V A C A T I O N

Beklager stilheden på bloggen i går – jeg havde den sidste eksamen og det gik rigtig godt. Det kombineret med at jeg nu har sommerferie blev fejret hele dagen, aftenen og natten! Såååååå dejligt! Nu lover jeg til gengæld, at der kommer en masse gode indlæg og opskrifter her  på bloggen i den kommende tid. Ind til da kan I se lidt billeder fra i går.

Den lækreste grønne salat hjemme hos Julle!

En hulens masse øl

Fin omtale af TheJunkies i Bazar

Sikke en skøn dag og vigtigst af alt  V A C A T I O N 

Jeg håber I alle sammen nyder weekenden! Til de af jer som også har fået ferie, eller til dem som bare vil i danse humør, listen to this one, det er min dejlige veninde Stine som synger, jeg har hørt den på repeat siden i går :) Wuhuuuu
Glædelig Sankt Hans!

xx Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *