WEEKENDSTILHED PÅ BLOGGEN

Ja ja jeg lever endnu, eller det vil sige, at jeg i dag er i gang med anden dagstømmermænd… pyhaaa… Men det er det hele værd, jeg var nemlig til den mest fantastiske havefest i lørdags, hvor vi fik fejret min allerkæreste og smukkeste AK. Fredag og lørdag er derfor gået med forberedelser, og søndag stod den på tømmermænd samt oprydning, så jeg har været totalt offline hele weekenden. Det var en perfekt fest – intet mindre! I får lige lidt billede, da jeg er alt for træt til at skrive. Jeg ved godt, at det ikke har meget med ernæring at gøre, men det hænger i høj grad sammen med sundhed og velvære! Husk at nyd jeres venner og familie, min veninde AK forstår virkelig at samle alle hendes nærmeste til et brag af en fest. Jeg er stadigvæk helt høj af livsglæde – elsker alle mine skønne venner, veninder og familie ?

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC   SAMSUNG CSCIMG_7690   IMG_7689IMG_7693   IMG_7694SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

 

GODNAT ?

XO SOFIE

Billeder: HealthJunkie + andre 😉

 

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *