VIND EN BOG FYLDT MED LÆKRE BURGERE

Skærmbillede-2014-10-09-kl.-10.14.49

Jeg synes I har fortjent en lille giveaway her i det mørke efterårsvejr. Tre af jer har nu mulighed for, at vinde et eksemplar af Big Burger Book, hvor min squashburger er i.

Skærmbillede-2014-10-09-kl.-10.14.49

JRBY9018

Skærmbillede 2014-11-18 kl. 20.14.23

Alt hvad du skal gøre for at deltage er, at like HealthJunkies Facebooks lige HER og skrive en kommentar i feltet til dette indlæg, hvor du fortæller hvilken burger der er din yndlingsburger.

(jeg trækker tre vindere på fredag d. 21. nov.)

Good luck!

XX SOFIE

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

146 kommentarer

 • josephine Baadsgaard siger:

  min ynglings burger er bare den helt traditionelle (bøf, salat, løg, agurk og en masse remo) Sagen er den at JEG elsker burgere, men mangler inspiration til hvad man kan proppe i (også så det ikke bliver så usundt igen)

 • Stinna siger:

  Min yndlingsburger er en burger, hvor bøffen er lavet af kikærter – jeg er nemlig vegetar :-) Men jeg ville elske at vinde bogen til min burger-elskende kæreste.

 • Pernille Selch Thyrring siger:

  Min yndlingsburger er med en lækker sprød kikærtebøf, gulerod, peberfrugt, sprød asiatisk kålsalat med lime og koriander, og spicy miso-BBQ dip – mums! :) Håber jeg vinder!

 • Marlene Lassen siger:

  Min yndlingsburger er en burger, der smager af noget. Den skal gerne være sund, og det er altid spændende med nye alternativer til bollen. Derudover ELSKER jeg løg i min burger!

 • Rikke siger:

  Min yndlingsburger består af normal bøf, ost, grønt, gerne avokado og grillede selleriskiver, som fungerer som bolle.

 • Alberte siger:

  min favoritburger må være en blød bolle – bagte rødløg – kylling med parmaskinke – avokado og estragondip og bønnefritter on the side! 😀 bliver helt lækkersulten, selvom jeg er propmæt 😀

 • Karina og simon siger:

  Kun godt bruge en hjælp hånd med nogen ider har en travle hverdage med to små som kun vil spise bøf ketchup ikke sund må nok siger det kom jeg også til at spise godt nok med salat agurk og toma

 • Ida G siger:

  Jeg har ikke som sådan en bestemt yndlings burger men er kødet saftig, bollen hjemmebagt, og burgeren indeholder ost og guacomole er jeg solgt

 • Cecilie siger:

  Jeg ville ELSKE at vinde denne bog! Burger har været min yndlingsret ligeså længe tilbage som jeg kan huske :) Den bedste burger er den helt traditionelle cheese(fuldkorns)burger med hakkebøf, ost, salat, agurk, tomat og en FLOD af ketchup! 😀 På begge sider af bollen simpelthen 😉

  Det ville være super med noget mere inspiration! Især fordi det ALTID er den ret jeg laver til folk, når jeg får gæster 😀

 • Line Munch siger:

  Min ynglingsburger er hvor burgerbollen er skiftet ud med store portobellosvampe og så ellers med stegt kylling, aeoli, friske spinatblade og tomatrelish. Mmmmmm, savle, savle 😀

 • Miatilda Andersen siger:

  Hjemmelavet med ristede svampe, bløde løg, og spejlæg.. plus alt det sædvanlige. :)

 • Min yndlings burger er den helt fantastiske og voldsomt store Mushroom burger som de kun laver den på Maggies i Århus! Den er så lækker med en god stor og saftig bøf og så er der masser af champignoner i af den slags der lige er vendt på panden. Jeg elsker simplethen champignoner så det er jo bare et must for mig at skulle have den når jeg er på visit i byen. Det skal også lige siges at der også er salat og andet lækkert grønt i af den sprøde slags – ikke den slatne man får med en McD burger, men den sprøde slags hvor man kan smage at det er friskt. Det er min yndlings burger og så gør det jo heller ikke noget at den kommer med en ordentlig omgang pomfritter.

 • Michell Guttorm Abrahamsen siger:

  Min ynglingsburger falder ofte på valget: en hjemmebagt bolle med kylling, guacamole, rødløg, salat, agurk, tomat og evt salsa.. Men kunne nu godt bruge inspiration til nye burger-muligheder..
  En “deep ocean” ville da lige være helt nyt at prøve 😀

 • Trine K siger:

  “Burger” med rødbedebøf og grøn pesto :-)

 • Ååååårh, jeg elsker burger! Jeg er især en sucker for kyllingebruger med avocado og lækker tung grovbolle samt coleslaw. Mmmh, mine tænder løber helt i vand ved tanken haha! <3

 • Kamilla Pagh siger:

  Elsker en god chili burger med masser af salat, agurk, tomat, gulerød, en stor hakkebøf samt en masse jalapenos og lidt chili Mayo i en god grovbolle med squash 😉 hmmmmmm

 • Lisbeth M siger:

  Min yndlingsburger er med stegt auberginebolle, guacamole og masser af bacon 😉 Mums!

 • Line Knutzon siger:

  Min yndlingsburger er lavet på en grov bolle (eller med bagte portobellosvampe som ‘brød’), deri skal så: stegte rødløg, chilistegte champignoner, bøf af hakket oksekød med gedeost på toppen og så selvfølgelig masser af guaca 😀

 • Hilde siger:

  Min yndlingsburger er en lækker sprød og hjemmebagt burgerbolle fyldt med guacamole, oksekødsbøf, salat, tomat, agurk og stegte løg. Ville elske lidt inspiration!

 • Ditte Marie siger:

  Jeg er vild med burgers, men gad godt smage Benjamin Schacks bud på en flæskestegsburger.. Uhmmm, perfekt til eventuelle jule-flæskestegsrester 😉

 • Julie siger:

  Elsker en klassisk cheese burger, men ville gerne prøve nogle af de spændende opskrifter i bogen

 • Stinne siger:

  Min yndlingsburger er en rigtig snasket én. Der skal gerne værd bacon, ost og bløde løg. Bollen er også vigtig – her er min favorit opskriften fra meyers bagebog, som jeg efterhånden har bagt mange gange.
  Måske ikke den rette burger på en sundhedsblog, men nøj hvor er den lækker.

 • Louise H. siger:

  Min yndlingsburger er vores lækre hjemmelavede burger med hjemmebagte bløde boller, chilimayo, salat, bøf, cheddar og bacon (evt. Toppet med spejlæg og bløde løg) – og hjemmelavede pomfritter med chilimayo eller aiolo

 • Rutsje siger:

  HotspotBurger :)

 • Nanna Aarslev siger:

  Mhhh, burger er virkelig en af mine livretter, så det er svært at vælge! Men det må være en pulled pork burger med coleslaw, barbecue sauce i en nybagt sprød bolle, trods skarp konkurrence af en traditional burger fra Honest Burgers i London 😉

 • Camilla R siger:

  Min kæreste og jeg har nogle bestemte livretter – en af dem er burgere, men det er den klassiske burger – ikke så meget spændende, så jeg vil virkelig blive glad for at få nogle forskellige slags, og er bestemt sikker på at min kæreste vil sætte pris på det, så vi kan prøve noget nyt :-)..

 • Regitze siger:

  Min yndlingsburger er en klassiker: grov bolle med fuldkorn, en god, solid bøf, rigelig af salat, løg, agurk, tomater og måske også lidt kål – samt masser af ketchup 😉

 • Min er helt sikkert pulled pork burger, hvor bollen er hjemmelavet (dejlig hvid og blød … mhhhh) og pulled pork er lavet med kærlighed i stegesoen! Intet slår den – men hvor ville det være skønt med inspiration til en madglad mig og mine kære :)

 • Stine B siger:

  Elsker burger med okse, tomat, spinat og spejlæg og så en lækker bolle med lidt bid i!

  Ville elske at vinde bogen og min kæreste vil elske endnu mere, hvis jeg eksperimenterer lidt mere med burgere:)

 • Helle siger:

  Jeg er vild med en burger, hvor bollen er erstattet af knoldselleri, der lige har været i ovnen… haps!

 • Nanna L siger:

  Min yndlingsburger er en ret kassisk amerikaner. Blød og lidt sød bolle, sprød salat, saftig hakkebøf (gerne spicet med hvidløg og kapers), gerne lidt bacon, cheddarost, tomat, og VIGTIGST masser af pickles – uhhhm!

 • Natascha siger:

  min yndlings burger skal være en snasket en af slagsen. Jeg vil hellere undvære fritterne og så nyde min burger med ost, bacon, avokado og et godt lag chilimayonnaise, mums:)

 • Michelle siger:

  Min favorit burger er Roskilde festivals boogie burger!! Muuuuuums. Hvis du ikke kender til denne, så er der mellem 800 g. til 1,5 kg. bøf i sådan en (de fås i forskellige størrelser). Jeg glæder mig allerede til sommer og mit næste møde med sådan en fætter!

 • Mette siger:

  Elsker alle former for burgere

 • Nanna siger:

  Jeg holder af en burger med masser af løg, mayo, tomat, agurkrelish, stegte champignon og pommes fritter (Yep, i burgeren, det er et hit)

  Men bogen ser så lækker ud, count me in!

 • Ida siger:

  Min yndlings (og verdens bedste) burger findes på Holy Ham Burger.
  Og hvorfor?
  Bøffen er varm, når de serverer den. De fylder skinkebacon i, der SMAGER af noget.
  Mayoen er perfekt, simpelthen perfekt.
  Burgerbollen er hvid og sikkert proppet med hvede, men kanten er sprød, og den fylder ikke for meget.
  Salaten, agurken og tomaten er sprød og frisk.

  Hold nu kæft, hvor er den god! Men derudover så er der intet bedre end en burger derhjemme med gedeost, avokado, løg, salat, tomat, agurk og smeltet ost.
  OG MASSER AF DRESSING!

 • Jeg er mest til en helt klassisk burger – gerne godt snasket og helt sikkert med masser af syltede agurker.

 • Caroline f.k siger:

  Jeg elsker faktisk de fleste burgere bare de er hjemmelavede. Så er den klassiske med en ordentlig bøf, ost, guacamole, grønt og hjemmelavede boller virkelig godt :) eller pulled pork burger er jeg i den grad også fan af!

 • Lærke siger:

  Min mund løber i vand af bare at læse om alle de lækre burgervarianter! Jeg elsker burgere og de består i mit tilfælde som oftest af bøf med ost, hjemmelavet bolle og forskellige former for grønt og selvfølgelig feta. Jeg er helt vild i varmen efter at få fingrene i denne bog, så jeg kan spise burger hver dag uden det bliver kedeligt og ensformigt

 • Henriette Jørgensen siger:

  helt klar en sundere en af slagsen.
  Bager selv grove boller med havregryn og fyldet må godt være spinat delle og en masse grønsager.
  Kan helt klart bruge noget ny inspiration fra bogen og din lyder som nam

 • Rikke Borup siger:

  åh, det er og bliver den syndige hjemmelavede bolle, smurt med Mayo og hjemmelavet chili, det sprøde stykke salatblad med tynde, fine skivet rødløg og agurk, bøffen, der er lavet med HP sauce og engelsk sauce og hurtigt stegt på panden. Og så prikken over i’et – guacomolen lavet specielt til lejligheden… Se det er min yndling

 • Nanna Olin siger:

  Mmmmh, min yndlingsburger er med lam. Hjælp, det smager godt! Men ny inspiration er hjertelig velkommen :)

 • Lise siger:

  Håber så meget på at løbe med sejren, så fin en bog! Også eeelsker vi bare hjemmelavede burgere her i husstanden!

  Mvh Lise

 • Nathalie siger:

  Min ynglings burger er: hjemmelavet bolle med bøf, chili, stærk salsa og en masse griske grøntsager (den skal helst være så høj, at den er noget nær umuligt at gabe over). :)

 • Yasmin siger:

  En burger lavet på hjemmelavet bolle, god bøf, sprød bacon, guacamole, salat og agurk

 • Julie B. J. siger:

  Jeg er noget så traditionel når det kommer til min burger. Godt med ost, en saftig bøf, en blød, men sprød, bolle og gerne også et par skiver bacon – så klager jeg ikke

 • Oline siger:

  yndlingsburgeren er portobellosvampe med gedeost bagt i ovnen med ruccola på bunden, en stor medium-rare bøf, advokatcreme, agurk, jalapenos og løgismoses grønne pesto toppet med en portobellosvamp. Haps.

  jeg elsker burgere – og er i burgerens land, USA, på udveksling pt., hvor jeg får spist en masse forskellige. jeg savner dog at lave dem selv, som jeg gør hjemme – og bogen vil bidrage med masser inspiration dertil :)

 • Laura siger:

  Min yndlingsburger er en kyllingeburger, gerne med ananas, bacon og noget karrydressing. Foruden selvfølgelig en masse lækker salat! Men jeg er også vild med vegetarbøffer. Og den traditionelle. Når jeg lige hurtigt kigger over bogens forskellige burgere, ser det ud til, der er nogle latinamerikanske burgere. De ser også rigtig spændende ud!

 • Camilla H siger:

  Jeg elsker en standart burger med oksekødsbøf, fuldkornsbolle, salat, agurkeskriver, remolade, ristede løg, bløde løg og ketchup :)

 • Dana siger:

  Følger dig skam allerede på facebook :) Har du nogensinde smagt Palermoburgeren fra Halifax? Den med blåskimmelost? Nøj, den er god! Min yndlings! … Sammen med en klassisk cheeseburger fra McDonalds (knap så health junkie like), haha. Den er altså ikke til at kimse af 😛

 • Cecilie Nedahl siger:

  Liket på facebook!
  Min yndlingsburger er en grov bolle med bøf, rødløg, salat, agurker, ost, guacamole og jalapeños. Enkel og spicy

 • Cecilie Nedahl siger:

  Liket på facebook!
  Min yndlingsburger er en grov mørk bolle med bøf, rødløg, salat, agurker, ost, guacamole og jalapeños. Simpel og spicy

 • camilla siger:

  Min yndlingsburger må være en hjemmebagt grovbolle, med pulled chicken og en dejlig avocado dip. Jeg nyder at eksperimentere i køkkenet med alternative burgere, og gennerelt bare mad, så jeg ville elske at vinde denne give-away :)

 • Amalie siger:

  Min yndlings er med en lækker hjemmebagt grovbolle, der er sprød udenpå og mush inden i! Og så skal det være en bøf af kikærter/falafler, med guacamole, ananas og alt andet, hvad hjertet begærer af diverse salat

 • Dorit E. siger:

  Jeg tror ikke jeg har en ‘yndlingsburger’, simpelthen fordi jeg mangler erfaring i den disciplin – både hvad angår og spise dem og lave dem. Det må denne bog rette op på, for så bliver min kæreste en meget glad mand :-)

 • Anne Marie siger:

  Jeg elsker burgere! Dog er jeg ikke så vild med brød, så for mig er en god burger uden bolle, men med ekstra stort salatblad eller portobellosvampe til at holde på bøf og ost.

 • Malene siger:

  Min yndlingsburger er helt klart en med masser af salsa, ost og guacamole :)

 • Julie Hedegaard siger:

  min ynglingsburger er mexikansk burger med kylling :)

 • Signe S. siger:

  Jeg er vild med Spicy Bacon & Chicken Salad Burgeren med grøn basilikumpesto, som jeg fundet på Hellmann’s webside. Her går alle smagsnuancer går op i en højere enhed og især mayonnaisen og pestoen gør denne lækre burger ekstra saftig og delikat. Den er blevet min favorit lige nu og kan nydes anytime:)

 • Signe S. siger:

  Jeg er vild med Spicy Bacon & Chicken Salad Burgeren med grøn basilikumpesto, som jeg fundet på Hellmann’s webside. Her går alle smagsnuancer går op i en højere enhed og især mayonnaisen og pestoen gør denne lækre burger ekstra saftig og delikat. Den er blevet min favorit lige nu og kan nydes anytime:-)

 • Linette M siger:

  Så længe burgerbollen er hjemmebagt, så er det næsten lige meget, hvad som er i. Lige pt. er jeg ret vild med pulled pork og coleslaw, men ellers er en god, snasket burgeraltid et hit herhjemme på Møn :)
  God dag!

 • Mille møller nielsen siger:

  Min ynglinsburger er mexicansk inspireret. En god bøf med masser af krydderier, guacamole, salsa, tomat, løg og salat og så en hjemmebagt grov burgerbolle!

 • Nanski siger:

  Jeg er ikke på FB, men håber jeg får et lod i konkurrencen alligevel :-) Hjemmebagte burgerboller gør en STOR forskel og det behøver ikke tage lang tid at bage dem selv. Udover en god bøf, så bruger jeg fintsnittet spidskål i stedet for salat og bagte grøntsager giver lidt ekstra smag og fylde.

 • Katrine Nielsen siger:

  Min ynglingsburger er en burger der er lavet helt fra bunden med det lækreste hjemmelavede, sprøde, grove brød, en stor lækker bøf der gerne må smage af lidt krydderier, og så en masse grønt i! En lille klat mayo skal der også til. Jeg eeelsker squash og bruger det meget i min madlavning, så ville elske at prøve din squashburger :)

 • Sofie Vængebjerg siger:

  Min yndlingsburger er en kyllingeburger med guaccamole og jalapenhos…. mmmh! Ellers er jeg også vild med pulled pork/chicken og coleslaw :)

 • Anne Katrine P. siger:

  Fik i sidste uge en burger med portobello (som burgerbollen), kylling, guacamole, salat, tomat.. Den var virkelig god! Men ellers er den helt klassiske også altid en vinder :)

 • Katrine Frisgaard Gunnersen siger:

  :) ELSKER en burger, som kun min mand kan lave den -sorry
  Men han hakke selv oksekødet fra en oksefilet, ryger selv baconen, så den er ekstra røget, fremfor den man kan købe i butikkerne og så hjemmelavet trøffelmayo.
  Og hjemmebagte burger boller af Meyers opskrift. Og det er forresten den bedste opskrift på burgerboller ever…!
  Og så agurk, hjemmesyltede agurker, tomat, salat, rødløg :)

 • Anne-Sofie Vedel siger:

  Jeg ELSKER den helt regulære burger med en saftig oksebøf, sprød salat og alt hvad der hører til! :)

 • Mette siger:

  Min yndlingsburger er en syndig briochebolle proppet med pulled pork, coleslaw og jalapenos. Men der er helt sikkert nogle nye potentielle favoritter at finde i denne bog. :)

 • Christina siger:

  Min yndlingsburger er en kyllingeburger med masser af salat og grøntsager plus ost. 😀

 • lovisen siger:

  Elsker burgere.. Enten en der er fyldt med noget okse af en art, og så masser (som i MASSER) af bløde lækre løg… Er også vild med salsa, avocado og chilli i en mex version.

 • Lise siger:

  Jeg eeeeelsker burgere! I alle dens afskygninger! Og jeg elsker at prøve alt muligt forskelligt. Det vigtigste er dog at den smager af noget. Oksekødet skal være i orden. Derudover er jeg ret vild med en mexicansk variant med Guacamole 😀

 • Mette H. siger:

  Min yndlings burger er med almindelige burger-boller, oksekøds-bøf, syltede rødløg, salat og urte-creme – selvfølgelig alt sammen hjemmelavet, MUMS!

 • Johanne siger:

  Jeg må erkende, at min yndlingsburger er fra Haché. Jeg har aldrig smagt så gode burgere som der. Men min egen portobelloburger er nu heller ikke at kimse ad 😉

 • Kirsten siger:

  Det er virkelig et svært spørgsmål, men det er altså min storebrors hjemmelavede burgere. Han laver simpelthen de bedste bøffer med løg og ost i kødet og så er der jo også det bedste selskab mens vi spiser :)

 • Randi siger:

  Cheeseburger:)

 • Julie F siger:

  Først tak for en inspirerede blog! :-)
  Jeg elsker burger – alle slags, jeg har ikke en yndlings. Elsker at der utallige måder at variere dem på, som jeg aldrig bliver træt af dem!

 • Kahlina siger:

  En med lækker cheddar ost, så er jeg glad!

 • Mie Hansen siger:

  Æælsker burgere med ost og salsa og en bøf af rigtig godt oksekød og hjemmebagte boller.

 • Selma G siger:

  En bruger med masser af ost, krydret bøf, groft brød skiftet ud med avokado, masser af grønt og skyrdressing! Mums :-)

 • Louise Petersen siger:

  Min yndlingsburger er en hjemmebagt bolle med en kyllingebøf, mango, karrydressing og lækker salat :-)

 • Julie Bendix siger:

  Jeg er helt pjattet med den klassiske amerikansk variant med cheddar og bacon

 • Anne siger:

  Blød bolle, kød der smager af noget – og OST! Så kører det hos mig :)

 • Monica siger:

  Bønneburgeren fra FoodClub!! Yay!

 • Anne-Marie siger:

  Min ynglings er maxiburgeren, som er på vores hjemmeside.

 • Marianne P siger:

  Jeg elsker alle burgere, så at udpege en yndlingsburger er umuligt!

 • pia sroka siger:

  Min ynglings burger er med kylling, salat,agurk, bacon,peberfrugter,og hjemmelavet karrydressing,men det kunne være dejligt med nogle nye ideer til burgere, som varition. :)

 • Martine siger:

  Jeg ELSKER burgere, det er min kærestes og min ting. Når vi rigtig skal hygge med en date night, er der ofte burger på menuen, enten hjemmelavede eller ude i byen.
  Jeg elsker en saftig burger med sprødt bacon, advokado og salsa :)

 • Sigrid siger:

  Mmn! Vi elsker burgere hjemme hos os, og det er meget sjældent, vi laver dem “sunde” 😀 favoritten er med udskåret oksekød, ost, hjemmelavet salsa, avocado og stærke jalapenos!

 • Christina skov siger:

  Winners ☺️

 • Anna siger:

  Jeg elsker en burger med en grillet hakkebøf med masser af krydderurter toppet med guacomole, sprøde salatblade, tomat og evt. karamelliserede/bløde rødløg.
  – Anna

 • Anna Møller siger:

  Jeg sætter mit ‘kryds’ ved winner burgeren – men alle sammen ser mega mums ud

 • Cathrine Nielsen siger:

  Åh, jeg elsker burgere. Alle slags. Men min favorit i øjeblikket må være en mexicansk inspireret. En stor og lækker bøf, godt med guacamole i, jalapenos og chili til at give den en stærk smag. Muuuums :)

 • Line Skovmand siger:

  Det må enten være Triple Cheeseburger (hvis det skal være en kcal bombe!), eller en sundere version – Squash burger!
  Btw genialt med en burgerbog – der manglede virkelig én, hvor de ikke “bare” beretter om de mest gængse :-)

 • Michael Steffensen siger:

  The winner er bare… The winner :) Favorit!

 • Gitte Lauridsen siger:

  Jeg elsker generelt en god hjemmelavet burger :-) men hjemmebagt bolle, pulled pork, coleslaw, stegte svampe, syltede agurker og bbq-sauce er altid et hit 😉

 • Christina siger:

  min favorit er en klassisk burger, gerne i en grovbolle, med guacemole, tomat, cheddarost, oksebøf, agurkesalat og grøn salat. Men nye ideer modtages med kyshånd:-)

 • Peter Vejby siger:

  Hvis jeg skal have den ultimative burger så skal det være en med grovbolle. Derefter 2 store bøffer ketchup salat agurker MASSER af bacon og så lige toppe den med en skive ananas. MUMS

 • Anne-Sophie siger:

  Yndlingsburgeren er mexikansk inspireret! Kylling, cheddar, guace og masser af jalapenos! 😀

 • Bine siger:

  Sikke en lækker bog – den gad jeg godt vinde!

  Min yndlings burger er en burger jeg fik hos The Bird i Berlin. Den var alt, alt for lækker med super lækker bøf og to slags ost. Og masser af gode pommes fritter til! Og den var meget syndig, skulle jeg hilse og sige :) Men jeg er også svært glad for en sundere udgave med fuldkornsbolle og vegetarbøf af revet rodfrugter og avokadocreme.

 • Josefine Larsen siger:

  The Timmster

 • Emma Ipsen siger:

  Hjemmelavet burgerbolle, bøf af friskhakket oksekød, guacamole, Sweet Baby Ray’s BBQ sauce, salat, agurk og ost = så bliver det ikke meget bedre.. 😉

 • Clara siger:

  jeg har engang fået en ‘mexikansk’ burger. mexikansk fordi den var ret spicy med chili osv. og det var fabelagtigt!!!!!!

 • Helle bjørnskov siger:

  Jeg elsker alle burger der er fyldt med grøntsager både som fyld men også gerne i bollen

 • Eva Jensen siger:

  Jeg elsker burgere med avokado-snask, salsa og en god medium bøf. Dertil selvfølgelig salat, agurk og tomat og også gerne en lidt utraditionel ingrediens som bryder det hele lidt. Snasket, det siger sig selv, men godt! 😀

 • Bente Andersen siger:

  Ville være fantastisk at vinde denne burger bog. Spice Dream burger er nok min favorit

 • mette gammelby kruse siger:

  Jeg er vild med Den Kække Asiat, som jeg lavede til min ex-papsøn Adam igår og har med som madpakke-rest idag – Adam er blevet “udsat” for indtil videre 3 af bogens burgere, og denne er hans favorit. Hvis jeg vinder får han selvfølgelig bogen, da jeg allerede selv har den :-)

 • karina siger:

  Vi elsker lækre hjemmelavede burgere herhjemme, og det er umuligt at sige hvilken der er favoritten, for v laver nogle hvor der er svampemayo, feta eller smørstegte svampe med hvidløg i, og de er alle skønne 😀

 • Elisabeth siger:

  Min yndlings er hjemmelavet chilibøf med avokado:D Vil vildt gerne have den bog!! 😀

  Eolsen9123@gmail.com

 • Jens Holm siger:

  Jamen det er klart SuperBial’s Italian Stallion, der rykker.. Sund på en fed måde, ren win win..

 • Jens H siger:

  Superbial’s Italian Stallion er en vinder efter min mening

 • Alberte Lynggaard siger:

  En hvor råvarene er iorden! F.eks. den man får på Salon 39, den er altså verdensklasse 😉

 • Janni Frø siger:

  Jeg er faktisk mest til burgere med kylling i 😀

 • Signe siger:

  Min yndlings burger er med en bøf lavet af sorte bønner og med masser af chili, og derudover godt med cheddarost, mayo, avokado og forskellige sprøde grøntsager!

 • Cille siger:

  Min yndlings er helt klart Squashburgeren.

 • Pernille Hansen siger:

  Jeg er helt klart blevet forelsket i en champignon burger, altså med burgerbolle, bøf og en god blanding af ristede champignoner :)

 • Monica Figgé Jensen siger:

  Jeg har altid haft en ting med cheeseburgers, men jeg vil gerne udforske burgerhorisonten og finde nye varianter :)

 • Siri Rasmussen siger:

  Min ynglingsburger er en lækker caféburger med det hele – lækker bøf (lidt rød inde i), bacon, ost, tomater, ketchup, løg, salat! meen har nu heller ikke prøvet så mange endnu, så håber på lidt idéer fra en ny burgerbog?

 • Laura siger:

  Min yndlingsburger er nede fra grillbaren med bacon, ost og mayo. Så snasket som det kan blive, når det endelig er. og så med pommes til selvfølgelig :-)

 • Isa siger:

  Jeg er vegetar så min ynglings burger må være en med kikærtebøf, groft hjemmebagt brød, og masser af salat, agurk og ristede løg!

 • Majbrit Schaumann siger:

  Squash burgeren og hvis jeg skulle vinde, så skal mit barnebarn Villads Schaumann have den

 • Anna siger:

  Min yndlingsburger har altid været cheeseburger. Da jeg var lille var burger det bedste jeg kunne få! engang var min familie og jeg på McDonalds og jeg fik en cheeseburger med hjem – den gemte jeg på mit værelse i en måned – ville ikke nænne at spise den. Kælede om den som var det en baby..

  I dag er jeg vegetar, så burger er en sjælden sag her i køkkenet. Dog kan en god vegge burger også være sagen, men ikke det samme.

 • Daniella Lind siger:

  Min favorit burger må være en med paneret kyllinge fillet :-)

  daniellalind@live.dk

 • Ib siger:

  Mums, burger! Jeg elsker burger og er ved at spise mig igennem København for at finde byens bedste. Jeg er klart til en klassisk bacon-cheese med en blød bolle og rigeligt med Mayo i. Tommis Burger joint gør det godt. Kh Ib

 • Ditte Johannsen siger:

  Jeg må nok indrømme at jeg en gang imellem kan få de sygeste cravings efter en rigtig juicy cheeseburger med sprød salat, tomat, løg, surt og godt med dressing og sprød bacon. Mums. Men det kunne være ret med en burger-bog med alternativer til den klassiske. :)

 • Rikke siger:

  Jeg har prøvet squashburgeren af… Den er mega god

 • Rikke siger:

  Vi har prøvet squash brugeren af… Den er meget god – selv ungerne var ellevilde. Super

 • Nanna Kastrup siger:

  min absolutte ynglingsburger må være en lidt spicy udgave af en mexicansk burger!
  Bund og top bliver dog erstattet af portello-svampe! Men fyldet: En bøf hvori der er lidt frisk chili, hvidløg og lidt blåskimmelost, så skal der salat, tomat, løg, chili og agurker i, og så en hjemmelavet guacamole med masser af hvidløg i!!! Mmmmh

 • Lis Nielsen siger:

  Den helt klassiske er altid god. Luksus når der er tyk god bacon til.

 • Mette p siger:

  Har ikke som sådan en ynglinga burger, jeg elsker generelt bare en god burger, derfor ville jeg elske at vinde denne bog så den kunne give mig lidt inspiration til min næste Burger :)

 • Emma S. siger:

  Kyllingeburger :)

 • Line siger:

  Jeg elsker den klassiske burger (med ost!), hvor oksekødet er byttet ud med kyllingefillet. Mums :)

 • Emilie H siger:

  Min yndlings burger er en med en ordentlig bøf, ruccula, agurk, tomat og vigtigst af alt guagamole!

 • Michelle siger:

  Min yndlingsburger er klart en hjemmelavet en af slagsen. Med hjemmelavet grove burgerboller, en lækker hakkebøf med evt. lidt feta i til at give lidt mere smag til bøffen, bacon, ost, tomat, agurk, løg og ketter og så skal der lige nogle fritter til. Ellers kyllingeburger med ananas – den funger også altid!

 • Mette siger:

  Uha elsker en lakse burger med avokado oh hjemmelavet spinat burgerbolle – men en bacon cheese burger til de usunde dagen er også et hit.

 • pernille siger:

  Jeg elsker generelt bare burgere. Men min yndlings er den der fra Halifax med gedeos og champignon(Biarritz hedder den måske? For mig er det bare den med gedeost) Den er et hit hver gang!

 • Ida siger:

  Min yndlingsburger er med portobello eller aubergine bagt i ovnen med gedeost på i stedet for en bøf og så med lækre hjemmebagte og lidt grovere boller, dem er min kæreste virkelig god til at bage 😀

 • Lisa Tschammer siger:

  Min ynglings burger er helt klassisk med masser af lækker cheddar, sprød bacon, tomat, agruk, salat og løg (samt masser af ketchup og salat-mayo) :) Den går man bare aldrig galt i byen med. Meeen det kunne da være super fedt at blive inspireret lidt 😀

 • Frederikke siger:

  Uden tvivl kyllingeburger!

 • Anette siger:

  En god lækker cheese burger kan man altid klemme ned.. Burger skal der være plads til sundt eller ej så er burger noget vi alle kan lide 😉

 • Karin siger:

  Helt almindelig og så med en god skefuld guacamole i

 • Eva Jørgensen siger:

  Min yndlingsburger…? Hmm der er så mange lækre slags, men tror det må være en med oksekød, ost, bacon, bbq sauce, sultede agurker, tomat, salat, mayonnaise og løg…

 • Sofie siger:

  Min ynglings burger…. Hmm, det er et godt spørgsmål, for jeg tror ikke jeg har smagt andre end den “klassiske”, men det ærger mig fakråtisk lidt, for jeg kunne i høj grad godt tænke mig at smage of få ny inspiration til nye lækre og anderledes burgere

 • Anne Christine Petersen siger:

  Den bedste burger for mig, er temmelig klassisk, sprød salat, løg, agurk, tomat, saftig (gerne lidt rosa) bøf, bacon, mayo(gerne hjemmerørt) og ketter! Det skal helst være i en hjemmebagt bolle(men dem fra bageren er også ok!)
  En mexicansk version med guacamole og salsa er også helt godkendt ifølge min bog 😉

 • Berit Reckweg Olsen siger:

  Min favoritburger er, urtebøf, hvidløgs og smørstegte champignon og en tynd skive gedeost. Løg og salat og aioli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *