VIND DEN NYE LÆKRE NESPRESSO LATTISSIMA TOUCH

IMG_1056

Jeg elsker mine morgener, og jeg gør en dyd ud af at komme tidligt op, så jeg har tid til at nyde roen og stilheden inden dagen for alvor går i gang. Det første jeg gør er, uden undtagelse, at lave en kop kaffe – der er noget helt særligt ved dagens første kop kaffe, den smager altid bedst. Min Nespresso Lattissima tilbereder den lækreste frisklavet latte til mig hver eneste morgen, og det er lige før at jeg allerede glæder mig til den, når jeg går i seng 😉 Som I ved elsker jeg jo kaffe,  og jeg drikker gerne flere kopper dagligt…

Nu får I altså mulighed for at nyde præcis samme lækre morgenkaffe som mig, I kan nemlig vinde denne helt nye high-end Nespresso Lattisima Touch, lækker kaffe, en genanvendelsesbeholder samt indhold til et morgenmåltid – rimelig lex hva’?!?

IMG_1056  IMG_1055

IMG_1054  IMG_1057

 

Alt hvad du skal gøre for at deltage er, at like HealthJunkies Facebooks lige HER og skrive en kommentar i feltet til dette indlæg, hvor du fortæller om en særlig morgenkaffe oplevelse.

Jeg trækker den heldige vinder på onsdag d. 22. april.

Good luck!

XX SOFIE

(Konkurrencen er sponsoreret af Nespresso)

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

249 kommentarer

 • Louise Joli siger:

  Kommer altid for sent op på de morgener hvor jeg skal arbejde til at jeg kan nå kaffe og morgenmad, så i weekenderne nyder jeg det altid lige lidt ekstra 😉

 • Emma siger:

  For lidt over et år siden skrev jeg SRP i 3.g. Det var 14 virkelig hårde dage. Specielt de sidste op til afleveringen. Jeg fik lov til at låne en espressomaskine som denne, og det var virkelig lækkert. De kop kaffer gjorde helt klart, at jeg overlevede den opgave! Så min helt egen ville gøre underværker! :smile:

 • Lærke siger:

  Fantastisk give away! Jeg står i den uheldige situation at skulle flytte fra min roomie som ejer en nespresso maskine, så at vinde min egen til min nye lejlighed ville være så fedt!
  Min særlige kaffeoplevelse sker faktisk hver dag, jeg er utroligt morgensur hver dag og selvom jeg ved det, så er det ikke noget jeg kan ændre og mine omgivelser har heldigvis vænnet sig til det. Hver morgen står jeg op, sætter en kapsel i nespresso maskinen, nyder min kaffe og når jeg er færdig er mit morgensure væsen heldigvis forsvundet :)

 • Louise Havskov siger:

  Siden jeg lærte at drikke kaffe i gymnasiet har jeg nydt min kaffe hver eneste morgen!
  Men særlig hyggeligt bliver det når jeg er på besøg hos mine forældre, og sidder i køkkenet og drikker kaffe med min mor inden alle andre står op. Det er den bedste start på dagen! :)

 • Camilla siger:

  mmmmh – jeg elsker virkelig kaffe og har længe ønsket mig en Nespresso maskine – min kæreste og jeg har faktisk besluttet at få sådan en når vi flytter sammen, så jeg er helt sikker på at den ville falde i rigtig god jord! :)

  For mig er der ikke en kaffe-oplevelse der er den bedste – men det jeg nyder allermest er de morgener hvor vi tager tid til at lave lidt god morgenmad og få en god kop kaffe. Og er sikker på at det ville blive endnu bedre hvis der kunne tilføjes en cappucino eller en latte fra Nespresso :)

 • pia sroka siger:

  Det var på min 30 års fødselsdag,hvor børnene og kæresten vågnede mig med frisklavet kaffe,og lækker morgen brunch på sengekanten, jeg blev bare rigtig glad og overrasket. :)

 • Sidse siger:

  Min særlige morgenkaffehistorie er min aller første kop kaffe, som jeg fik i morgensolen i Berlin – en latte fra Starbucks med uanede mængder sirup…Nu glider al kaffe ned med velbehag, men jeg ville gerne kunne forkæle mig selv (og min kæreste) med ekstra lækre morgenkaffer:-)

 • Caroline W siger:

  Jeg har lige opdaget noget fantastisk til morgenkaffen; Efter jeg har droppet instant kaffe og kun har en stor stempelkande, ender jeg ofte med at have en rest kaffe stående. Men holddaop hvor er iskaffe til morgen noget af det bedste i verden! Det kommer jeg til at lave højt på hele sommeren!

 • Uuh jeg har mange særlige morgenkaffeoplevelser! Jeg er som dig, jeg elsker kaffe og især min morgenkaffe! Hvis jeg skal vælge én særlig oplevelse, må det være den første morgen i min nye lejlighed efter jeg flyttede hjemmefra i september. Det var godt nok ikke Nespresso eller noget andet fancy, men god gammeldags Nescafe :) Jeg havde lige fået sofa og fjernsyn, som det eneste i lejligheden. Jeg sad så med min kaffe og så Go Morgen Danmark, mens jeg sad og følte mig som verdens heldigste pige. Nu håber jeg på at jeg kan skifte Nescaffen ud med lækker Nespresso :) Jeg krydser i hvert fald fingre!
  Hav en fortsat dejlig dag! :)
  Knus Amanda // The A-Way!

 • Pia Pelle siger:

  Jeg elsker at stå tidligt op, sætte mig i min vindueskarm med en god kop kaffe og bare nyde det spæde morgenlys og lyden af byen der vågner

 • Sofie Munk siger:

  Helt klart en af de bedste konkurrence præmier nogensinde!
  En helt speciel morgenkaffe oplevelse var i efteråret i Paris på en lille hjørne café med udsigt til Eiffeltårnet
  – og selvfølgelig en croissant ved siden af! 😉
  Der er altså bare et eller andet ved en kop kaffe i paris :-)

 • Maria siger:

  Jeg elsker weekendmorgener, hvor hele familien er samlet hos mine forældre. Her plejer duften af kaffe at præge køkkenet, og det er bare rart!

 • Emilie K. Svendsen siger:

  Min morgenkaffe oplevelse må helt klart være om sommeren. Hvor jeg kan sidde udenfor på vores terrasse og nyde min latte, mens solen skinner og fuglene kvidrer = bedste start på dagen!

 • Charlotte Benneboe Melchiorsen siger:

  Kære Healthjunkie

  Den gode kaffeoplevelse jeg vil fortælle om var en morgen, hvor jeg havde overnattet hos min veninde, hun havde stået tidligt op for at lave mig en god kop kaffe og dækket op til et fint morgenbord, hun havde lavet på en kaffemaskine magen til den i konkurrencen. Kaffen smagte simpelthen så godt, og samtidig med det hele var så hyggeligt så viste jeg bare at en god kop kaffe giver den bedste start på dagen.
  Ville elske at stå op hver morgen give mig god tid og lave en god kop kaffe på maskinen. :smiley:

 • Helle Eriksen siger:

  Hej

  De sidste 2 1/2 år, har jeg også haft en Nespresso Lattissima, hvilket har gjort ALLE mine kaffestunder specielle!
  Desværre er den nu slidt op, og jeg er ved at gå i panik over dårlig kaffe hver morgen, bestående af instant kaffe.
  Jeg savner den dejlige cremede skum og den dybe og komplekse kaffesmag:)

  Ville elske at vinde min næste generation at Nespresso Lattissima.

  Mvh Helle

 • Emilie K. Svendsen siger:

  Min morgenkaffe oplevelse må helt klart være om sommeren. Hvor man kan nyde sin morgenkaffe stille og roligt på ens terrasse, mens solen skinner og fuglene synger = den bedste start på dagen!

 • Laura siger:

  Da jeg boede fire måneder i El Salvador, havde jeg mange særlige morgenkaffe-oplevelser. Selvom El Salvador producerer noget af verdens bedste kaffe, nyder de desværre ikke godt af det selv, da de eksporterer det bedste. Jeg boede hos en lokal, fattig familie og min morgenkaffe blev kogt op i en kasserolle med vand og sukker. Det var meget særligt, og selvom det ikke er det bedste kaffe, jeg nogensinde har smagt, glemmer jeg det aldrig.

  Desuden har jeg det ligesom dig, jeg har ikke noget imod at stå op i god tid om morgenen, hvis det betyder jeg har tid til god morgenmad, kaffe og “spildtid”. Morgenen er en helt særlig tid, hvor dagen endnu ikke er “ødelagt” men fuld af muligheder. Jeg er vild med det!

 • Anne-Marie siger:

  jeg har ikke FB, er det ok hvis jeg saver på bloglovin istedet? Jeg glæder mig tit til morgenkaffen allerede om eftermiddagen

 • Emilie Hilton siger:

  Jeg drikker ikke selv kaffe, men det gør min skønne far og håber at kunne være heldig og vinde den og så give ham den i fødseldagsgave.

  Jeg elsker at vække min far om søndagen med en god kop kaffe. Han bliver så glad af det og det er den bedste start på dagen!!

  Krydser fingre og tæer

 • Pia P siger:

  I øjeblikket er hver morgenkaffe en særlig oplevelse. Min datter på 5,5 måned er ved at få tænder og det betyder, at vi ikke sover så frygtelig meget. Så når jeg slår øjenene op om morgenen (efter dog at have sovet blot en lille smule), så er tanken om den første kop kaffe altid så opløftende. Og det er den hver morgen. Det er skønt at sidde og nyde en dejlig kop kaffe og samtidig nyde synet af min lille morgenfriske datter der kæmper for at komme rundt på gulvet og nå alle sine legesager. Så er dagen i gang og den er startet på dejlig vis. Kaffe <3

 • Emilie siger:

  Jeg husker tydeligt en søndag morgen for nogle år siden, hvor min far som sædvanligt havde lavet morgenboller og lavet kaffe til ham selv og te til mig. Jeg var netop blevet 18, så kan mente at jeg nu skulle lære at drikke kaffe som “en rigtig voksen”. Jeg togaen ordenligt tår af min fars kaffe, men den faldt bestemt ikke i god jord, så jeg spyttede det hele ud (charming, i know). Nu elsker jeg simpelthen kaffe, og især café latte!! Ville elske at eje den maskine og drikke kaffe hver morgen “som en rigtig voksen” 😉

 • Benedikte siger:

  Hej Sofie

  En særskilt kaffeoplevelse for mig var under tre ugers rejse i Burma. Burma har været lukket i mange år, og er kun netop åbnet op for turisme, hvilket gør landet spændende på grund af den velbevarede kultur, men det betyder dermed også at landet er fri for vestlige cafeer, restauranter og mærker. I asien drikker de fleste sin kaffe sød – helt vanvittigt sød, mens kaffesmagen kan være temmelig svag, næsten vandet. I andre lande kan du med en vis lethed opstøve en cafe, der serverer vestlig kaffe, der smager som den skal, men her i Burma var det altså ikke en mulighed. Så selvom Burmas autencitet var det, som jeg kom for at opleve, så må jeg indrømme, at jeg de fleste morgener drømte mig til en Nespresso-maskine, og fantaserede om at erhverve mig én når jeg kom hjem. Nu er jeg så netop kommet hjem, og sætter pris på hver kop kaffe med fornyet entusiasme!
  Derfor går jeg altså og drømmer om at have min egen maskine, for hvor er det bare en god måde at gøre hver dag en tand bedre på. Og hvor lægger man mærke til det, når man har prøvet at leve uden.

 • Mie siger:

  Når jeg besøger mine forældre og drikker morgenkaffe med min far inden min mor og søster står op. Så får vi lige vendt verdensituationen over kaffen og avisen :)

 • Signe Ulnits siger:

  Den morgen jeg hælte appelsinjuice over min instant kaffepulver i stedet for varmt vand

 • Berit siger:

  Åh morgenstunder er kaffestund for mig❤️. Jeg drikker en kop kaffe hver dag og den nyder jeg virkelig. Hvis jeg vinder denne fantastiske maskine vil det gøre oplevelsen endnu rigere

 • Laura siger:

  Første forårs-morgenkaffe på min altan i Odense c. Helt perfekt at sidde og lytte til kirkeklokkerne og den stille sumren i min egen by. Håber at kunne nyde mine morgener med lækker kaffe fra nespresso fremover!

 • Lykke siger:

  Jeg drikker egentlig kaffe hver morgen, men nogle morgener er helt specielle. Det er oftest i weekenderne, hvor jeg har ekstra god tid, jeg gør noget ud af min morgen.
  Jeg står op sammen med min kæreste, og putter lidt med ham i en halv times tid for lige at vågne. Derefter går jeg i køkkenet for at lave morgenmad. Jeg foretrækker enten at lave blåbærpandekager af æg og banan samt blåbær eller også laver jeg en ernæringsforbedret bærcrumble med vaniljeskyr. Jeg sætter kaffemaskinen i gang med at brygge kaffen, og forbereder derefter en bakke og sætter morgenmaden derpå. Derefter tager jeg det hele med ind i soveværelset, inklusive den rare kaffe, og så hygger vi ellers i senge med morgenmad og snak. En ting, der gør morgenen virkelig speciel, er hvis det regner, og vi kan lukke vinduet op på klem, så vi kan dufte og høre regnen, mens vi putter under vores lune dyner med vores morgenkaffe. Det er simpelthen noget af det skønneste ☺️

 • Marie Emilie siger:

  En særlig morgenkaffeoplevelse for mig, var da min kæreste og jeg var på weekendtur i Rom sidste år. Hver morgen gik vi ned på en lille lokal cafe, tæt på hvor vi boede og nød vores morgenkaffe i solen. Italienerne laver utrolig god kaffe, så vores dage startede på bedste vis:)

 • Kathrine Nielsen siger:

  Min særlige morgenkaffe oplevelse er fra i Italien – mit yndlingssted i Europa at nyde kaffe. Cafeejeren, den lokale bedstefar kunne knap engelsk og jeg kan ikke italiensk, men fik den bedste “to go” cappuccino, hvor jeg for første gang fik espressoen i en lille kop og mælken i en større kop og så kunne jeg selv blande min kaffe, når jeg var klar til at nyde den.
  Det er ikke bare min bedste oplevelse, men også den bedste kaffe, som jeg har fået.

 • Julie siger:

  Da jeg begyndte at se min kæreste for 4 år siden, lavede han altid min morgenkaffe med tons af sukker i. Selvom jeg hader sukker i min kaffe drak jeg det med julelys i øjnene af bare forelskelse. Her 4 år efter ved han godt jeg ikke drikker min kaffe med sukker i, men det hænder han glemmer det og alligevel putter lidt sukker i. Men jeg drikker der stadigvæk med julelys i øjnene :)

 • Elisabeth siger:

  Jeg er lige begyndt at drikke kaffe som 37 årig. Nyder hver en kop – dog særligt når det lykkes at sidde sammen med familien om eftermiddagen og dale ned efter dage med fuld drøn – det er den dejligste kop og her vil Nespresso-maskinen være perfekt i stedet for den camping-kaffemaskine, jeg har nu.

 • Stine Stentoft siger:

  Den morgen hvor manden havde taget fri på min fridag og serverede den dejligste kop kaffe på sengen, som blev nydt i hans selskab under den varme dyne <3

 • Anna siger:

  Det bedste er, når jeg vågner om morgenen, og min søster laver kaffe i køkkenet… Den lækre duft af kaffe, der spreder sig i hele huset :)
  – Anna

 • Mette Rubin siger:

  Knuselsker når kæresten serverer morgenkaffe for mig i sengen ☕️

 • Maria Pultz siger:

  Kaffe er jo simpelthen så mange ting og minder! Men –
  For 2 år siden gik min ikke-kaffe-drikkende-kæreste og jeg fra hinanden og jeg boede midlertidigt hos en vendinde. Vi stod altid om sammen om morgenen og fordi jeg var en smule langsommere end hende, lavede hun altid kaffe og morgenmad. At dele en kop stille morgenkaffe med en person man holder af var det jeg trængte aller mest til. Nu kunne jeg godt tænke mig sådan en smart maskine, og byde hende på en kop kaffe, skænket med lidt ekstra taknemlighed for husly og morgenkaffe :)

  Tak for en god blog!

 • Lise Hvarre siger:

  Jeg er først begyndt at drikke kaffe for under en måned siden, og allerede på den korte tid, er kaffen også blevet en fast del af min morgenrutine! Jeg nyder at sidde stille og vågne med en kop kaffe, og vil på ingen måde undvære dette nyfundne morgenritual! Men med sådan en lækker maskine vil dette morgenritual kunne nå helt nye højder! Håber og krydser alt hvad krydses kan, for at denne maskine kan komme til at pynte i mit køkken!

 • Maja siger:

  De helt specielle morgener(især om sommeren) hvor jeg lørdagmorgen cykler de 12km hjem til mine forældre og nyder friskbrygget kaffe i deres have

 • Katrine siger:

  min far og jeg er på mange måder forskellige og vi har ofte hver sin mening til tingene. Men én ting vi deler er passionen for kaffe. Vi er helt enige om hvordan kaffen skal smage, hvad der skal i og i hvilken mængde. Vi kan snakke længe om kaffebønner og forskellige steder vi har smagt en god kaffe. En dag inviterede han mig ud og drikke kaffe, et sted han syntes jeg skulle opleve. Tanken var så sød og kaffen var virkelig god. Derfor fortjener han denne lækre kaffemaskine.

 • Anne-Katrine siger:

  Èn særlig morgenkaffe oplevelse, den er svær! Jeg elsker også mine morgener, og jeg står også altid op, så jeg er sikker på at have tid til min morgenmad og morgenkaffe – det er uden sammenligning dagens bedste måltid. Hvis jeg så skal vælge én, så må det være i morges. Jeg var så heldig, at jeg havde god tid til at se Dronningen blive ‘vækket’ med morgensang på sin fødselsdag (lidt royalist er man vel), og dertil fik jeg selvfølgelig en kop kaffe :-)

 • Emily siger:

  Min kæreste og jeg bor desværre hver for sig da han arbejder i Aalborg som soldat og jeg bor i Esbjerg og spiller håndbold – derfor er det ekstra skønt i weekenderne at vågne op sammen til en dejlig frisk kop kaffe. Vi skal heldigvis flytte sammen til sommer efter 2 år som langdistance kærester – kunne være fantastisk at nyde hver morgen med ham og en skøn kop kaffe! :-)

 • Nanna Frank siger:

  Det skulle da lige være den første morgenkaffe min kæreste og jeg fik i vores elskede lejlighed, som blandt venner går under navnet “Bolchefabrikken”. Selvom det var lunkent instant uden mælk eller noget, var følelsen af at sidde omringet af flyttekasser og kærlighed med en kop kaffe i hånden, noget helt særligt. Dog skifter jeg glædeligt vores grimme maskine ud med denne lækre sag, for at gøre morgenerne lidt sjovere :-).

 • Mali siger:

  Uhh som jordemoder kan morgenkaffen være når som helst på dagen eller natten, men En dampende varm kop kaffe i køkkenet med min søster inden hun skal på job og jeg hopper under dynen efter en lang nattevagt(kaffen på fødegangen er alt andet end lækker) er noget af det bedste☕️

 • Mette Glerup Kristensen siger:

  Det er altid en særlig morgenkaffeoplevelse første dag i ferien, når man står op og stille og roligt sætter sig med dagens kop og bare ved, at nu er der ro og nydelse <3

 • Sofie siger:

  Morgenkaffen med mine forældre en lørdag morgen <3

 • Christina siger:

  Jeg nyder en kop sort kaffe om morgenen, men i weekenderne skal det være mere særligt, så der drikker jeg ofte latte. ;-D

 • Katrine siger:

  Fed giveaway!

 • Sara Harstad siger:

  Hvor ville jeg dog gerne vinde denne lækker sag. Er selv en kaffejunkie og kaffen på mit arbejde er bare ikke sagen. Jeg arbejder som sygeplejersker og møder derfor tidligt om morgenen og har virkelig brug for min kaffe, men det er ligesom om at kaffen på arbejdet ikke gør noget godt – for nogen! Som B-menneske (der virkelig gerne vil være et A-menneske) indebærer dette desværre at jeg ’snoozer’ vækkeuret alt for mange gange og dermed presser tiden max. Det betyder at jeg ikke når at lave en kop kaffe til mig selv og som regel får mig morgenmad før langt hen ad formiddagen (i know, så er det jo ved at være frokost). Jeg ville elske at vinde denne lækker sag for at få motivation til at komme det ekstra tidligt op om morgenen og prioriterer at starte dagen godt og sundt. At drikke en lækker kop kaffe, mens jeg får spist morgenmad. Er stor fan af at drikke kaffe på caféer, så hvad er bedre end at starte dagen hos sin egen lille barista;) Håber jeg er den heldige vinder – krydser hvad krydses kan:)

 • Marianne Holst siger:

  En god kop kaffe på terrassen en sommermorgen inden hele huset vågner.

 • Nanna siger:

  Efter jeg begyndte på videregående uddannelse i sommers, tog jeg mig sammen til at stå op bare 15-20 min tidligere end jeg tidligere har gjort. Det gør nu at jeg har tid til stille og roligt at sidde og nyde min morgenmad og morgenkaffe – og det bliver kaffen bare en del bedre af, og ikke mindst morgenmaden :-)
  Førhen stod jeg i køkkenet og spiste morgenmad og drak morgenkaffe fordi så kunne jeg lave en madpakke imens – det kan ikke anbefales!

 • Diana Rafaelsen siger:

  Min bedste kaffeoplevelse- hvor er det trist, for der er ingen

 • Kirsten siger:

  Min særlige morgenkaffe drak jeg for snart et år siden. Jeg skulle på ferie med min mor bare os to og klokken kvart i kvalme tog vi ud til lufthavnen, tjekkede ind og drak vores morgenkaffe i lufthavnen mens byen vågnede. Det var en rigtig fin start på ferien.

 • Signe Jensen siger:

  Jeg har faktisk endnu ikke lært at drikke kaffe og misunder en gang imellem den hygge som kaffe spreder både om morgenen, til “kaffen” og aften kaffen

 • Matilde siger:

  Nu drikker jeg ikke selv kaffe, men der findes intet bedre end et godt weekend-morgenbord med masser af lækre sager, godt selskab og duften af kaffe. Jeg vil elske, at servere min mand morgenmad på sengen i selskab med en kaffe latte. Mvh Matilde

 • Natascha siger:

  Da jeg var studerende havde jeg ofte hyggelige morgenaftaler med en veninde, hvor vi slentrede rundt om søerne en to-go latte i den ene hånd og en croissant i den anden. Savner de morgener <3

 • Nanna siger:

  Jeg flytter snart hjemmefra, og hvor ville det bare være den skønneste luksus at have sådan en i lejligheden <3

 • Kathe H. siger:

  åh den morgen glemmer jeg ikke lige foreløbig.
  Jeg havde for en gangs skyld fået lov at sove længe. Ingen job, ingen studie.. Men jeg vågner uanstændig tidligt og kan ikke falde i søvn igen. Jeg er træt. Rigtig træt. Men kan ikke sove.. Jeg står op og beslutter migfor at se solen stå op og læse en bog – kort efter står min mand op. Han undrer sig over, hvorfor jeg ikke sover.. Nå men det ender med, at han laver min favorit morgencappucino og vi ser solopgangen sammen. Lige netop der var jeg rigtig glad for en varm kop kaffe og for at min mand holdt mig med selskab. Aldrig havde en kop kaffe duftet så herligt :)

 • Karen Rafn siger:

  Jeg er nybagt mor til en fantastisk lille pige. Jeg føler mig som verdens heldigste mor! ….når jeg har fået min morgenkaffe

 • Lis siger:

  Det er hver morgen, når min mand serverer kaffe på sengen

 • Iben siger:

  Min særlige morgenkaffe oplevelse, må være på en tur til Israel, jeg var afsted med nogle venner, og vi skulle overnatte i en biduinlejer, midt ude i ørkenen. Vi fik lækker middag om aftenen, og så på den smukke nattehimmel. Om morgnen vågnede vi af duften af nybygget kaffe, og den smagte helt fantastisk:) det var min første kop sorte kaffe… Nu er jeg total fan!❤️

 • kathrine siger:

  Jeg har utrolig svært ved at komme op om morgenen, men nu har min kæreste fundet ud af, at hvis han sætter en kop frisk brygget kaffe på natbordet, så vågner jeg til duften af kaffe. Det er langt bedre end et vækkeur :-)

 • MIe sødring Sørensen siger:

  Mine morgener er altid en særlig oplevelse med en lækker kop kaffe :)

 • Freja siger:

  Jeg ville gerne skrive, at min bedste morgenkaffeoplevelse var en dag i Paris, hvor jeg nød en crossaint og en kæmpe latte, mens solen stod perfekt på himlen og byen langsomt vågnede.
  Men hvis jeg skal være ærlig, var den bedste morgenkaffe jeg har fået, den jeg drak med min kæreste, første gang jeg havde sovet hos ham. Han stod op og lavede verdens lækreste morgenmadsbord med masser af tarvelig instantkaffe til – og dét var den bedste morgenkaffeoplevelse, jeg har haft.

 • kathrine siger:

  Jeg har altid utrolig svært ved at komme op om morgenen, men nu har min kæreste fundet ud af, at hvis han sætter en kop frisk brygget kaffe på natbordet, så vågner jeg ved den gode duft. Det er så skønt, og meget bedre end et vækkeur :grinning:

 • Amalie siger:

  Efter jeg er begyndt på mit studie, er jeg blevet en vild kaffedrikker. Desværre har man som studerende på SU ikke pengene til en ordentlig kaffemaskine, så den står på instant kaffe hver morgen. På min fødselsdag kom mine veninder og ringede på med morgenboller,sang, gaver og ej at forglemme KAFFE! Og dette var ikke instant, men lækker hjemmebrygget fra en ordentlig kaffemaskine. Hele sammensætningen af fødselsdag, overraskelse, veninder og en “rigtig” og ordentlig kop kaffe gjorde, at det var den bedste morgen-kop-kaffe jeg har fået! :-)

 • Rikke siger:

  Jeg har ingen særlig morgenkaffeoplevelse, men tilgengæld bliver der med garanti brygget særlig meget morgenkaffe her i huset hver morgen. Jeg er nemlig gift med en kaffoman og har med årene udviklet mig til en selv

 • Ninna siger:

  Jeg har netop købt lejlighed, og indtil videre består min morgenkaffe af pulverkaffe. Det kunne være så fedt, hvis mine morgener fremadrettet kunne blive en helt særlig kaffeoplevelse hver dag :-)

 • Line Aaquist Eriksen siger:

  Jeg har som regel ret travlt om morgen, og mange gange når morgenstressen topper, fumler jeg rundt og har nu for mange mange gange i træk tabt mit instakaffe glas på gulvet.. og det er altså bare rigtig træls med kaffe over det hele, når man i forvejen er lidt presset. Og vi ved alle, at morgner uden kaffe ikke er en god kombi, så derfor ville jeg elske denne fikse og fashion maskine til at lave kaffe på! :67:

 • Theresa siger:

  Hver dag på vej til arbejde bliver jeg fristet af Emmerys kaffe, da jeg kun selv har en El-Kedel og Nescafe derhjemme, som af en eller grund bare ikke frister på samme måde

 • Malene siger:

  morgenkaffe som kan nydes i ro mens min søn sover sin første lur – det er ren luksus :)

 • Malene siger:

  At kunne nyde en morgenkaffe mens min søn sover sin første lur. Det er ren luksus :)

 • Signe Ellegaaard siger:

  Jeg ville virkelig elske at få en kaffemaskine! Jeg står op klokken 5 hver morgen for at nå at træne inden en lang skoledag til klokken 17, men når jeg så kommer hjem og har fået aftensmad, elsker jeg at drikke en kop kaffe – nyde varmen i kroppen og stilheden ud over bilerne, der konstant kører forbi (undgår man ikke rigtig i København – vel?). Lige nu drikker jeg kun nescafé, fordi jeg ikke har andet – så en kaffemaskine ville falde på et tørt sted 😉

 • Majken M siger:

  Jeg har desværre ikke nogen speciel kaffe oplevelse, men det kan være at der bliver lavet om på det, hvis jeg vinder

 • Mie siger:

  Min bedste morgen var i en ferie, hvor min søster og jeg forkælede hinanden med hjemmelavet brunch (dertil selvfølgelig kaffe).
  Det ville være skønt at kunne forkæle hende med en kop lækker kaffe. :)

 • Anne-Sofie siger:

  Virkelig lækker konkurrence!
  Min bedste morgenkaffe oplevelse var i påskeferien, da jeg fik den bedste cappuccino, på en lille og hyggelig sidegade i Rom, sammen med min kæreste. De italienere ved hvordan det skal gøres!

 • Michala J siger:

  En morgen vågnede jeg sammen med min veninde, hvor vi derefter lavede den lækreste morgenmad med en super lækker kop kaffe!
  Alt for god start på dagen :)

 • Ditte Johannsen siger:

  Jeg har planer om at lave nogle lækre kaffeoplevelser her til sommer. Stå tidligt op. Lave en god kop kaffe to go. Og så ned på stranden og sidde og nyde den mens dagen vågner. :)

 • Emma Rørbæk siger:

  Eksamensperioden i januar drak jeg gerne 2 liter kaffe om dagen, hvilket reddede mig ret meget. Udover det nyder jeg altid min morgenkaffe, det kickstarter virkeligt min dag :)

  Jeg skal til 24-timers eksamen her til maj, så en god kaffe ville bestemt gøre det MEGET lettere. :)

 • Det er sjældent jeg når en kop kaffe i hverdagene, men når jeg er på ferie, sørger jeg altid for at få kaffe på morgenbordet OG SÅ nyder jeg den også i fulde drag! For eksempel da jeg var på Mallorca med en veninde sidste forår. Her spiste vi morgenmad med havudsigt og fik masser af kaffe :)

 • Emma Rørbæk siger:

  i eksamensperioden i januar drak jeg dagligt 10 kopper kaffe, sådan ca, hvilket virkeligt var en stor hjælp. Desuden nyder jeg min morgenkaffe hver dag – det kickstarter virkelig dagen!

  Jeg skal til en vigtig 24-timers eksamen her til maj, og en god kop kaffe (eller fem) ville bestemt redde mig lidt! :)

 • Katrine siger:

  At jeg hver eneste morgen laver min Caffé latte på gammel facon. Ved at koge vand i en gryde og tilføje instant kaffe, og derefter skumme mælk i en gryde med en mælkeskummer fra tigeren ☺️ Så denne ville være fantastisk at vinde!! ☕️❤️

 • Line S siger:

  Sikke en dejlig give-away!

  Jeg ELSKER god kaffe, og denne ville være perfekt til at forsøde mine morgener noget ekstra.
  Min bedste kaffe-oplevelse er uden tvivl den søndag morgen, hvor jeg for første gang overnattede hos min nuværende kæreste. Han stod nemlig op før mig og bryggede en lækker lækker kaffe – og hvis jeg ikke allerede var forelsket i ham, så blev jeg det i hvert fald i dét øjeblik 😉

 • Marianne Tang siger:

  Jeg eeeelskkker mine hverdagsmorgener, hvor jeg som A-menneske har godt tid til at tilberede min morgenmad, se Go-Morgen DK og hygge inden jeg drager mod uni… men det halter dog lidt med kaffen, som enten blir instant eller rød merrild, hvilket Nepressomaskinen ville kunne ændre på og gøre min morgen endnu bedre.. Jeg kan ikke starte dagen uden kaffe.. 😀

 • Louise Petersen siger:

  Tabte engang et stykke chokolade ned i koppen om morgenen og det var den bedste kop ever :-)

 • Cecilie siger:

  hver dag er for mig en særlig morgenkaffe oplevelse 😉

 • Cecilia siger:

  Jeg har aldrig kunne lide kaffe, indtil nu, hvor jeg sidder og skriver speciale – det startede som en nødvendighed, fordi jeg var ved at falde i søvn på læsesalen, men nu er jeg virkelig blevet glad for det :grinning:
  Fordi det er så nyt for mig, hele den her kaffe verden, har jeg ikke nogen kaffemaskine. Så det særlige for mig, er når jeg sidder på en cafe i stedet for på CBS og får en lækker kop kaffe (den på CBS er ikke noget at råbe hurra for). Så mine specialedage på Gavlen, er noget særligt, fordi jeg får dejlig kaffe, og føler mig mere voksen end nogensinde før :sweat_smile:

 • Stine Vagtborg Nielsen siger:

  Det er sjovt, at man vælger at misse den gode søvn for at få en rolig morgen. Men det gør en del af os, og der findes nærmest ikke noget bedre. Specielt, når man er den eneste oppe, det eneste, man kan høre, er kaffen, der rinder gennem filteret, og så spreder duften af en god kaffe sig. At sidde helt selv med min kaffe og min morgenmad er noget af det bedste, jeg ved. Og så kan dagen starte med fuld fart og masser af lyde og dufte.

 • Lone siger:

  Efter en stresset decembermorgen, hvor jeg ikke havde nået morgenkaffen og allerede var bagud på tid kørte jeg forbi den lokale tankstation for at fylde bilen med benzin. Da jeg ruller ind på tanken bliver jeg mødt af en sød ung mand, som er ansat på tanken. Han tilbyder at tanke min bil imens keg henter en kop kaffe på deres regning, inde i varmen. Behøver jeg at fortælle at netop denne kop kaffe smagte bedre end andre og var med til at redde min dag

 • Ditte siger:

  En friskbrygget kop kaffe, en forårsmorgen på en lille fransk cafés fortorv. Et solstrejf, duften af kaffe og en lille friskbagt crossaint. Gid alle morgener kunne starte sådan☀️

 • Ann-Kristin siger:

  Uhhh ha, jeg må give dig helt ret: den maskine der er virkelig lex

 • Emilie M. siger:

  Min bedste morgenkaffe oplevelse må være dengang min kæreste overraskede mig med lækker brunch og kaffe i vores nye lejlighed. Alt omkring os var rodet til med flyttekasser, men det virkede pludselig ikke så uoverskueligt, sådan som vi sad der og hyggede :)

 • Katrine h siger:

  den bedste kop kaffe på hele dagen er når jeg står op. Min morgenkaffe er uundværlig. De morgener jeg ikke når at få min morgenkaffe, er dagen bare ikke lige så god.

 • Maria Cloetta Jensen siger:

  Har mange gode minder med skøn kaffe, men set seneste var tilbage i efteråret hvor jeg havde cyklet på arbejde I regn og blæst, efterfulgt af en formiddag hvor alt går galt. Da jeg sidder frustreret foran skærmen, kommer en kollega med en skøn latte fra cafeen I stueetagen. Hold nu op hvor smagte den godt! :)

 • Mia Luise siger:

  Kaffe om morgenen med min specialemakker – det er noget helt særligt. Vi starter ligeså stille og får lagt dagens program. Jeg har lært hende at drikke kaffe, som vi laver på min ret gamle nespresso maskine (jeg var en firstmover på det punkt). Den er godt slidt ned efter mange års kaffeforbrug (universitetsuddannelse kræver bare kaffe!).

 • Signe siger:

  Når min kæreste laver kaffe og stiller klar i vindueskarmen, hvor jeg spiser min morgenmad inden jeg skal på arbejde, får jeg den bedste start på dagen! :heart_eyes:

 • Louise O siger:

  Min aller bedste kaffeoplevelse er helt klart fra første gang min kæreste sov hos mig, hvor han stod op og lavede kaffe til os, som vi drak sammen i sengen. Det havde jeg aldrig prøvet før :smile: Han laver stadig kaffe til mig de fleste morgener og jeg sætter virkelig pris på det – sand hverdagsforkælelse! En lækkerkaffemaskine ville derfor både glæde ham og mig :smile:

 • Helle Søndergård siger:

  For bare et par år siden brød jeg mig slet ikke om kaffe. En veninde lærte mig at drikke kaffe med bailey i, og nu er jeg afhængig! Dog primært af kaffen 😉 Drikker hver dag min uundværlige morgen-kaffe – uden bailey ! :)

 • Katrine siger:

  Den første morgen vi vågende efter jeg om natten havde født vores datter.
  Det var virkelig surrealistisk og fantastisk.. og nød virkelig den kop kaffe :)

 • Mette siger:

  nøøøøj jeg vil gerne vinde den! :)

  Mit forhold til kaffe startede da jeg trænede heste i Belgien i 2005. Jeg drak ikke kaffe, da jeg var af den overbevisning, at jeg ikke brød mig om det – altså udover duften….
  Desværre var det sådan, at eventuelle pauser i løbet af dagen blev forklaret med, at man trængte til kaffe. Så hvis ikke jeg trængte til kaffe, så trængte jeg jo ikke til en pause… Hmm… Så de fik hjulpet mig igang med kaffe – de første maaaange kopper bestod af 90% mælk og 10 % kaffe…. Og så øgede vi kaffemængden i kopperne til mig… Og lige så langsomt, blev jeg kaffe-elsker:)
  I dag drikker jeg stadig en hel del mælk i min kaffe – men jeg er blevet kræsen for så vidt angår kvaliteten, så jeg vil virkeligt æææææslke at vinde den fantastisk maskine :)

 • Celina siger:

  Den 26. april 2014 var en helt speciel morgen i mit liv, den morgen jeg blev Mor til min søn.. Det er snart et år siden og i det år har jeg lært meget, specielt hvordan en god kop kaffe kan redde selv de hårdeste dage.. Så jeg ville elske at vinde denne så jeg nemt kommer igennem de lidt svære dag :-)

 • Ja, min dejligste morgenkaffeoplevelse, kan vel kun være da manden, havde dækket op til kaffe og morgenbrød på græsplænen og sad og ventede på at jeg skulle stå op!!!! :grinning:

 • Anna Lise Kristensen siger:

  En særlig morgen kaffeoplevelse for mig, var da jeg var i London for et halvt år siden. Vi fløj tidligt om morgenen og var først i London centrum omkring middag, og vi havde endnu ikke spist morgenmad. Vi hopper ind på den første og den bedste cafe for at spise brunch. Jeg bestiller en cafe latte med hasselnød, selvom jeg normalt ikke er den store kaffedrikker, men denne her var yderst lækker ! Efter denne oplevelse, er jeg begyndt at drikke kaffe noget oftere, og prøver hele tiden at udvide min horisont lidt. Jeg krydser fingre.
  Mvh Anna Lise

 • Mette siger:

  nøøøøj jeg vil gerne vinde den! :)

  Mit forhold til kaffe startede da jeg trænede heste i Belgien i 2005. Jeg drak ikke kaffe, da jeg var af den overbevisning, at jeg ikke brød mig om det – altså udover duften….
  Desværre var det sådan, at eventuelle pauser i løbet af dagen blev forklaret med, at man trængte til kaffe. Så hvis ikke jeg trængte til kaffe, så trængte jeg jo ikke til en pause… Hmm… Så de fik hjulpet mig igang med kaffe – de første mange kopper bestod af 90% mælk og 10 % kaffe…. Og så øgede vi kaffemængden i kopperne til mig… Og lige så langsomt, blev jeg kaffe-elsker:)
  I dag drikker jeg stadig en hel del mælk i min kaffe – men jeg er blevet kræsen for så vidt angår kvaliteten, så jeg vil virkeligt æææææslke at vi de den fantastisk maskine :)

 • Signe siger:

  Min bedste kaffeoplevelse er de stille og rolige søndags morgener hvor jeg har tid til at kræse om maden og ikke mindst kaffe, hvor jeg for lavet mig en cafe latte med god mængde skum og friskmalede bønner!

 • Iben Kristiansen siger:

  Det bedste er at vågne til duften af nybrygget kaffe 😉 Desværre er jeg ikke ejer af en Nespresso-maskine, og jeg får derfor ikke ret tit kaffe, når jeg er hjemme. Det må der laves om på!! Og med et liv som studerende er der til tider brug for SERIØSE mængder kaffe 😉 Jeg krydser fingre!

 • Joy siger:

  Oh my, sikke en fantastisk konkurrence.
  Jeg er rigtig glad for kaffe og har svært ved at udpege en særlig oplevelse.
  Jeg vil dog fremhæve de kaffeture jeg havde, da jeg var på barsel. Jeg gik dagligt ned på den lokale kaffebar og nød en kop kaffe mens jeg kontinuerligt holdt barnevognen kørende da min datter vågnede ved den midste stilstand. Jeg var i underskud af søvn og fortvivlet over en datter som sjældent sov og græd rigtig meget, men den kop kaffe var højdepunktet på dagen og gjorde at jeg fik fornyet energi.
  Krydser fingre!
  God aften til dig!

 • Caroline mortensen siger:

  Den bedste morgenkaffeoplevelse jeg kan komme i tanke om, var da min kæreste overraskede mig med morgenmad på sengen en onsdag morgen. Jeg står altid op før ham så det er ganske særligt når han vækker mig. Og denne gang var det med lækker morgenmad og tændte stearinlys. Kaffen var nespresso og derfor ikke gormet, men det er tanken der tæller 😉 den maskine ville få en god central plads i vores lille køkken! :-)

 • sonja zattlander siger:

  ville være skønt med en dejlig kop kaffe:)

 • Eva Victoria siger:

  Jeg er lykkelig studerende med få midler, så ingen lækker morgenkaffe til mig. Men hvor ville det være skønt at kunne få lov at nyde en god morgen kaffe og specielt i eksamensperioderne ☺️

 • Berit siger:

  Jeg bor alene, så min bedste morgenkaffeoplevelse er, når jeg er på ferie og for en sjælden gangs skyld drikker morgenkaffe med andre.
  Min allerbedste morgenkaffeoplevelse er nok med min ven Lars. Vi var i sommerhus og drak kaffen i morgensolen på terrassen. Lars skal have tre kopper, før han siger noget om morgenen. Indtil da er han helt stille og bare hyggelig at sidde sammen med. :)

 • Line siger:

  En morgen hvor jeg absolut ingenting skal, og bare kan nyde min kaffe (stempelkande), en god morgenmad og min søde kæreste – det må være indbegrebet af livskvalitet!

 • Cigena Pedersen siger:

  Har i mange år nydt og elsket kaffe, illusionen om at jeg kun kunne fungere hvis jeg havde fået min morgenkaffe, levede jeg efter i mange år! Da jeg uheldigvis startede et kemoforløb for ét år siden betød dette at mine smagsløg ændrede sig gevaldigt! Jeg kunne nu pludselig ikke udstå smagen af kaffe (og bacon men det er en helt anden historie) hvilket faktisk gjorde mig rigtig trist. Det var jo lige præcis min morgenkaffe jeg satte SÅ meget pris på at nyde. Jeg elskede duften af kaffen i nærheden af mig og misundte virkelig når folk sad og slubrede det i sig. Jeg fik det man kalder en kold kaffe tyrker :p
  I november, tre måneder efter endt kemo, kunne jeg ikke modstå fristelsen til at lave mig en dejlig varm kaffe en efterårsmorgen og tænk en gang, den metalliske smag var væk, og tilbage kaffesmagen præcis som jeg husker den! Nu nyder jeg igen kaffe i stor stil <3

 • Marie Skaaning siger:

  Al kaffe er godt, al morgenkaffe er ekstra godt:-) men noget af det bedste er altså den første kop, når man kommer på arbejde efter en hektisk børnefamilie-morgen og en lang cykeltur. Når man så kan sætte sig med en god kop kaffe og trække vejret dybt… Det er godt!

 • Mette siger:

  jeg ville ønske, jeg kunne finde ud af at stå op i ordentlig tid om morgenen.. jeg siger til mig selv hver aften, at morgenen efter er den morgen, jeg står op, slapper af, gør hvad jeg har lyst til og drikker en kop kaffe.
  i morges var den morgen ! jeg sov elendigt i nat, så jeg besluttede mig at stå op kl 6.45, hvor jeg vågnede. gik op i min stue, hvor morgenstrålen fint oplyste stuen. satte over til en kop kaffe. stillede mig foran brændovnen. trissende ned koom min lille niece og nevø, der bliver passet her. så tændte vi for mickey mouse og satte os alle tre i vores dejlig store lænestol i sofaen. de spiste youghurt med havregryn – jeg drak min dejlige morgenkaffe. det er længe siden, en kop kaffe har smagt så godt ! også selvom det bare var nescafé.

  MEeeen, den kan jo altid forbedres med en cappuccino fra sådan en lækker maskine ! :)

 • Stine siger:

  At sidde i solen med en kop god kaffe, hvad enten det er med en veninde, kæreste eller et familiemedlem, og man bare glemmer alt om tid og sted og kan slappe helt af – dét synes jeg er guld værd! :-)

 • Conni siger:

  Mine bedste kaffeoplevelser er fra en sommer, hvor jeg arbejder på en café med min gode veninde. Vi lavede lækker kaffe til os selv hver dag – vi skulle jo øve os på at lave flotte hjerter i skummet

 • Anne Marie siger:

  En særlig kaffeoplevelse må være at drikke luwak kaffe fra en kaffefarm på Bali med en meget stærk smøg til !

 • Anita siger:

  Bedste morgenkaffe er når dent er vamt nok til at sidde på min lille terrase og nyde varmen og stilheden.

 • Julie Schilder-Willert siger:

  Jeg har to helt små børn, så der er næsten aldrig helt ro om morgenen – men sidste weekend vågnede jeg tidligere end alle andre. Det var den smukkeste og varmeste morgen på året og jeg fik hurtig lavet mig en kop kaffe og sat mig ud med en jakke på en trappesten i haven – jeg fik 20 min helt i fred i mit eget selskab med min skønne kaffe, hvor jeg bare nød stilheden og solen der lige var stået op! OG så blev der fart på, for så vågnede pigerne og ville have at dagen begyndte, og jeg havde lige lidt mere overskud den dag…

 • Mette W siger:

  For tiden indtages min morgenkaffe (instant med mikroovnsopvarmet mælk…) på specialekontoret, og de morgener (og kaffen) er – helt ærligt – ikke særligt memorable

 • Camilla Jacobsen siger:

  Åh ja, dagens første kop kaffe <3 Jeg har netop KØBT min første lejlighed, så jeg vil elske at flytte ind med denne og holde indflytterfest allerede fra den første morgen. Og håbe på at få koppen serveret på sengen med et blødkogt æg :)

 • Lis Vinter siger:

  Det vil være rigtigt lækkert at vinde – jeg elsker en god kop kaffe 😉

 • Helena siger:

  Det må vidst være dengang mine veninde og jeg fik gratis kaffe på Emmerys fordi tjeneren synes vi så så søde ud;-)

 • Margit Rosenaa siger:

  Det er typisk ved morgenkaffen jeg har de dejligste øjeblikke med mindstemanden. Der er han helt frisk og klar på dagen og jeg kan bare sidde der og nyde ham og kaffen. Det er også tit her der kommer et nyt ord for ham og det kan godt få en til nogle gange at ‘kløjs’ i kaffen af bar grin :)

 • Mette siger:

  De utallige morgener, hvor min far og jeg skålede i vores obligatoriske morgenkaffe i morgentrafikkens endeløse mylder. Jo, de kaffeøjeblikke var noget ganske særligt!

 • Dana siger:

  De bedste morgenkaffe oplevelser er på “lazy Sundays” hvor min kæreste og jeg sover lidt længe for derefter at flytte over til sofaen med vores dyner, se tv og nyde en god kop kaffe. Hygge når det er bedst!

 • Nanna Kastrup siger:

  mmmh kaffe – where to begin? Jeg er virkelig blevet fan af den himmelske drik! Og det er i stort set alle varianter! Sort, filter, latte, cappuccino, you bane it! I LOVE IT!!! ❤️
  Der er ikke noget bedre end duften af frisk kaffe! Mmmh! Så får dagen den bedste start!
  Jeg arbejder hos en bager, hvor vi har en rigtig espresso-maskine, og det første jeg gør når jeg møder ind er at lave mig en fantastisk kop kaffe! Så bliver det altid en god dag med masser af smil og positiv energi til mine medmennesker! Mmh ☕️

 • Camilla Hovej siger:

  En særlig kaffeoplevelse er i weekenderne hvor der ikke er travlt – der hvor man bare kan lave en kop god kaffe sætte sig haven og nyde solen og kaffen i god ro og mag :)

 • Carina Geisler siger:

  Da jeg boede med min bedste veninde for et par år siden, og hun næsten altid stilede en kop kaffe ud til mig på badeværelset om morgenen mens jeg var i bad, så jeg kunne drikke den bagefter imens jeg gjorde mig klar :) med den her kaffemaskine kunne jeg måske gøre bare en smule gengæld med en rigtig god kop kaffe næste gang hun besøger mig!

 • Camilla K. Olesen siger:

  Den bedste kaffe-oplevelse, som jeg har haft, var da min elskede lillebror pludseligt overraskede mig midt i morgenkaffen på min fødselsdag for et år siden, ved at han (uden at fortælle det til nogen) var kommet hjem fra Australien. Han havde været afsted i et år, og det var slet ikke meningen, at han skulle komme hjem før et par måneder senere. Jeg blev så overrasket og lykkelig for at se ham vel hjemme igen, at jeg begyndte at græde af glæde lige der, midt i morgenkaffen! Med andre ord har jeg det med kaffe, som jeg har det med mad, tøj og lignende. Det er ofte forbundet med en følelse eller et minde og godt selskab – deraf den ualmindeligt store glæde! 😉

 • TineLee siger:

  Jeg elsker at starte morgenen med at drikke en latte og spise en friskbagt, lun croissant på Bill’s Coffee i Aarhus, for dernæst at starte mac’en op og arbejde et par timer. Super hyggeligt

 • Maria Skatka Rank siger:

  Vil gerne vinde denne lækre kaffemaskine til min far – han kan slet ikke fungerer hvis ikke han får sin daglige morgen kop kaffe. Han elsker at besøge steder som Baresso og lign. og smage spændende varianter af kaffe, derfor ville det være perfekt at give ham muligheden for selv at lfå samme oplevelse hjemme i sit eget køkken :-).

 • Julie Thomsen siger:

  Jeg husker især morgenkaffen fra den morgen, hvor jeg landede på dansk jord efter 7 ugers rundrejse i Vietnam og Cambodja. Vietnamesisk kaffe er en meget stærk og særdeles bitter omgang, hvis altså ikke den over-sødes-og-flødes med kondenseret mælk, det er de vilde med dernede 😉 Jeg havde savnet en velbrygget dansk kop kaffe i 7 lange uger og min far havde heldigvis set det komme, så han stod klar med flag og den bedste kop kaffe jeg nogensinde har drukket efter 19 timers hjemrejse. Heldigvis kompenserede Vietnam og Cambodja for kaffen med fantastisk natur, inspirerende kultur og rare mennesker. Et besøg værd!

 • Clara Filomena siger:

  Min særlige morgenkaffeoplevelse fandt sted da jeg i en alder af 22 rejste rundt i asien med min kæreste. Vi havde på dette tidspunkt trekket rundt i syd-kina og i tibet i mange uger, uden at møde skyggen af hverken mennesker vi kunne tale (engelsk) med eller bare generelt genkendelige ting … som fx tv, mad man vidste hvad var, toiletter som ikke bare var huller i jorden, senge uden bed-bugs og … KAFFE. Særligt kaffen savnede vi derude i nowhere. En morgen står jeg tidligere op end min kæreste og dumper ned i opholdsstuen på det hostel vi bor på. Jeg nusser rundt og kigger efter en bog eller et blad da jeg kan høre nogen, som taler dansk. Ganske rigtigt: der sidder et dansk par inde i opholdsstuen. Vi falder i snak og det viser sig, at de kun har været afsted en lille uge. Deres rejse er lige begyndt og op af deres backpack trækker de guldet: en pakke instant kaffe. De tilbyder mig en kop og jeg prøver at svare så roligt jeg kan 😉
  Så sidder vi der i opholdsstuen og drikker instant kaffe og taler dansk. Det lyder muligvis ikke som den helt store optur – men efter mange uger uden, er det virkelig de helt små simple ting, man kommer til at savne.

 • Camille Leander siger:

  Morgenkaffen er for mig, ligesom dig, en fast del af min morgenrutine.
  En lille hyggestund, hvor jeg mentalt kan forberede mig på dagen forude. Men en helt særlig kaffeoplevelse for mig, som jeg husker som var det igår, skete for 7 år siden. Jeg havde netop fået min nuværende lejlighed, efter lang tids søgen og gøren, med en fremtidsudsigt som hjemløs lykkedes det mig langt om længe at få drømmelejligheden. Dagen for flytningen kom, flyttemænd, familie og venner stod alle parate og klar til at give en hånd til projekt flytning. Hurtigt blev den nye lejlighed fyldt op med møbler, kasser og poser, og midt i alt flytterodet, fik jeg fundet min gamle kaffemaskine frem og fremtryllet den første kande kaffe til flokken. Selvom der var rod og kaos alle vegne, gav denne vidunderlige kop kaffe en ro, hvor jeg for et øjeblik kunne nyde mit nye hjem, se mig omkring og finde ro midt i flyttekaoset!

 • Randi siger:

  det er den kande kaffe jeg får før eksamen :)

 • Cathrine Nielsen siger:

  Sommermorgener sammen med mine forældre – de dage, hvor man kan mærke, at det bliver rigtig varmt, men at solen endnu ikke brænder helt igennem. Det er faktisk lige på grænsen til småkøligt, når man sidder udenfor og venter på, at solen står helt op. Men her kommer en god kop kaffe så ind i billedet – den varmer, smager skønt og giver den bedste start på en lækker sommerdag.

  For nylig er jeg flyttet, og jeg ejer ikke en kaffemaskine – oh skræk! Så at vinde denne her ville simpelthen være skønt. Så kan jeg også invitere mine forældre på en rigtig lækker kop kaffe!

 • Kirsten E siger:

  En særlig morgenkaffeoplevelse – hmmm. Det må være når jeg om sommeren på ferie i Sverige på vores faste, skønne vandrehjem, står op, tager et bad, tager tøjet på, går i køkkenet og laver en kop kaffe og tager den med udenfor og sidder i morgensolen og nyder udsigten over skov, sø og bakker. Der er bare sådan en dejlig RO og det er ligesom kaffen får et ekstra “pift” alene af den gode udsigt og feriestemningen :grinning:

 • Ditte Villum siger:

  Kaffe = hygge for mig! De bedste kaffeøjeblikke er når mine veninder og jeg bare har tid. Tid til at tale om alt imellem himmel og jord med en dejlig kop kaffe i hånden :)

 • Ditte Villum siger:

  Kaffe = hygge for mig! De bedste kaffeøjeblikke for mig er når mine veninder og jeg bare har tid. Tid til at tale om alt imellem himmel og jord med en god kop kaffe i hånden.

 • Christina Sørensen siger:

  En helt særlig kaffe-oplevelse, var da jeg var på mit livs ferie med min kæreste i det vestlige USA. Vi var fløjet til San Francisco, og morgenen efter, vi var ankommet, skulle vi selvfølgelig besøge det berømte Tartine Bakery. Vi stod med jetlag i kroppen i den sædvanlige lange kø helt ud på gaden, nød den fantastiske morgensol og sludrede med de lokale om, hvad man dog skulle vælge af skønne sager til morgenmad. Da vi endelig kom indenfor og fandt et bord, fik vi de lækreste skinke-croissanter, mysli og en herlig kop kaffe. Og med udsigten til et langt eventyr foran os efter mange måneders spænding og forberedelse, gjorde det bare kaffen endnu bedre

 • Louise Pilborg siger:

  Jeg nyder mine stille kaffe morgner når der ind i mellem er en fridag eller jeg først skal møde i aftenvagt! En af glæderne ved at arbejde som sygeplejerske;-) I weekenden bliver de nydt med min kære mand :-) min nespresso maskine har været min bedste ven, men efter 5 års tro tjeneste er den stået af :-) Drømmer om en ny så jeg kan få mine gode kaffe morgner tilbage ❤️

 • Anna-Nathalie siger:

  Det bedste ved morgenen er duften af kaffe. Virkelig! Især hvis man har fri, og der tilmed bliver lavet kaffe til én.
  Man ligger og er halvvågen mens man stadig putter under dynen, solen skinder måske endda udenfor, og så sniger kaffeduften sig helt ind i soveværelset, og man ved at der er blevet lavet morgenkaffe til én. Mmmh den duft <3

 • Michelle Jensen siger:

  Hvis der sker noget særligt når jeg drikker min morgenkaffe, er det højst usandsynligt at jeg opdager det medmindre det sker efter den første halve kop! :joy:

 • Louise siger:

  En weekendmorgen uden planer og en god kop kvalitetskaffe.

 • Siri Rasmussen siger:

  Tidelige sommerhusmorgener! Intet bedre tidspunkt!

 • Caroline siger:

  Åh, den gad jeg virkelig godt vinde!! :heart_eyes:
  En helt særlig morgenkaffe-oplevelse er, når min mor og jeg mødes kl 7 de lørdags morgener, hvor vejret tillader det, og går en dejlig lang tur om Lyngby sø. Min mor har altid en termokande med kaffe med, som vi sætter os og nyder på en bænk i solen. Det er så fantastisk at sidde i naturen så tidligt om morgenen. Der er så stille og smukt. Og det er vores tid sammen – den ene dag om ugen, hvor vi har halvanden times uforstyrret mor-datter-tid :kissing_closed_eyes: Kaffen smager bare bedre lørdag morgen – måske den kunne komme til at smage lige så godt alle ugens andre dage med en Nespresso Lattisima Touch :stuck_out_twe:

 • Laura siger:

  Oh yes indeed – meget lex! Sådan én gad jeg virkelig godt at vinde:-) Heldigvis er langt de fleste kaffeoplevelser gode – men jeg glemmer nu aldrig da min (tossede:-/) svigermor serverede os lækker stempelkaffe med havregryns(!!!!)mælk:-/ Ydrk! Jeg ved ikke hvor hun troede hun havde læst at havregryn med vand som har trukket og hvor havregrynene er siet fra (trods alt!) bliver til mælk?! Fra den dag har jeg kun drukket sort kaffe hos sviger – jeg skal ikke risikere det der sundhedsmælk igen

 • Linette siger:

  En af de bedste morgen-kaffer jeg har fået var en meget tidlig vintermorgen, hvor jeg var forbi min veninde til “afskeds”-kaffe, mens vi begge endnu var på Møn inden vi drog afsted til hver vores spændende højskoleoplevelse. Det var mørkt og så koldt at de havde lukket stuerne ned, men kaffen var varm og det var den perfekte måde at sige god tur og på gensyn :)

 • Marie Iversen siger:

  Jeg bliver student til sommer og er allerede nu igang med en hulens masse forberedelser til eksamener og de sidste afleveringer. Min morgenkaffe er mit lille pusterum, som jeg ved jeg skal nyde inden min dag går i gang, og jeg får travlt med diverse skolerelaterede opgaver. Uden den, ville jeg være et nervevrag!

 • Mie Lisa siger:

  En morgen sidste forår, hvor alt var lidt dumt. Jeg sov hos min veninde og vågnede meget tidligt, før hende. Gik ud i køkkenet og lavede mig en kop kaffe og satte mig ud på altanen, hvor der er den smukkeste udsigt ud over havet. Her sad jeg i morgendis, solskin og med kaffe, i fuldstændig ro og følte mig meget heldig. :)

  Denne lækre sag ville klart give mig flere af den slags morgener!

 • Thea siger:

  Morgenkaffe er hver dag en særlig oplevelse for mig (og sikkert for mange andre også :grinning: )! Kaffe redder enhver morgen, og især hvis det er god kaffe :blush:

 • ísbjörg siger:

  En af de bedste kaffeoplevelser;
  iskold morgen i det islandske ødeland. Langsom solopgang, godt selskab, og en god kop kaffe i det lille sommerhus… :)

 • Camilla Nyegaard siger:

  Jeg har en ganske særlige kaffe oplevelse hver eneste lørdag morgen. Efter en hel uge på job med automat kaffe, ser jeg frem til den første morgenkaffe om lørdag, hvor bønnerne er hjemmeristet og brygget på min Wilfa kaffemaskine. Se det er en god kaffeoplevelse!

 • Line siger:

  Jeg laver religiøst kaffe, hver morgen og tager med ud på universitetet. Men da jeg er opdraget i en vi-skal-delekultur og flertallet af mine medstuderende også drikker kaffe. Har jeg det desværre med at kun få en enkelt kop selv. Når jeg kommer hjem er der kaffebønner og kværnet kaffe ud over hele køkkenet, det ku da være dejligt at få mindsket lidt 😉
  Men den bedste morgen er at sidde med mine medstuderende og bælle frisk kaffe fra kanden min, mens vi diskuterer hvordan teknologier påvirker mennesker og omvendt. Jeg kan ikke leve uden kaffe og jeg har ingen øjne før end jeg har drukket en kop varm mokka.

 • Lise siger:

  Vi har en barista til at stå og lave kaffe ude på arbejdet, men at kunne starte morgenen ud med selv at brygge den perfekte kop ville være fantastisk..:)

 • Marie Jensen siger:

  Min kæreste og jeg har et lang-distance-forhold, så de morgener vi har sammen gør vi meget ud af! Vi er nogle rigtige hygge-personer, så vi tilbringer nemt en hel formiddag med kaffe, frisk morgenbrød og snik-snak. Det gør, at rejsen frem og tilbage og de mange dage væk fra hinanden er det hele værd. En Nespresso-latte i stedet for den gamle filter-version ville gøre disse morgener helt fuldendte :blush: :blush: Og den ville være et dejligt moment på de dage, hvor vi må nøjes med at skype.

 • Tina H siger:

  Der findes ikke noget bedre end en kop lækker morgenkaffe :-)
  Hvis jeg skal fremhæve en helt særlig morgen-kaffe-oplevelse, må det blive den jeg indtog i New York sidste sommer på min fødselsdag.
  Min søde veninde havde planlagt, at vi skulle ud og spise brunch, så jeg kunne blive fejret lige fra morgenstunden af.
  Og kan bare konkludere, at der absolut ikke findes noget bedre sted af indtage sin kaffe. Det var en helt fantastisk morgen og ikke mindst fødselsdag i byernes by.

  Mvh. Tina H.

 • Ulrika Landstrom siger:

  jeg kan huske når jeg flyttede hjemmefra.. Så havde jeg kaffebryggeren i soveværelset med timer. Dejligt lyd (og duft) at vågne op til :)
  Og DETTE er min drømmemaskine!! <3

 • Camilla siger:

  Sikke en fantastisk give-away – som kan gøre morgnerne lidt nemmere :)
  Jeg har fået hund, hvilket tager meget af min tid om morgenen. Efter jeg har fået dette lille væsen, er kaffen blevet nedprioteret, så det ville være dejligt at kunne nå en kop dejlig kaffe, inden afgang – som jeg plejer.
  Min særlige morgenkaffe-historie var, da min kæreste lærte mig at drikke kaffe, ude på vores altan – hvor solen stod skinnede på os.

 • Johanne siger:

  Kaffe er det bedste til at kickstarte dagen :) En særlig morgenkaffeoplevelse må være, da jeg lige var begyndt at drikke det og forsøgte at piske mælk i en gryde. Det var mærkeligt og jeg fik ikke kaffe med pisket mælk, men det var nu ok. Nu drikker jeg det oftest uden mælk, da det er det jeg foretrækker medmindre mælken er gennempisket/skummet, og det har jeg ikke lgie tid til i hverdagen.

 • Rikke siger:

  Den bedste morgenkaffe! Jamen det er en kop stærk flat white med smuk latteart – fordi æstetikken ved kaffe er afsindig vigtig for helhedsoplevelsen. Den bedste måde at indtage den udsøgte kop kaffe på, er med en god veninde i solen fulgt af en lækker marcipan croissant.

  God weekend!

 • Nanna L siger:

  Feriekaffe! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg sætter bare mere pris på en god kop kaffe, når jeg har feriebog god tid til at nyde den. At sidde på en lille fortovscafé i Italien og slikke morgensol og nyde en latte – det er det bedste!

 • Line siger:

  Min aller første kop kaffe, for nu skulle jeg altså kunne lide det, og jeg nægtede alt andet end sort kaffe. Den dag i dag, nyder jeg kaffe. Jeg har endda købt en kaffemaskine, bare fordi jeg elsker duften af frisk kaffe så meget! :)

 • Laura siger:

  Jeg starter hver dag med en kop kaffe, og jeg kan kun give dig ret i, at det er den bedste kop på dagen!
  Den bedste morgenkaffeoplevelse var da jeg, helt nyforelsket, blev vækket med morgenbakke og friskbrygget kaffe af min kæreste da forholdet endnu var helt nyt! :smiley:

 • Gitte Manskov Hersom siger:

  Den bedste kop morgenkaffe er den man får på en kølig sommermorgen på kanoturen.

 • Åse Lejbølle siger:

  Min bedste kaffekop har jeg fået i blændende solskinsvejr på Cafe Florian på Markuspladsen i Venedig. Kaffen var akkompagneret af musik fra et kammerensemble, der spillede for cafeen. Det var dyrt, men utrolig lækkert og atmosfæren var eventyrlig <3

 • Regitze FH siger:

  Dengang jeg var på udvekslingsår i England, og jeg hver Torsdag morgen mødtes med de andre udvekslingsstuderende på Costa Coffee fik en caffe latte og snakket om hvordan det gik, hyggeligeste kaffe tradition :)

 • Christin Frandsen siger:

  min mest specielle kaffe oplevelse var i Vietnam. I det nordlige hvor alle rismarkerne er. En gammel dame kom hen til mig mens jeg nød udsigten en tidlig morgen og spurgte om jeg ville have en kop kaffe. Den smagte så dårligt, men alligvel var det den bedste kop kaffe. Kaffe før solen står op, når solen er højt på himlen og om aftenen ! Love it.
  Please vælg mig!!!

 • Mille Andersen siger:

  En helt særlig morgenkaffe oplevelse står en ellers rigtig god veninde for. Vi boede meget tæt på hinanden på daværende tidspunkt, da hun ringede klokken 6:30 en morgen hvor jeg endelig kunne sove dagen væk. “Har du noget kaffe” lød det desperat fra hende. “Ellers klarer jeg ikke dagen”. “jeg kan ikke leve uden min kaffe om morgenen”. Egentlig var jeg lidt lige glad der klokken røv på en fridag, men jeg kom hende til undsætning alligevel og snuppede en hurtig kop med hende. Så kunne jeg ikke sove igen :joy:

  Mille

 • Maria Ørum siger:

  Morgenkaffe på terrassen,med udsigt over havet,sidste sommer i Kroatien.. Suk hvor ville jeg gerne tilbage.

 • Mie siger:

  Min kæreste og jeg var på ferie på Korfu i sommers på det fineste hotel, som var drevet af en italiensk familie. De lavede den bedste kaffe, og det var en fryd at nyde en lækker kop mokka med udsigt til havet hver eneste morgen. Åhhh, memories :)

 • Johanne siger:

  Jeg drikker citron-/ingefærvand til min morgenmad, men det første jeg gør, når jeg kommer ind på kontoret, er at lave en god kop kaffe som det perfekte sidekick til min avislæsning (jeg starter dagen med at lave et nyhedsoverblik – perfekt start på dagen) 😉

 • Maja Dam-Jensen siger:

  Hver gang jeg rejser med færgen rigtig tidligt om morgenen (og det gør jeg tit, da jeg bor på en ø), så er færgens kaffe et must på den tur. Jeg har aldrig smagt så god kaffe før! Det redder virkelig de der morgenafgange kl. 06.30! Og en gang i mellem må en god cappuccino godt klemme sig ind – dem kunne der måske komme flere af med den fancy maskine der :)

 • Gry Hansen siger:

  Jeg drikker næsten aldrig kaffe til morgen, da jeg simpelthen ikke har tid. Men det var min far, der lærte mig, at drikke kaffe da jeg var helt lille. Jeg husker, at vi sad i køkkenet i mit barndomshjem, og jeg sad og drak kaffe med min far, selvfølgelig med mælk i. Jeg kan huske, at jeg ikke var helt sikker på, om jeg kunne lide smagen, men jeg ville gerne imponerer min far, så selvfølgelig drak jeg det. HURTIGT. haha. Jeg elsker kaffe den dag i dag, og det er nok i høj grad min fars skyld :)

 • Louise Klausen siger:

  Med en lille søn på et halvt år er morgen kaffen et must (da ikke alle nætter er inkl 7 timers søvn

 • Malene Christensen siger:

  Kunne ikke lade være med at smile, da jeg læste dit indlæg. Jeg glæder mig også altid til morgenkaffen, når jeg går i seng. Den smager bare bedst! 😀 Hver morgen er derfor en særlig morgen-kaffe oplevelse :)

  Det ville være en fornøjelse at kunne skifte Instant-kaffen ud med sådan en lækkerhedsmaskine! 😀

 • Sarah siger:

  Når jeg er tidligt i stalden en weekendmorgen for at fodre de små sultne heste. Det kan være lidt svært at komme op kl. 6.00 en weekend, men når først de er fodret er der ikke noget mere hyggeligt end at sidde i en lun sweater og drikke sin morgenkaffe, mens man varmer fingrene og kan høre hestene gumle tilfredse på deres hø. :blush: :blush:

 • Stine siger:

  Eeeelsker bare min kaffe. Efter jeg har fået børn er jeg blevet afhængig af min morgenkaffe. Kan simpelthen ikke komme igang før at jeg har fået min kaffe. Står gerne lidt tidligere op end familien for lige at få en rolig stund for mig selv og nyde min kaffe.

 • Lise siger:

  når min søn på 2,5 kravler op på skamlen ved køkkenbordet og laver kaffe til mig på min gamle Pixie

 • Heidi siger:

  Min bedste morgen kaffe oplevelse er, når jeg efter en hektisk morgen med fire børn, kan sætte mig ned med en kop kaffe og nyde stilheden og lade op til mine skønne (og til tider larmende) børn kommer hjem igen :-)

 • Laura Pagh siger:

  Jeg har ofte oplevet det som udfordrende at finde en god kop kaffe når jeg har været ude og rejse. I Thailand lykkedes det dog efter adskillige forsøg. Og så var det endda med den skønneste udsigt og fødderne i vandkanten☀️☀️

 • Lene Lunde Johansen siger:

  At vågne langsomt, stille og roligt. Stå ud af sengen og få strukket kroppen og høre fuglene synge. Det er forår, solen skinner, og duften af kaffe spreder sig langsomt rundt i stuerne. For dér i køkkenet har min kæreste lavet en vidunderlig kop kaffe til mig. Dét er smagen af ren kærlighed.

 • Lene Lunde Johansen siger:

  At vågne langsomt, stille og roligt. Stå ud af sengen og få strukket kroppen og høre fuglene synge. Det er forår, solen skinner, og duften af kaffe spreder sig langsomt rundt i stuerne. For dér i køkkenet har min kæreste lavet en vidunderlig kop kaffe til mig. Dét er smagen af ren kærlighed <3.

 • Heidi siger:

  morgenkaffe på en altan i paris med min eks-kæreste. det var vores første sommer sammen og vores første rejseoplevelse sammen. Jeg var nyforelsket, glad og lykkelig.Fyldt med gode forhåbninger og jeg tænker tit på den sommer morgen i paris hvor vi sad i solskin og nød morgen stemningen, hinanden og lydene af paris. selvom vi ikke er sammen længere fylder den morgen mig med glade tanker og minder. Den morgen minder mig om noget godt, romantisk, dejligt, intimt og varmt. Det ville være rart at kunne go back in time og komme tilbage til lige den morgen engang imellem. især de dage hvor alting kan være lidt gråt, trist og kedeligt.

 • Mathilde Lund siger:

  Jeg har aldrig været kaffedrikker-pigen og førhen valgte jeg altid te til diverse aftaler og om morgenen. Jeg kunne godt mærke et lille skjult pres/ønske fra min mor og et par venner som alle syntes jeg burde komme med på “bølgen” og blive ordentlig voksen (jeg fylder snart 18). De plaprede løs om kaffens mirakel-virkninger og der var efterhånden ikke noget den kop ikke var godt for. En morgen havde min mor så en kop stående hun havde glemt at drikke,- jeg havde en halvanden times idrætslektion på mit gymnasium i vente, så jeg tænkte hvad dælen, og fik hældt den kop kaffe i mig. – Jeg skal lige love for at den idrætstime var den sjoveste i lang tid, tiden fløj afsted imens jeg hoppede og dansede rundt på badmintonbanen – virkelig en ret vild oplevelse. – Senere og hér efterfølgende hvor der dagligt ryger 3-4 kopper ned, må jeg sige at de desværre ikke giver ligeså meget energi mere – men mirakel-virkningnen var der første gang og den fik omvendt mig til “den kaffedrikkende-klub”. Jeg har ikke fortrudt, kun chokoladekage slår en varm kop kaffe om morgenen! – ELLER denne lækre Nespresso (måske), jeg vil i hvert fald meget gerne finde ud af det 😛

 • Nana Eriksen siger:

  Jeg er slet ikke et morgenmenneske – men hvis jeg kan få lov at sidde en halv time med en god kop kaffe i fred og ro inden jeg tager så arbejde – Så bliver det bare en meget bedre dag og humøret bliver automatisk helt i top:-) (lidt skræmmende egentlig, men sandt

 • Daniella Lind siger:

  Det må vist være da kæresten friede 😉

  Eller må vist hellere sige kommende mand!

 • Kathrine siger:

  Mine gode morgenkaffeoplevelser har jeg før i tiden delt med mine forældre og mine veninder. Dog bor jeg lige nu i Frankrig, hvilket betyder at jeg ikke får set hverken venner eller familie særlig ofte. Derfor havde jeg en helt speciel morgenkaffestund da mine gode veninde besøgte mig i december og vi den første morgen nød at drikke neskaffe sammen. Men til sommer flytter jeg så tilbage til Danmark igen – hvilket betyder flere morgenstunder med venner og familie – forhåbentlig med friskbrygget kaffe i stedet for neskaffe! Jeg krydser fingre!

 • Lotte Boesgaard siger:

  Den bedste morgenkaffe-stund var da min mand kom med morgenmad til mig på sengen på vores bryllupsdag sidste år! Hvad er bedre end en skøn kop kaffe serveret af den man elsker???

 • Marie siger:

  Jeg har boet to måneder på et bjerg i Nepal – altså helt ude i ingenting. Det var småt med mad og altid koldt, men næsten hver morgen stod den på én kop varm kaffe. I de øjeblikke glemte vi alt om kulde og sult og tænkte i stedet på, hvor fantastisk det var, at sidde, omgivet af de smukkeste bjerge, og nyde solopgangen – lige der i stilheden.

 • Miatilda Andersen siger:

  Jeg elsker min første kop kaffe – mens drengen sover, og her er stille og roligt. Inden dagen går i gang på fuld smadder..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Camilla siger:

  Jeg elsker min morgenkaffe, som nyder mens min datter på 1,5 år spiser morgenmad. Jeg glæder mig hver morgen til denne tid på dagen, hvor vi slapper af og hygger inden dagen rigtig starter :0) Kunne være så fedt at lave en lækker kaffe latte til mine gæster og mig selv :0)

  De bedste hilsner Camilla

 • Annette siger:

  Den mest specielle morgen jeg har fået, var den jeg fik lige da min datter var blevet født. Kaffen var helt sikkert af ret dårlig kvalitet, men aldrig har en kop kaffe smagt så godt :)

 • Sigrid siger:

  Morgenkaffe er ikke et must for mig – det er eftermiddagskaffen til gengæld. Når min mor er kommet hjem fra arbejde, og jeg er hjemme fra skole, nyder vi altid en kop kaffe sammen og snakker om dagen. Der findes intet bedre, og så kunne det være top cool med sådan en maskine der!

 • Gitte Marie siger:

  Der er ikke noget mere Livsbekræftende end at side hjemme på mine forældres terrasse en lun forårs- eller sommermorgen, med en god kop kaffe og morgenmad og bare nyde tilværelsen. Glæder mig så meget til det bliver aktuelt igen, når eksamensperioden er overstået og jeg har tid til at tage hjem forbi. <3

 • Nina N siger:

  Der er svært at tænke på én oplevelse, til gengæld glemmer jeg nok aldrig de morgener på uni, hvor det eneste, der holdt mig vågen var vanilje latte. Jeg drømmer om den latte om natten af og til… Mmmmhh!

 • Louise siger:

  Den bedste morgenkaffe har jeg fået på mine utallige ferier i Frankrig. Først hen til den lille lokale bager og hente nybagte baguettes og croissanter, og så dagens første kop kaffe på terrassen med udsigt til vinmarker. Himmelsk!

 • mariannelykke siger:

  for 1 måned siden fyldte jeg år og min mand og datter på 1,5 vækkede mig med sang, flag og morgenkaffe:)
  marianne.lykke@gmail.com

 • maja siger:

  Efter jeg har fået min søn er det en uundværlig ting med en kop morgen kaffe. Den er jo aller bedst som cappuccino og med den nye nespresso maskine ville det gå som en lej med sønnike på armen

 • maja siger:

  Efter jeg har fået min søn er det en uundværlig ting med en kop morgen kaffe. Den er jo aller bedst som cappuccino og med den nye nespresso maskine ville det gå som en lej med sønnike på armen

 • Sandra S.R siger:

  Jeg har det seneste år været bosat i Schweiz, hvor jeg bor sammen med to andre. Jeg har altid elsket min alenetid om morgenen, hvor der er helt stille, og jeg bare kan sidde og nyde min kaffe alene.
  Men i påsken, da min mor var på besøg, sad vi ude på min terrasse i solen og drak morgenkaffe sammen, mens vi kiggede på bjergene, der omringer min lejlighed og lyttede til de meget beroligende koklokker, man kan høre hele foråret og sommeren. Det var så dejligt at dele med min savnede mor, men det ville nu have været lækkert, hvis jeg kunne have tilbudt hende en Nespresso i stedet for Nescafe 😉

 • Pernille siger:

  Jeg boede på et tidspunkt i Barcelona. Jeg havde aldrig været den store fan af kaffe inden da. Hver morgen gik jeg forbi den her lille autentiske kaffebar, hvor der duftede så skønt. En morgen gik jeg derind, og siden da har jeg været ret glad for kaffe. Jeg bruge de fleste af mine søndagsmorgener der, og det er stadig den bedste kaffe jeg har smagt :)

 • Ida siger:

  Den første morgen med min nuværende kæreste, blev jeg som det første mødt med morgenmad på sengen og dertil en kop kaffe, som var den bedste jeg nogensinde har smagt
  Gid hver morgen var som den, nu sidder jeg bare med min nescafe…

 • Camilla Lund siger:

  Min bedste kop kaffe var lige da jeg var flyttet tilbage til Aarhus, efter at have boet halvandet år i København. Om formiddagen dagen efter jeg var flyttet tilbage (og lidt depri over flytterod..) ringede det på min dør. Det var mine tre bedste veninder – som jeg havde savnet uendeligt meget, mens jeg havde været i København – der overraskede mig med besøg. Den formiddag smagte kaffen helt særligt :-)

 • Heidi Nielsen siger:

  Morgenen efter mit bryllup på Hawaii. Vi hentede kaffe i Starbucks og drak den på altanen, inden vi skulle ud og køre en lækker tur og se Hawaii’s natur. Det var så lækkert at sidde der i morgensolen og nyde koffeinen sparke ind. Bare nyde livet med udsigt til palmer og strand, med min elskede mand og bedste venner. Good times <3

 • Tina siger:

  Solen skinner, himlen er blå og fuglene synger…… Sommeren er på vej! Jeg har netop serveret frisk frugt, skyr, nybagte boller og velduftende kaffe til min kæreste på sengen. Det er sådanne morgener jeg elsker og sådanne morgener der gør mig glad. De ville ikke være det samme uden kaffen.

  Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af den lækre NESPRESSO LATTISSIMA TOUCH. Jeg er sikker på, at både jeg og min kæreste vil elske den:)

  Rigtig god søndag, Sofie.

  Med venlig hilsen,
  Tina

 • Astrid siger:

  Det må næsten være en weekend for ikke så lang tid siden, hvor jeg ligger med tømmermænd i sengen og halvsover og hvor min kæreste så overrasker mig med morgenmad og morgenkaffe på sengen :) Liiige til at overskue :)

 • Amalie siger:

  Det er helt specielt, når jeg besøger min storesøster i Paris. Når hun er taget på arbejde, tager jeg ned på caféen rundt om hjørnet, hvor jeg drikker en kaffe, spiser en crossaint, kigger på de fordipasserende, læser i Vogue og ønsker mig, at tiden vil gå i stå. Sådan er det altid. Jeg bor til dagligt i Valby, hvor der ikke er så mange hyggelige kaffemuligheder, når hun besøger mig, men det kan der jo komme i min lejlighed, hvis jeg vinder :-)

 • Astrid Poulsen siger:

  Jeg ved ikke om man kan kalde det en særlig oplevelse, men i min optik, var det den bedste oplevelse at kunne stå op til en kølig morgensol i morges og sidde ude på terrassen med min familie og nyde en god kop kaffe. Det ville ikke gøre noget at opleve det igen; især ikke med denne smarte og yderst lækre maskine. Super fed giveaway!

 • Julie H siger:

  Det bedste om morgenen er den første kop kaffe 😀

 • Eva B siger:

  Jeg ønsker mig bare vildt meget en espresso og særligt de lækre sager fra Nespresso Latissimo. Uh, den er cool!
  Min bedste kaffeoplevelser er ubetinget morgenkaffen; hvor end det er. Om det er med kollegaer eller på studie eller i toget. Ej, hvor er kaffen god om morgenen. Helt vildt god. Og især i en Nespresso maskine, som jeg har drømt om i et par år. Så flotte, så gode kaffeoplevelser

 • Maria Rossen siger:

  Morgenkaffe på altanen i den lille Københavnerlejlighed – tilsæt et par solstråler og så smager kaffen bare fantastisk!

 • Anne Mette siger:

  For lidt over et år siden drak jeg min første kop kaffe , jeg købte en fin kapselkagfemaskine da jeg tænkte at nu skulle jeg forkæles lidt ekstra. Dog blev det et kort forhold, da jeg blev gravid og dermed ikke kunne klare synet af maskinen pga kvalme og den dermed blev solgt. Jeg har ønsket mig en nespresso siden og håber derfor jeg kan have en særlig kaffeoplevelse til gode

 • Trine Bie siger:

  Jeg starter ALTID mine morgener ud med kaffe! Sidder altid ved mit bord med min morgenmad og min morgenkaffe og læser blogs, svarer på mails og har God Morgen Danmark i baggrunden. Jeg elsker det! En dejlig morgen giver altid en god dag :-)

 • pernille frederiksen siger:

  Min særlige morgenkaffe oplevelse var sidste sommer hvor min bedste veninde ringede og bød mig på en dejlig kop morgen kaffe hvor vi sad og nød solen ude på hends terrasse og hun lige pludselig fortæller mig at hun er gravid. Det var en rigtig god morgenkaffe oplevelse! :)

 • Ida siger:

  Uh, en god morgenkaffe serveres som oftest i sengen af min flotte mand gerne i selskab med lidt æg!

 • Aja Faaborg Preuss Christensen siger:

  Det mest særlige er når vi alle er samlet om morgenen.. Så hygges der med bløde æg og snakken går lystigt. Det er så vigtigt både for børn og voksne at få en god start på dagen.

 • Pernille Ege siger:

  Den bedste kop kaffe er, når man sidder på en cafe i foråret med sine veninder og solen bager mens kaffen holder de kolde fingre varm.

 • Lise siger:

  At vågne op til duften af kaffe :) jeg er først lige begyndt at “lære” at drikke kaffe, så med sådan en lækker maskine så kan jeg kun komme til at elske ar drikke kaffe :)

 • Lise siger:

  Jeg er et udpræget B-mennesker, så når desværre sjældent en kaffe om morgenen. Så hver weekend har jeg sagt til mig selv, at jeg skal stå tidligt op en morgen og gå til den lokale bager, købe en kage og så hjem og lave en rigtig god kaffe. Og så bare nyde morgen og lade tiden gå stille og roligt uden at skulle nå noget som helst :)

 • Karina lykkegaard siger:

  Den bedste kop kaffer er fra nespresso☕️

 • Cecilie Christiansen siger:

  Den bedste kop kaffe er, når jeg er nede i træningscentret og er træt og uoplagt og skal køre tung vægtløftning. Jeg har heldigvis nogle dejlige træningskammerater, der forstår at byde på kaffe .. og at nyde sådan en under opvarmningen, er næsten altid lig med en god stærk træning :161:

 • Stine siger:

  Det kunne være en perfekt indflyttergave, når nu min kæreste og jeg skal flytte ind i vores første hus i næste uge! :)

  Der er SÅ mange gode kaffeoplevelser, men jeg husker især én fra Paris, hvor jeg besøgte min søster som var au pair i Paris. Hun skulle til jobsamtale og jeg sad på den hyggeligste lille café i hjertet af Paris og ventede på hende, og hun kom selvfølgelig tilbage og havde fået jobbet! <3

 • Ellen Thomsn siger:

  Det bedste er en kop kaffe i køkkenet om morgenen mens familien stadig sover, se solen stå op, og bare være alene :-)

 • Karina Lykkegaard siger:

  Den bedste kop kaffe er en nespresso kop☕️For mig nydes den bedst i en morgenstund, hvor huset sover, og jeg kan nyde den stille og roligt

 • Kimie siger:

  Jeg er selv en vaske ægte kaffejunkie, som dig! Og jeg nyder hver en kop jeg drikker. Mine specielle kaffestunder, er altid i selskab med familie og nære venner. Om det så er en lørdag morgen i selskab med min familie, eller på en café med en god veninde hvor snakken bare går. Kaffe får bare snakken igang! Og med sådan en lækker lille giveaway, vil snakken ingen ende tage 😉

 • Amanda Simonsen siger:

  Mig og min veninde elsker at nyde en god kop kaffe til en lækker morgenmad, når vi er sammen. Det ville være super luksus at finde en nespresso-maskine, så kaffen lige bliver dét lækrere! Så kan jeg byde hende på en god kop kaffe :)

 • Pia R siger:

  Vi elsker at købe to cappucino hos Coffee Collective i Torvehallerne sammen med en smurt bolle fra Grannys House. Det er simpelthen den bedste start på en dag :-)

 • Jennifer siger:

  Når jeg spiser morgenmad med mine forældre i weekenden, og vi står sammen alle tre og venter på kaffemaskinen. Vi nyder alle sammen den dejlige duft, og deler kaffeglæden :)

 • mette Weidekamp siger:

  Vågnede imorges med tømmermænd, børnene blev passet ude. Sad i sofaen og så suits mens jeg nød en banan-vaffel og en god kop kaffe. Et skønt nespresso -moment

 • Christel Hansen siger:

  Jeg elsker i forvejen min lille ” begynder” Nespresso – så det ville være fantastisk med en opgradering, der gjorde ens morgener lige lidt dejligere

 • Mathilde siger:

  Alt for lækker konkurrence!
  Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste, og vi er store kaffeforbrugere. Vi sætter stor pris på en god “rigtig” kop kaffe, så det ville gøre underværker at vinde denne! Hver morgen starter vi ud med en kop, og den er der ikke nogen, der kan tage fra os 😉 Der er ikke noget hyggeligere, end at sidde to om en god kop kaffe i weekenden til en lækker brunch! Vi krydser alt, hvad der krydses kan :-) God dag!

 • Louise siger:

  Jeg havde en helt særlig morgenkaffe oplevelse i Melbourne, hvor jeg boede i en månedstid i marts. Melbourne er kendt for deres cafe/kaffe kultur, som helt sikkert var fantastisk at opleve! Min første weekend måtte jeg bo et par dage ved en ven, fordi alt i byen var fuldt booket, og han lod mig bo gratis hele weekenden, og gav den bedste morgenkaffe på en af Melbournes kendte lokale caféer en af morgenerne :-).

 • Jeanette Hosbond siger:

  Jeg er et af de helt store kaffe elskende personer – for mig betyder min morgen kaffe alt ! Den er vigtigere end min morgenmad , så jeg tager mig gerne tid til at nyde den ! Derfor går jeg os meget op i hvilken kvalitet min kaffe har, og er derfor også altid på jagt efter nye slags med forskellige smagsvarianter ! Men desværre har jeg ikke en nespresso maskine, selvom jeg har ønsket mig en i flere år! Så krydser VIRKELIG fingre for at jeg er heldig denne gang 😀

 • Cirkeline Nielsen siger:

  Jeg er ikke så vild med kaffe endnu, så hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg forære den til min kaffe-elskende mor.
  Hun har længe ønsket sig en nespresso maskine, så det ville hun helt sikkert blive glad for.
  Cirkeline_nielsen@hotmail.com

 • Marianne Juhl siger:

  Jeg kan ikke lige mindes en helt specielt kaffe oplevelse … Men jeg nyder min kaffe hver morgen inden mine teenage drenge vågner.
  Dog er den første morgen kaffe jeg indtager på terrassen hvert forår helt fantastisk. Den er magisk og helt eventyrlig. Lyset, varmen og duften af træer og blomster – det er ubeskriveligt

 • Freja siger:

  Lækker Giveaway!!
  Står op kl. 5.20 hver morgen for, at nå hele vejen ind til København med min mor fra Næstved. Vi nyder en kop kaffe hver morgen, men har ikke tid til at drikke den hjemmefra, så derfor drikker vi den i toget. Jeg begyndte at drikke kaffe, da jeg startede i 1.G efter sommer, og kan virkelig mærke en forskel om morgenen. Jeg er for det meste rigtig træt, når jeg står så tidligt op, men kaffen er der altid til at redde mig.

 • Ida D siger:

  Min kaffeoplevelse var fra i dag. Første morgenkaffe, morgenmad og morgenavis (på telefonen) på altanen i solen. I t-shirt. Uden at fryse. Det var en fantastisk følelse. Det eneste der var ærgerligt var instantkaffen, det havde været en så meget mere fuldendt oplevelse, hvis kaffen havde været i top 😉

 • Ida siger:

  Det kan jeg ikke – Jeg har nemlig stadig min første morgenkaffe til gode :) Jeg har for nyligt lært at drikke kaffe og er “kun” nået til eftermiddags- og aftenkaffen :) Sidstnævne var dog guld værd i sidste uge, da jeg sad på universitetet og skrev bachelor til klokken halv 1 om natten :)

 • katrine siger:

  En særlig kaffeoplevelse var da jeg skulle lære at drikke kaffe. Der kunne ikke komme nok mælk og sukker i, før kaffen kunne drikkes. Nu, mange år efter, nyder jeg en helt almindelig kaffe med et skvæt mælk hver eneste morgen.

 • Nina siger:

  Min søde søster står altid op og laver kaf til mig, når jeg besøger hende. Det ville være lækkert at kunne byde hende over på en kop kaf hos mig :)

 • Anne Marie Ladefoged siger:

  Espresso i morgensol på plads i Lucca i Italien med min kæreste – elsker min morgenkaffe!

 • Sofie K. Harksen siger:

  Det bedste må være, når jeg har været på besøg ved mine to bedste venner (som i øvrigt er kærester) og overnattet der, og deler en kop kaffe den efterfølgende morgen. Det er ren hygge! Den ene er ret så meget en kaffe-entusiast og går meget op i at lave en god og ordentlig kop kaffe, og jeg tilbyder derimod altid neskaffe. Så jeg ville elske at kunne byde ham på en ordentlig kop kaffe en skønne dag :-)

 • Emma siger:

  Min helt særlige kaffe oplevelse var da jeg begyndte i gymnasiet. Jeg havde endnu ikke lært at drikke kaffe, men jeg tænkte, at nu var det på tide :sweat_smile: . Man kan jo ikke gå igennem gymnasietiden uden en kop kaffe til at kvikke en op i 4. modul. Derfor udfordrede jeg mig selv ved at drikke 2 kopper kulsort kaffe hver dag i en uge. I starten måtte jeg både holde mig for næsen og næsten sluge kaffen, for at den skulle komme ned, men nu nyder jeg hver eneste kop jeg drikker.
  Denne kaffemaskine ville være perfekt, da jeg både har fødselsdag d. 22 april, og begynder at skrive SRO, så tanken om en god kop kaffe ville være en helt perfekt gave til en studietræt pige! :grinning:

 • Sophie siger:

  Da jeg lige er flyttet og mit køkken mildest talt er afpillet, har jeg ikke mulighed for at lave andre former for kaffe, end instant kaffe, men vand kogt i en gryde. Så det er desværre en meget omstændig process – og instant ér bare ikke det samme som rigtig kaffe :confused: . Men da min morgen kaffe bare er et must, har jeg i desperation brugt alt for mange penge på kaffe på mit studie gennem de sidste måneder, så nu har jeg hverken råd til kaffe eller kaffemaskine :sweat .. så den luksus kaffe maskine du udlodder ville blive højt værdsat hjemme hos mig! :heart_eyes:

 • Pernilla siger:

  Når jeg er ude og rejse er jeg altid ude for at smage på nye former for kaffe. Hvert land laver hver sin kaffe på deres traditionelle måde, og det er så spænende at udforske de mange smagsvarianter. Min helt særlig oplevelser var da jeg var i Marokko – Her havde jeg fundet en lille café i en baggård, og efter maden fik jeg serveret det fineste dekoreret glas med espresso. Smagen var rund og havde en sødlig eftersmag. Det var nok den bedste kaffe jeg havde smagt i mit liv, og jeg er ikke bleg for at rejse til det
  marokkanske land, for at få en sjat til 😉

  -Pernilla

 • Louise Hansen siger:

  Den bedste morgen er klart den om onsdagen, hvor min undervisning på uni først starter kl. 10. Jeg står tidlig op og sidder gerne en time i køkkenet og nyder min morgenkaffe og morgenmad.

 • Pernille siger:

  Jeg går pt. på efterskole, og det er ikke altid, der er mælk til kaffen – OG jeg kan altså bedst lide min kaffe med et lille skvis mælk i. Her for tiden er køkkendamerne dog begyndt at sætte små mælkebrikker ud, når der serveres kaffe. Det er lykken at få en kop varm kaffe MED mælk! :smile:

 • Lykke Dalsgaard siger:

  Sol. Sol var hvad der var. Ej det passer ikke helt. Der var også en kop kaffe, en altan og et rustikt sæt havemøbler.
  Øjeblikket husker jeg, selvom det var ubetydeligt. Småt og ligegyldigt, men dog så enkelt og fantastisk.
  Hvis en Nespresso kaffemaskine kan bringe mig flere af disse stunder, ville det ikke gøre noget. Ikke spor faktisk.
  Derfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *