Velkommen til HealthJunkie


Sundhedsfanatisme? Ellers tak, men jeg sætter pris på at leve et sundt og varieret liv, hvor der også er plads til fornøjelser. Jeg hedder Sofie Bentzen er 25 år og arbejder for ernæringseksperten, Christian Bitz ved siden af mit studie i Human Nutrition på Det Biovidenskabelige Fakultet.

Her på bloggen vil jeg dele ud min akademiske viden om sundhed og ernæring krydret med erfaringer fra mit eget liv. Jeg vil fokusere på det, som er min passion, og det jeg ved mest om ? nemlig ernæring. Og hvad er så det? Kort sagt: Hvad er sundt/usundt for dig, hvorfor skal du spise de forskellige fødevarer, hvor får du de essentielle nærringstoffer fra, og hvad gavner de helt præcist.

Det kan være tæt på umuligt at finde ud af, hvad der er op og ned, når vi får læst og påskrevet fra eksperter om fødevarer, som vi ?ama’r halshug? skal spise, og fødevarer som pludselig slet ikke må indgå i vores daglige kost. Min holdning er som udgangspunkt, at ingen fødevarer er så livsnødvendige, at vi kun kan leve af dem, omvendt er der heller ikke fødevarer som er så ?slemme? at de helt skal udelukkes af kosten ? alt med måde.

I er altid velkomne til at stille spørgsmål eller sende mig en mail, så vil jeg prøve at besvare spørgsmålet så godt jeg kan, og muligvis ryger det også her på bloggen, hvis det har relevans for andre.

? And ohh yes, I?m  a sucker for chocolate!

XO Sofie

 

1 kommentar

  • Cecilie siger:

    Hej Sofie.. Jeg har først lige opdaget din blog i dag, da i er kommet på looklab, og din blog er da noget af det mest fantastiske – lige det jeg også interesser mig for og derfor vil jeg lige høre dig hvordan du er kommet til der hvor du er i dag.. :-)
    Hvad studierer du og hvordan kom du dertil? :-)
    Nu går du rigtig meget op i sundhed, er det ikke nogle gange selv svært at leve sundt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *