end at spise ude en gang om måneden… (okay, jeg får det til at lyde meget dyrt.. men det er i hvert fald ikke SU venligt!)

 • Lise siger:

  Det er såååå lækker mad, men lidt voldsomt at leve helt efter det. Raw maden kan bruges som inspiration til salater og lette retter som tilbehør til andet hverdagsmad – det vil pifte hverdagsmaden op :)
  Prøv desuden deres raw chokoladekage. Den omtales som den bedste chokoladekage, og jeg kan KUN være enig :) Fedt de udbyder kaffe på cafeen nu, så det kan nydes sammen med verdens bedste chokoladekage <3
  Glæder mig til at læse dit ernæringsperspektiv på raw-konceptet.

 • Jeg kender godt stedet og spiser og drikker der nogle gange – og det er vældig lækkert og forfriskende :) Det er ikke et koncept, jeg heller ville leve efter, nej. Men det er inspirerende, og der er nogle virkelig lækre ideer og opskrifter efter det rundt omkring. Deres ingefærshots er gode(specielt når man har kunnet få dem gratis ved at checke ind på facebook), og deres thairet og og hummus-snack og de grønne juices :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *