WEEKENDGRØD

SAMSUNG CSC

I weekenden forsøger jeg altid at pimpe min grød en smule – både fordi jeg har mere tid om morgenen, og så fordi jeg synes, jeg fortjener noget lækkert, når det endelig er weekend! For det første laver jeg altid min grød på mælk, hvor jeg i hverdagene laver den på vand. Desuden topper jeg grøden med noget sødt. Her er opskriften på min version i morges.

DET HER SKAL DU BRUGE:
1 dl grovvalsede havregryn
2 dl skummetmælk
1 pære, skåret i små stykker
1 spsk solsikkerkerner
lidt brombærmarmelade (ca. 1 spsk)
lidt salt

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

Kom havregryn, mælk, pære, solsikkekerner og lidt salt i en gryde. Jeg forsøger at skære pæren i meget små stykker, så den kan blive kogt ud i grøden. Bring det hele i kog, imens du jævnligt rører i grøden. Når grøden har fået den ønskede konsistens, hælder du grøden op i en skål og drypper lidt brombærmarmelade udover. Nu er grøden klar til at nydes med en god kop kaffe.

SAMSUNG CSC

Det er en fantastisk og sund start på dagen, som vil holde dig mæt i mange timer. Grøden indeholder 85 kalorier pr. 100 g. Hvis du spiser hele portionen svarer til 300 kalorier.

Skærmbillede 2013-02-23 kl. 13.27.44

Rigtig god lørdag sødeste læsere!

XX SOFIE

Billeder: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

4 kommentarer

 • Laura siger:

  Jeg tænkte på om det er specielt usundt at lave sin grød på mælk siden du kun gør det i weekenden…? Jeg laver nemlig altid min på mælk og kan faktisk ikke rigtig lide grød lavet på mælk,

  • Sofie Sofie siger:

   Nej slet ikke, det er på ingen måde usundt – tværtimod! Jeg synes bare den bliver lidt mere cremet når jeg bruger mælk. I hverdagen hvor jeg står tidlig op, kan jeg ikke lide min grød er for sød og cremet – derfor laver jeg den på vand, tilgengæld hælder jeg lidt kold skummetmælk over grøden.. Men i weekenden hvor jeg ofte sover lidt længere og har tid til at sidder og nyde min grød, foretrækker jeg den lidt sød og gerne cremet af mælken.

 • Line Jensen siger:

  Det ser virkelig lækkert ud :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *