IT’S ON! VI SKAL FINDE DANMARKS #NATIONALRET

Og jeg håber, at I vil være med!?!

dkmad_runde1_930x180

Jeg har glædet mig til at præsentere denne kampagne. Fødevareministeren, Dan Jørgensen, er manden bag kampagnen, der har til formål at sætte fokus på danskernes madkultur. Et tiltag som jeg meget gerne vil bakke op om. Derfor har jeg indgået et samarbejde med Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og Dan Jørgensen for at få denne kampagne skudt godt i gang. Jeg håber, at I har lyst til at bakke op om kampagnen. I kan læse mere på danskernesmad.dk.

Sammen skal vi finde frem til Danmarks nationalret, og her kommer I ind i billedet. Del jeres bud på Danmarks nationalret på instagram og brug hashtagget #nationalret eller send dit bud til danskernesmad@fvm.dkBlandt de indsendte billeder, udvælger Fødevareministeriet på hverdage et vinderbillede. Præmien er et gavekort til et supermarked på 200 kr.

Jeg vil også bidrage med mine bud på en nationalret i løbet af de næste uger, og jeg vil selvfølgelig dele mine opskrifter her på bloggen.

Følg også med i kampagnen på Facebook HER og på Instagram @danskernesmad.

Jeg glæder mig meget til at se jeres bud på Danmarks #nationalret

XX SOFIE

Foto: fvst

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *