VACATION TIME // VAL THORENS

I går aftes gik turen til Val Thorens, hvor min dejlige veninde (AK) og jeg skal fejre nytår. De af jer der følger mig på instagram (@sofiebentzen) ved allerede, at jeg er tagt af sted. I dag havde vi den mest fantastiske dag på ski. Der var faldet en lidt sne i nat, det var frostgrader og solen skinnede fra en skyfri himmel – så fantastisk! Skiferie er uden tvivl min yndlings ferieform. Vi var på pisterne fra 09.00 – 16.30, så dejligt. Nu sidder vi her på hotellet og hygger i en fatboy 😉 Jeg skal nok prøve at få blogget lidt hernede fra, bl.a. kommer der i morgen en lækker opskrift på en hyggelig og flot snack, som kan serveres nytårsaften… ula laaaa.

IMG_5756

IMG_5775  IMG_5749

Mange hilsner fra de franske alper ???

Billeder: Healthjunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *