VIND BILLETTER TIL FEMINA LIVE 2013

Jeg har fået lov til at udlodde 3 x 2 billetter til FEMINA Live 2013 i Forum fredag d. 4 . oktober. Jeg vil også være til stede på messen, hvor jeg vil snakke lidt om, hvordan man bevarer/får energi her til efteråret – så kom endelig forbi til en snak, I kan finde mig i LongoVital standen. Derudover får I hver et glas LongoVital.

Skærmbillede 2013-09-23 kl. 16.48.28

Alt hvad du skal gøre for at deltage er at like Mere Energi på facebook samt skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvem du vil dele oplevelsen med, hvis du vinder 2 billetter.

Vinderen bliver trukket d. 30.09.13

Held og lykke!

XX SOFIE

Foto: femina.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

 

61 kommentarer

 • SidselK siger:

  Hej,

  Jeg vil dele oplevelsen med min kære søster.

  Sidsel ..

 • Sara siger:

  Jeg ville dele billetterne med min mor :-) Kh Sara

 • Mette Due siger:

  Jeg vil gerne dele denne oplevelse med signe svendsen!

  Mette Due

 • Caroline W siger:

  Jeg vil dele oplevelsen med min søde mutti – jeg husker, vi engang var på en lignende messe og besøgte også modemessen for et par år siden. Og det er simpelthen sådan en hyggelig ting at gøre sammen! (Nårh ja, og så har hun snart fødselsdag!)
  //Caroline

 • Maja K siger:

  En af mine fantasiske veninder. Jeg har et par stykker som er lige så tossede som mig, og som regel er det så svært at vælge imellem dem, at det bliver nødt til at hedde først til mølle 😉

 • Anne Marie siger:

  Jeg vil dele oplevelsen med min veninde.

  Hun er studerende og jeg er jobsøgende. Begge beskæftigelser som kræver ekstra energi, ikke mindst når det bliver mørkt.

 • Rikke Munksgaard siger:

  Heyy :)

  Vil gerne dele oplevelsen med min dejlige mor da jeg savner at tilbringe tid med hende.

  – Rikke

 • Jeg ville tage min søde veninde Maria med – hun elsker sundhed ligeså meget spm mig!

 • Celina siger:

  Jeg ville elske at dele oplevelsen med min Mor som fortjener lidt forkælelse :-)

 • Maja Michaelsen siger:

  Jeg vil dele oplevelsen med min skønne store søster som jeg snart skal undvære i 8 måneder!! en rigtig pige tur inden jeg tager til det store udland!

 • Karoline Kaal siger:

  Jeg ville dele oplevelsen med én af mine dejlige veninder:)

 • Mie siger:

  Jeg vil selvfølgelig dele oplevelsen med min dejlige søster :)

 • Anne-Katrine siger:

  Jeg vil virkelig gerne dele den her oplevelse med min bedste veninde! Jeg er simpelthen så stolt af hende. Hun er gået på kur fordi hun gerne vil tabe sig, og hun klarer det så flot. At give hende den er oplevelse, kan være med til, at jeg kan vise hende hvor stolt jeg er, og at jeg vil støtte hende hele vejen gennem det, så hun kan opnå sit mål.

 • Nana k siger:

  Jeg ville dele det med min mor :-) det er sjældent jeg får hygget alene med min mor uden at det er hos hende eller jeg – så jeg ville elske at kunne forkæle os lidt sammen :-)

 • Trine siger:

  Jeg vil helt sikkert dele oplevelsen med min fine veninde Maria, som trænger til lidt opmuntring.

  kh Trine

 • Frk T siger:

  Åhh, den konkurence vil jeg gerne vinde – min mor kommer nemlig til København den weekend. Vi skal hygge os alene hele weekenden, og det ville være så fedt at kunne tage hende med derind :)

 • Julie Hinze siger:

  Det eneste rigtige er at dele oplevelsen med min mor. Helt tilbage fra jeg kan huske har vi været til Femina messe, og jeg ville elske for en gang skyld at kunne invitere hende med..

  Jeg krydser fingre!

  Vh Julie

 • Simone Kristoffersen siger:

  Jeg ville dele det med min mor, fordi da jeg var yngre plejede hun at tage mig med til femina i forum og det ville derfor være en tur ned af memorielane. Og selvfølgelig dejlig kvalitetstid med min mutti.

 • Signe siger:

  Jeg ville dele dem med min dejlige søster, hun er altid godt selskab og en god hjælpende hånd 😀

 • Mette Poulsen siger:

  Mere energi her til efteråret – JA TAK! Jeg vil SÅ gerne til Femina Live 2013 og vil dele oplevelsen med min storesøster, som jeg ved vil blive virkelig glad for det :)

 • Cecilie siger:

  Den skal helt sikkert deles med min skægge mor, som trofast hver eneste torsdag så længe jeg kan huske (og sikkert også før det) er kørt i føtex (og hvad det hed før i tiden) for at købe femina 😉

 • Agnete siger:

  Hvis jeg vinder konkurrencen, vil jeg dele denne oplevelse med min mor. Min mor donerede sin nyre til min storebror for blot en uge siden og er lige hjemvendt fra Skejby sygehus. Den sidste periode har været hård og sej, men nu er vi på den anden side, og alt ser lysere ud og derfor er et overskudsboost meget tiltrængt :)

 • Louise siger:

  Jeg vil dele billetten med min mor, da vi har brug for inspiration og råd til mere energi til at komme godt og sundt igennem efterår og vinter :)

 • Eva siger:

  Jeg ville dele den gode oplevelse med min søde søster :-) Kh Eva

 • Louisa M siger:

  Lyder spændende!
  Hvis jeg vandt, ville jeg dele oplevelsen med min bedste veninde :)
  Mvh. Louisa

 • Louise Sand Kirk siger:

  Ville elske at kunne invitere min mor med, er sikker på det lige ville være noget for hende :)

 • Pernille Ravn-Eriksson siger:

  Jeg ville dele denne oplevelse med min smukke veninde, Johanne. Hun er altid med på sjov og hygge. :-)

 • NatasjaS siger:

  Jeg vil gerne dele oplevelsen med min mor, som netop nu står mit i en livsstilsændring. En del kilo skal tabes og energiniveauet skal boostes. Hun arbejder for sagen, men kunne godt bruge mere inspiration :) Og det kunne jeg også 😉

 • Eva V A Østergaard siger:

  Jeg vil invitere min bedste veninde og træningspartner med til en masse god inspiration ❤️

 • Alma Lykke siger:

  Jeg ville vælge at give dette til min skønne mor, som lige er fyldt 40! Hun hjælper altid mig med alt, og det kunne være skønt at hun kunne blive forkælet lidt.

 • Louise Teller siger:

  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg dele oplevelsen med min dejlige søster på 39 år, som netop er blevet erklæret rask efter en grum oplevelse med kemo og stråler mod lymfekræft. Hun har om nogen brug for at blive forkælet.
  Så vi krydser fingrer :-)

 • Lea siger:

  Jeg ville dele denne oplevelse med min veninde, da hun bare er super sej, og har tabt sig 16 kilo. Hun er stadig igang med at tabe sig , og hun gør det bare så godt og er meget målbevidst! Er virkelig stolt af hende. Ville elske at kunne forkæle hende lidt, nu hvor vi går den mørke vintertid i møde og fordi hun virkelig fortjener det :-)

 • Simone Rieder siger:

  Jeg ville helt klart dele oplevelsen med min veninde. Hun er netop startet på nyt studie, i en ny by, og kunne have godt af en afstressende dag ovenpå al stressen i forbindelse med opstarten. Det kunne være rart at forkæle hende lidt!

  /Simone

 • Yasmin siger:

  Jeg ville dele den med min bedste veninde, som jeg desværre ikke får set så meget til for tiden.

 • Ida siger:

  Jeg vil tage min mor med. Det er længe siden vi har lavet en rigtig tøse ting sammen :)

 • Mathilde Bæk-Larsen siger:

  Jeg ville dele denne dejlige oplevelse med min dejlige mor 😀

 • Ditte siger:

  Jeg vil super gerne tage min mor med, det ved jeg hun ville elske :) og så kan vi bruge en dag sammen, som der nok ikke er nok af for tiden..

 • Mette W siger:

  Jeg vil dele oplevelsen med min veninde Julie, som netop kommer på besøg fra Aarhus den dag! :)

 • nadja jensen siger:

  Jeg ville tage min søde dejlige veninde med, som hjælper mig i en svær tid og som jeg ved at jeg altid kan regne med :)

 • Mette siger:

  Hej,
  Jeg ville tage min mor med.

 • Susie Rasmussen siger:

  Jeg vil dele oplevelsen med min veninde Sara der er har studeret ernæring og sundhed.

 • Josefine siger:

  Jeg vil tage min skønne veninde Mette Spur med, der for en måned siden blev opereret for en diskosprolaps i nakken, som resultat af mange taklinger på håndboldbanen – og derfor har behov for et lille ekstra skud energi i denne tid..

 • Thea siger:

  Hei Sofie! Jeg har har nylig oppdaget din blogg og elsker den, jeg studerer selv human ernæring på KU. Jeg vil gjerne vinne billetter og ta med min venninde som kommer til københavn den weekenden for å kikke efter brudekjole :) Ha en riktig fin dag!

 • Jeg ville dele oplevelsen med min veninde Emilie :-)

  Cirkeline_nielsen@hotmail.com

 • Caroline Amalie Clausen siger:

  Jeg vil gerne deltage! Vil gerne have en veninde fra min efterskole med hvis jeg vinder :)
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

 • birgitte linstow siger:

  Ingen tvivl: jeg vil dele oplevelsen med min datter :-)

 • Regitze siger:

  Hej Healthjunkie

  Jeg kunne godt tænke mig, at dele oplevelsen med min skønne mor :-)

  – Regitze Frisendahl

 • Heidi M siger:

  Jeg vil dele oplevelsen med min Mor, hun vil sætte stor pris på det og nyder når jeg invitere hende og hun kan se lidt andet end den samme hverdag.

 • Hvis jeg vinder, skal min smukke dejlige veninde (Gitte) med – så kan vore mænder, passe ungerne ;O)

 • Hanne lykke berthelsen siger:

  Jeg vil forære mine 2 studerende døtre billetterne og tage med dem ind og besøge messen

 • Anne Ryberg siger:

  Vinder jeg vil jeg dele oplevelsen med min lillesøster.

  tak for en fantasisk blog.

  Mvh Anne

 • Eva Jensen siger:

  Vil virkelig gerne vinde billetter til messen. Eneste problem er det med at beslutte hvem jeg vil have med. Skal det være min dejlige mor eller skønne søster? Ender nok med at blive min søster. Hende har jeg nemlig ikke set så meget til på det sidste fordi vi begge har haft for travlt med hver vores. Derfor vil messen være en perfekt anledning til endelig at tilbringe lidt tid sammen :)

 • Winnie siger:

  Jeg vil dele oplevelsen med min mor :)

 • Maria siger:

  Hvis jeg vandt ville jeg dele oplevelsen med min dejlige veninde <3

 • Amalie Frøkjær-Rubbås siger:

  Jeg vil dele oplevelsen hos Femina Live med min mor, der siden jeg var lille altid har taget mig med på udflugter, til arrangementer, i teatret, på rejser og sågar også til Femina live. Nu synes jeg, at det er blevet min tur til at give hende en oplevelse sammen med mig, for det fortjener hun.
  Hun har i min og min brors barndom både skullet agere mor og far, siden min far døde, og det har været hårdt. Derfor vil jeg gerne gøre noget godt for hende, og det kunne snildt være at tage hende med til Femina Live, hvis blad hun flittigt læser hver eneste uge.

  Kærlige hilsner Amalie

 • Julie Olivia Bernhardt siger:

  Jeg vil gerne dele oplevelsen med verdens bedste tvillingsøster, der er med til at gøre alt lidt sjovere.

  – Julie Olivia Bernhardt

 • Christina siger:

  Min søster, da jeg tilfældigvis er i København og besøge hende næste weekend :)

 • Kamille O B siger:

  Lækker konkurrence!
  Jeg vil dele oplevelsen med min søde Mor:)
  Kh Kamille

 • Anna Rømer siger:

  Min bedste veninde som er nybagt mor. tror vi begge godt kunne trænge til noget mere energi 😉

 • Christina Junker siger:

  Jeg vil dele Femina Live med min søde venlige. Som studerende er der ikke luft i budgetttet til meget forkælelse, så det håber jeg på at kunne give med oplevelsen her. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *