VELKOMMEN TIL HEALTHJUNKIE.DK

health_43

Hej og velkommen på det nye HealthJunkie site!

Jeg er mega glad og stolt over, at jeg nu endelig kan vise Jer det nye site.

Efter et par gode år hos Looklab, er det nu blevet tid til, at der skal ske noget nyt. Jeg har derfor besluttet at rykke bloggen tilbage til www.healthjunkie.dk og desuden givet siden et lille (tiltrængt) facelift.

Jeg har indgået et samarbejde med de top seje drenge fra DONTT, som også er dem der, i samarbejde med mig, har udviklet mit nye site. Jeg glæder mig til, at fortælle mere om samarbejdet i den nærmeste fremtid. Du kan besøge drengenes site HER.

health_43

health_19

Udover det nye look, er der som sådanne ikke noget der vil ændre sig, udover at jeg vil bruge lidt mere tid på at få opdateret siden jævnligt. Jeg er meget åben over for ønsker og ideer til indholdet her på siden – så skriv meget gerne en kommentar her til indlægget eller en mail til sofie@healthjunkie.dk.

Jeg håber, at I vil tage godt i mod det nye site og fortsat vil følge med!

Rigtig god 1. Maj til jer alle sammen!

XX SOFIE
Foto: Morten Bonde

 

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *