100% LETTERE

Jeg har indgået et lille samarbejde med Neutral, da mange af deres produkter er en fast del af min hverdag. Det er produkter som er til at betale, og så er de uden parfume, parabener, farve og andre unødvendige tilsætningsstoffer. Hvilket er vigtigt for mig, når det gælder noget der skal i direkte kontakt med min krop. I de næste par uger vil jeg præsentere tre af mine favoritter og så slutter jeg af med en lille konkurrence, hvor I får mulighed for at vinde en masse af Neutrals skønne produkter.

Til hverdag går jeg primært i sorte, grå og blå farver – derfor elsker jeg at gå amok i farver når det kommer til træningstøj. Alt mit træningstøj er stort set farvet. Her kan I se noget af mit nyeste træningsstøj i de smukkeste farver – lige til at blive glad af. Jeg træner mange gange i løbet ugen og derfor bliver mængden af træningstøj der skal vaskes hurtig stor. Jeg gider ikke at bruge meget tid på at vaske tøj, men det er svært at slippe uden om. Derfor er jeg blevet kæmpe fan af Neutrals vaskekapsler. De er altså ret smarte. Når min bunke med kulørt træningstøj er blevet stort nok, smider jeg det hele i maskinen sammen med en kapsle, så er mængden af vaskepulver allerede doseret. Love it. De vaskekapsler jeg har er til kulørt tøj, så det er perfekt til mit træningstøj. Jeg vasker altid mit tøj i Neutrals vaskepulver da det er 100% parfumefri og farvefri, hvilket reducere risikoen for allergi og overfølsomhed. Imens vaskemaskinen kører, kan man forberede og nyde en lækker vitaboost (find opskrift lige her) eller løbe en lang tur, så bliver ventetiden brugt til noget fornuftigt 😉

IMG_6403

IMG_0929   IMG_0835

IMG_0451

Hvad gør I for at gøre jeres hverdag lettere?

XX SOFIE

Billede: Anne-Kathrine Holstein og HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

5 kommentarer

 • Lærke siger:

  Du er SÅ smuk! Glæder mig til at købe et lille lager af kapslerne i København i weekenden :)

 • Nina siger:

  Hej Sofie,
  Lyder spændende. Hvordan bliver man en del af deres “team”? :-)

  Nina
  http://www.ninaneerdal.blogspot.dk – Healthy body, healthy mind

 • Jeg købte faktisk en pose af de der kapsler for et par uger siden. Jeg bruger altid Neuttral vaskepulver og skyllemiddel, og blev oprigtigt glad (ja for vaskepulver :S ) da jeg så man nu kunne få det i kapsler, da jeg synes det er så nemt, og faktisk plejer at have en bøtte til hvid vask i kapselform fra et andet mærke (ok så bruger jeg næsten altid Neutral) 😉

 • trine siger:

  Hej sofie. Jeg elsker din blog, men savner den lidt. Sponsorerede indlæg er helt i orden, men det er som om det tager lidt overhånd nu. Altså bare lav sponsorede indlæg, det er ikke det. Men jeg savner blot alle dine andre fine indlæg, fyldt med ernæringsfacts, sundhed, inspiration, opskrifter mm. Hvor er de henne?
  Håber at det blot er en periode, og at alle dine gode indlæg kommer igen :-)

 • Michelle siger:

  Lige præcis Neutrals vaskepulver er jeg ikke fan af. Jeg får let udslæt/eksem, hvis jeg bruger vaskepulver med parafume i – og de får jeg også (i den grad!), når jeg bruger Neutrals vaskepulver. Jeg kender endda et par stykker mere, der har samme problem. Så det bliver desværre aldrig en favorit hjemme hos mig. Jeg er dog vældig godt tilfreds med mange af deres andre varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *