WEEKEND SWEETS ♥

Of course with a hint of liqourice…

SAMSUNG CSC

Nu er det endelig weekend, og jeg får besøg af nogle skønne damer i aften – de har fortjent lidt lækkert, uden det bliver for tungt. Og ja i kender mig jo, når jeg skal have noget sødt, må det meget gerne smage lidt af lakrids, derfor kommer der her en opskrift på lækre lakrids marengs. Luftige og lette med en dejlig sød smag kombineret med lakrids. I LIKE!!!

DET HER SKAL DU BRUGE:
4 æggehvider
250 g sukker
1 spsk lakridspulver

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCTænd ovnen på 125 grader varmluft. Pisk æggehvider og sukker godt sammen (ca. 5 min med elpiskeren). Bland lakridspulver i og rør det rundt.

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCPlacer små fine “pletter” af æggemassen på en bageplade beklædt med bagepapir. Du kan selv bestemme størrelsen, det er bare vigtig at de ca. er samme størrelse på hele pladen, ellers er det svært at styre hvornår de er færdige. Jeg lavede både en plade med store og en plade med små. Husk på at de hæver meget op, ca. dobbelt størrelse. De store jeg lavede fik 50 min i ovnen de små fik 25 min. De skal blive gyldne i farven, før de er færdige.

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCHer kan i se begge størrelser når de er færdige. Nu kan de lækre lakrids marengs serveres, evt. sammen med en god kop kaffe. Det her er en dessert og skal derfor nydes i små mængder. Marengs indeholder en del kalorier, men intet fedt, så i små mængder er de helt okay – ENJOY!

Skærmbillede 2013-02-15 kl. 14.59.26

XX SOFIE

Billeder: HealthJunkie.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *