ADVENTSKONKURRENCE #3

Glædelig 3. søndag i advent!

Så er det blevet tid til den 3. adventspakke i den lækre adventskonkurrence, som jeg har lavet i samarbejde med CPH lufthavn. Jeg har fået lov til at vælge adventsgaver i forskellige butikker i lufthavnen. Denne søndag kan I vinde et outfit fra NoaNoa. Jeg har valgt et sæt som jeg selv ville blive glad for (se det på billedet nedenfor). Et par lækre habitbukser, en top og et par glimmersokker. Det hele er størrelse 38, men kan byttes til en anden størrelse.

IMG_8558

IMG_8560
IMG_8559

Hele dette outfit kan blive dit! Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar med din travelstyle, ex. rejser du i joggintøj, festligt outfit eller noget helt tredje? Skriv dit svar i kommentarfeltet efter indlægget.

Jeg trækker den heldige vinder på onsdag.

God søndag.

JULEHILSENER FRA SOFIE

Foto: Healthjunkie
(Konkurrencen er lavet i samarbejde med CPH Lufthavn)

144 kommentarer

 • Camilla A siger:

  Virkelig fed præmie!
  Jeg rejser altid i et par løse bukser og en stor bluse, fordi jeg synes, det altid er så koldt i flyene. :-)

 • Natascha siger:

  Fedt sæt du har fundet!
  Jeg rejser som regel i en elastisk kjole, en trøje og sneaks – så er der ikke noget der strammer og man kan let tage trøjen af hvis det bliver for varmt :)
  Krydser fingre!

 • Katrine Kjems siger:

  Virkelig fin præmie! Mit rejseoutfit afhænger af destination og rejsetid. På længere rejser er det oftest afslappet tøj mens det på kortere ture er hverdagstøj. Jeg sørger dog altid for at have en ekstra trøje med ombord på flyet :)

 • Anne siger:

  Jeg rejser som oftest i strømpebukser og en løs kjole. Det vigtigste er dog, at det er noget jeg føler mig tilpas i, som ikke strammer eller generer.

 • Helle siger:

  Jeg rejser altid i noget behageligt tøj og gerne lidt “lag-på-lag”, så jeg kan tilpasse det alt efter om der er koldt eller varmt i flyet :-)

 • Ditte siger:

  Jeg rejser altid i løse bukser, t-shirt og en striktrøje. Så er det nemt og regulere temperaturen og så har jeg også altid et stort tørklæde i håndbagagen – det kan både bruges som tæppe, hovedpude og naturligvis som tørklæde.

 • Anne Wassmann siger:

  Hold op et super fedt sæt ???? jeg rejser altid i lidt afslappet bukser og en lidt pænere overdel. Har altid et tørklæde i tasken til at tage på.

  Rigtig god 3. Advent ????

 • Simone siger:

  Sikke et fint sæt :)
  Når jeg skal rejse, så sørger jeg altid for at tage det tungeste tøj på, så der er flere kg. i kufferten så der er plads til en masse nye indkøb på hjem vejen :)

 • Terese siger:

  Jeg rejser altid i noget jeg kan holde ud at ha’ på – selv efter 10 timers flyvetur. Og ALTID en ekstra trøje i håndbagagen til de kolde stunder på flyveturen eller mellemlandingerne. Der findes ikke noget værre end en kold lufthavn.
  Glædelig 3. Advent til dig også.

 • Min travelstyle er behageligt, men stilet tøj! :) Ovenstående sæt er faktisk et god bud på et rejsesæt for mit vedkommende! :)
  Knus Amanda

 • Birgitte siger:

  Fedt sæt!!
  Jeg rejser altid i noget behageligt, der ikke strammer nogen steder, og et tørklæde til halsen – der er altid så koldt i et fly :)

 • Helle Wulff siger:

  Jeg rejser som regel i jeans, trøje og gerne en dynevest så jeg kan holde varme.

 • Nanna siger:

  Fint sæt :)
  Jeg rejser altid i et par løse bukser eller strømpebukser. Vil helst ikke have et par stramme cowboybukser på når man skal sidde ned i så lang tid. Overdelen er ofte en t-shirt og en trøje udover som er nem at tage af og på i forhold til temperaturen i flyet, som ofte svinger meget. Og ellers en løs kjole hvis jeg er hoppet i strømpebukserne :)

 • Linnea siger:

  Min travel style er ikke meget anderledes fra, hvad jeg har på til hverdag. Jeg foretrækker nu engang behageligt tøj med masser af stretch 😉

 • Charlotte siger:

  Jeg rejser altid i noget behageligt tøj, og gerne en ekstra trøje eller et halstørklæde, hvis det fx er koldt i flyet :) Jeg krydser fingre!

 • Mille Frier siger:

  Jeg rejser altid i løse bukser. Det er kun hvis jeg ikke skal så langt, at jeg rejser i jeans. Og så altid en basic t-shirt, og en lækker striktrøje. Og sneakers!

 • YM siger:

  Jeg rejser i afslappet hverdagstøj – jeg sørger for, det er behageligt og ikke strammer og så sørger jeg for at have flere lag på, som kan tages af/på efter behov. Og så et stort tørklæde, som man kan pakke sig ind i eller bruge som hovedpude! :)

 • Cille siger:

  Behageligt tøj.. Gerne et par løse bukser og en løs bluse.. Og gerne et par ekstra lag, er ikke ligefrem varmt i et fly????
  Glædelig 3. Advent????????

 • Marie siger:

  Jeg rejser altid i behageligt, men også gerne okay pænt, tøj. Har altid flere lag på, så jeg kan justere undervejs – der er næsten ikke noget værre end enten at fryse eller have det for varmt undervejs.

 • Nanna Wagner siger:

  Uh hvor lækkert!
  Jeg kunne ikke forestille mig at rejse i andet tøj end mine “disco-bukser”. Det er det mest behagelige stykke tøj jeg ejer. Udover det er en cardigan (helst cashmere ;)) et must, hvis kulden indtræder

  -krydser fingre

 • Sabine N siger:

  Always comfy before fashion, når jeg rejser. Og knold. Altid knold :-)))

 • Anna B siger:

  Jeg rejser næsten altid i jeans, sneakers og en stor, varm trøje (og så et par tykke hyggesokker i tasken) 😉

 • Henriette mosgaard siger:

  Jeg rejser altid i leggings og en stor trøje med en T-shirt inden under så jeg kan justere efter temperaturen i flyet :-) og leggings er bare virkelig behageligt 😉

 • Caroline Dahl siger:

  Jeg rejser altid i komfortabelt tøj som sneakers, et par løse bukser og en sweatshirt ???? det skal bare være behageligt.. Og så altid løst hår, så det ikke sidder i vejen i en knold eller hestehale, når jeg som regel lige skal have en lille lur på flyveturen ????

 • Nina A Hansen siger:

  Når jeg rejser, skal det helt sikkert være i noget afslappende tøj – noget der sidder løst :o)

 • Josefine siger:

  Jeans, sneaks og en blød sweatshirt – så kommer jeg godt frem 😉

 • Helena siger:

  Jeg rejser altid i så løse og behagelige bukser som muligt, med en varm strik trøje udenover fordi det altid er koldt i flyene :-) fint outfit!

 • Karoline Mathilde Rasmussen siger:

  Comfort is key! Jo blødere og løsere, jo bedre! Og ekstra sokker – der er så fodkoldt i flyvere!

 • Christina siger:

  Leggins, tank top og en stor løs sweater også har jeg hjemmestrikkede strømper i håndbagagen. Så er man sikret på alle måder – hverken at være for kold eller varm :)

 • Michala J siger:

  Rejser altid i et par jeans, en behagelig trøje og et par sneakers:-)

 • Thilde Mathiasen siger:

  Jeg rejser oftest i et par (pæne) løse bukser, en t-shirt, cardigan og converse. Jeg rejser altid med et par ekstra strømper i håndbagagen, da jeg stort set altid fryser om fødderne, når jeg er ude at flyve :-)

 • Christina siger:

  Jeg rejser helst i classy comfy tøj og sneaks/espadrilles. Også har jeg altid et stort halstørklæde i tasken, som om ikke andet kan fungere som tæppe/pude, hvis det bliver alt for koldt :) De tæpper/puder man kan få udleveret, er virkelig ikke noget værd hos de fleste selvskaber!

 • Amalie siger:

  Jeg finder et sæt på min rejse, hvor bukserne er behagelige at sidde ned i i lang tid, dvs. bløde og ikke stramme. Samtidig sørger jeg for at det ikke er det ultimative grimmeste joggingsæt, fordi jeg altid synes man følger sig så klam, ulækker og svedig efter sådan en flytur, og så er det rart, at tøjet ikke også er med til at gøre en grimmere. Og så et par sneaks 😉

 • Janne M. siger:

  Sikke et fint sæt! Lige for tiden rejser jeg mest i forbindelse med arbejde – så der er jeg klædt ret “fint” på. Men i forbindelse med ferie sætter jeg komfort over alt :-)

 • Jenny siger:

  Jeans uden bælte og en trøje, med mindre det er i arbejdssammenhæng, så er det “arbejdstøj”

 • Amalie VH siger:

  Jeg rejser altid i løstsiddende tøj – jeg kan ikke forestille mig noget værre end at sidde på en lang flytur med stramme cowboybukser. Hvis jeg bliver hentet i lufthavnen og gerne vil se fin ud skifter jeg til pænere tøj på toilettet lige inden flyet lander :)

 • Louise H. siger:

  Det ser godt nok lækkert ud!
  Jeg rejser altid i tøj, der er behageligt at sidde ned i, men som stadig ser lækkert ud. :)
  Glædelig jul.

 • Sebrina T. siger:

  Jeg rejser altid i behageligt tøj og gerne med et par uldstrømper i tasken, så skoene kan tages af og fødderne stadig holdes varme.

 • Ida siger:

  En flyvetur og et besøg i Kastrup Lufthavn kræver nogle perfekte løse bukser og en stor sweater, som man kan tage af/på alt efter hvordan der er på flyet. Et tørklæde i tasken er også en god ide, da det kan bruges som hovedpude på flyturen 😀

 • Line siger:

  Rejser altid i mine løbetights, et par uldsokker, lækker tynd top og så en striktrøje. Ingen lynlåse, knapper eller bælter, der er til besvær i Security, intet der strammer og dejligt behageligt på selv lange rejser :)

 • Conni siger:

  På lange ture – Joggingtøj og tykke strømper, det skal bare være så behageligt som muligt.
  På små ture rundt i Europa kan jeg godt finde på at tænke lidt mere over mit outfit ????

 • Katrine siger:

  Det kommer helt an på destination og tidspunkt på døgnet. Hvis det er en storbyrejse, og jeg lander så der er tid til at få noget ud af dagen, rejser jeg i komfortabelt – men pænt tøj, så jeg ikke skal tænke på at skifte tøj, når jeg lander. Rejser jeg på sommerferie, er det gerne et sæt med kjole, hvor man evt. kan nøjes med at smide et par strømpebukser, når man kommer frem, så man ikke skal sidde og svede i lufthavnsbusser osv 😉 OG så sørger jeg altid for at have en ekstra trøje med til flyet.

  Rigtig glædelig søndag i advent, jeg håber jeg finder! :-)

 • Cecilie H siger:

  Hvilken fed konkurrence – og så fra Noa Noa, de har simpelthen de lækreste ting! Jeg rejser typisk yogatights og en blød og lang overdel til at putte mig i. Et varmt og stort tørklæde husker jeg altid, da det er perfekt til den lidt kølige flyver :-)

 • Elena Pedersen siger:

  Det afhænger lidt af, hvor rejsen går hen. Men som udgangspunkt er det altid noget tøj, jeg føler mig godt tilpas og afslappet i, og så en masse lag-på-lag samt et halstørklæde, så jeg ikke kommer til at fryse i flyveren, hvor der altid er så koldt.

 • Iselin siger:

  Jeg reiser alltid i behagelig tøy, uansett destinasjon. Gjerne et par løse bukser og en cardigan trøje :)

 • Caroline siger:

  Jeg har ikke et specifikt sæt, det vigtigste for mig er bare, at jeg skal føle mig godt tilpas i det – om det så er en kjole eller jeans, så skal det bare være rart!

 • Ida B siger:

  Jeg har altid noget behageligt og varmt på – løse bukser, mange bluser/trøjer (lag på lag :-)), et stort tørklæde og et par hyggesokker. Så er jeg kørende :-)

 • Line siger:

  Hvis jeg skal rejse mere end 3-4 timer, rejser jeg altid i mine lange løbebukser fra Newline med en lang cardigan udover – det er dejlig behageligt :)

 • Ditte siger:

  Joggingtøj – uden tvivl! Helst flere lag så jeg kan tage lidt af og på undervejs. Dertil håret op i en knold, et tørklæde og varme hyggesokker. Så kan det kun blive en behagelig flyvetur!

 • Matilde Bech siger:

  Jeg rejser som regel altid i noget afslappende, men det kommer meget an på destinationen, og hvor lang tid jeg skal flyve.

 • Astrid D. siger:

  Jeg rejser altid i behageligt tøj og en varm trøje, da der godt kan blive koldt i flyet :)

 • Camilla Kirstine siger:

  Jeg foretrækker at rejse i behageligt blødt tøj. Gerne gode strømpebukser, en blød stropkjole og sko der er nemme at smide og komme i igen!

 • Kristina Ø siger:

  Har altid det bedste ambitioner om at være casual chic når jeg skal id og rejse…. Ender som regel lidt mere casual end chic!!! 😛 Comfort’en slår altså bare udseendet når man fx skal flyve i 12 timer!!

 • Stine E siger:

  Jeg rejser desværre ikke så meget, men når jeg endelig gør, så sørger jeg for, at mit tøj er blødt, ikke sidder alt for stramt, og så lidt ekstra lag, så jeg bedre kan justere efter temperaturen – der er ofte lidt småkoldt i fly :-)

 • Lene siger:

  Jeg rejser normalt i behageligt tøj fx en løs kjole, cardigan og sneakers.

 • Christine L siger:

  Jo mere comfy det bliver, jo større chance for, at jeg har rejst i det :) Foretrukken er løbetights og en behagelig sweatshirt eller cardigan over en random T-shirt. Jeg har intet behov for at tage billeder i lufthavnen, så det behøver ikke at se pænt ud. :)

 • Maja C. siger:

  Blød løstsiddende jumpsuit er mit go-to-outfit når der skal flyves :)

 • Rikke siger:

  Lækker præmie????????????.
  Jeg rejser helst i noget meget løst. Bløde bukser og stor trøje

  Glædelig jul❤️

 • Line Ladegaard siger:

  Virkelig et lækkert sæt du har udvalgt :)
  Er det et varmt land jeg rejser til, vælger jeg at rejse i nylonstrømper og kjole, så kan man altid smide stømperne, når man er landet :)
  Eller rejser jeg i et par løse bukser, en top og en cardigan.

 • Mette H siger:

  Hej ????
  Jeg rejser altid i enten strømpebukser med nederdel eller bomulds-“jeans” der ikke strammer… Og så diverse overdele der er i lag på lag, så jeg kan justere efter flyets temperatur.
  Derudover rejser jeg altid med støttestrømper, når flyveturen er længere end 1,5 time.

  Et smart tricks med det med (lag på lag og) strømpebukser er, at hvis man så lander på en varm destination, så af med strømpebukserne, så man ikke får det for varmt på vej til hotellet ????☀️

 • Nadia WH siger:

  Det kommer an på, hvor langt jeg skal flyve og hvilken tid på året.
  Dog skal det altid være komfortabelt, så hælder nok mest til noget afslappet.

 • Sine Løkke siger:

  Lækkert sæt fra Noa Noa☺
  Jeg rejser altid i løse bukser fx mine Trousers Sweatpants og flere lag på overdelen for at kunne regulere varmen, som mange andre også nævner. Vælger altid komfort over stil når jeg rejser????
  Rigtig god søndag til alle…
  Hilsner Sine

 • Laura B siger:

  Ej hvor er det fint! Jeg rejser altid i joggingtøj, så bliver turen bedst. Jeg krydser fingre! :)

 • Julie siger:

  Jeg rejser i det rareste tøj, jeg kan finde på. Og altid med et par varme sokker og et rart tørklæde til flyet, der altid er så koldt.

 • Laura siger:

  ALTID joggingtøj – tøj med så meget elastik i stoffet, som muligt 😉

 • Mai Nguyen siger:

  Jeg sørger altid for, at jeg er iført i noget komfortabel tøj, som typisk er træningsbukser og en varm hættetrøje! 😉

 • Ida siger:

  Jeg rejser altid i tøj der er muligt at tage af eller på, et par gode bukser, en rar tee og så en trøje der er let, hvis man fryser lidt. Det skal bare være nemt!

 • Ditte Mehner Kristiansen siger:

  Jeg plejer altid at rejse i min dejlige buksedragt fra Moss Copenhagen, men det er sgu så skide besværligt, når man står og tumler rundt på det lille fly-toilet. 😀

  Så jeg ville elske at vinde det her fine sæt – så skal det helt sikkert på, hvis jeg kan nå at få det inden jeg rejser til Gran Canaria på lørdag. :-)

  GLÆDELIG JUUUUUUUL! <3

 • Cecilie Hansen siger:

  Løst tøj – ikke decideret joggingtøj – men løse bukser og sweatshirt :)

 • Nadia siger:

  Lag på lag, temperaturen under rejser kan svinge meget. Men altid noget behageligt.

 • Astrid Jes siger:

  Jeg er faktisk sjovt nok begyndt at falde for habitbukserne, fordi man er begyndt at kunne finde dem i nogle mere kvindeligt flatterende udgaver (eksempelvis i Zara har jeg gjort nogle gode køb). Når jeg rejser er der dog ikke habitbuksen jeg har på; sidst var jeg på en lang flytur til Amerika, og der var man nød til at have lidt forskelligt med. Et par mørke gamacher, varme sokker og komfortable sko (eksempelvis loafers som er lette at få af på en lang flytur) er et must, fordi det sidder løst og komfortabelt. Herudover tager jeg tit tøj med i lag, – for man kan både have det enormt varmt i sådan et fly, men samtidig er der tit enormt meget træk dem. Derfor: en god tshirt, en løs blazer og et kæmpe tørklæde. Så er man sikret mod både overophedning og forkølelse fra træk, fordi man kan tage tøjet af og på som det passer en. Udover det, degaderer jeg mig også altid med en facial mist for at friske op!

 • Mette L T siger:

  Lækkert sæt, du har valgt. Jeg rejser altid i behagelige bukser eller en nederdel – helst med elastik i taljen ???? Og så sneakers og en cardigan og et tørklæde i uld til at regulere temperaturen.

 • Carina Flink siger:

  Rigtig flot sæt.
  Jeg rejser altid i behageligt tøj. Ofte strømpebukser og en stretchnederdel, og en cardigan som kan tages af/på alt efter temperaturen i flyet.

 • Sofie marland siger:

  Fed præmie! Til flyveture er det jogging-agtigt tøj, fordi det at flyve er ubehageligt nok i forvejen.
  Til togture osv er det bare almindeligt tøj 😀

 • Mette siger:

  Jeg flyver altid i et par pæne – men afslappede – løse bukser, en simpel t-shirt, en vamset cardigan jeg kan putte i og mine Nike Free:-)

 • Signe Bennetsen siger:

  Når jeg rejser fra Cph lufthavn har jeg altid noget behageligt tøj på. Det er typisk et par løsebukser, bluse og en cardigan, da det altid er så koldt inde i flyveren :)
  Dit Noa Noa sæt ser virkelig behageligt ud og lige noget der vil passe min stil.
  Jeg krydser alt det jeg kan :) Glædelig 3. Advent

 • pia sroka siger:

  Sikke et lækkert sæt, jeg rejser gerne i behageligt løst siddende tøj, gamasher, en tunika/kjole, sandaler, gerne med en cardigan som jeg kan tage af, hvis det bliver for varmt. :)

 • Josefine siger:

  Denne konkurrence er som skabt til mig! Jeg smutter til Sydafrika med familien den 25. december, og har sådan gået og tænkt, hvad der mon var bedst at have på, når man var 18 timer undervejs i en flyver. Jeg rejser som oftest i løst tøj og sneakers. Dette sæt er perfekt til flyrejsen, og vil helt sikkert gøre flyveturen mere behagelig.

 • Anne-Sophie siger:

  Rejser som regel i kimonosæt med shorts! Det er behageligt, men stadig pænt, rart ift. temperaturskift og man kan nemt tage benene op uden at flashe 😉

 • Sanne grothe siger:

  Jeg rejser altid i de mest komfortable hygge bukser og en dejlig varm trøje – kunne godt bruge en opgradering på den front 😉

 • Michelle siger:

  Jeg rejser i behageligt tøj, men jeg er slet ikke ude i joggingtøj! Jeg kan godt lide at se præsentabel ud og føle mig lidt lækker. Så et par gode elastiske jeans og lidt læbestift er typisk det, man finder mig i :-)

 • Amanda siger:

  Et par bløde slaske bukser, en t-shirt og så en trøje udover :)

 • Laura siger:

  Wow, det er lækkert. Og også noget jeg kunne finde på at vælge i en butik!
  Jeg rejser i et sæt afslappet tøj, dog uden at det er direkte joggingtøj. Jeg vil gerne se bare lidt præsentabel ud rundt omkring i verdens lufthavne – man jo ved jo aldrig, hvem man render ind i 😉

 • Stephanie siger:

  Jeg har ikke ét travel outfit.. Det kommer helt an på, om jeg skal på solferie eller på storbyferie, om det er sommer eller vinter.. Jeg kan dog rigtig godt lide at rejse i strømpebukser og nederdel.. Det er ret så comfy! :-)

 • Lene Mørup siger:

  Jeg rejser vidst bare i mit hverdagstøj. Så ikke noget fancy 😉

 • Sofie Amalie siger:

  Jeg rejser oftest i sportstøj, især løbetights, da det er dejligt bevægeligt. Kan også sagtens tilføje en stor varm trøje til, som varmer når det er nødvendigt. Samt et par sneaks og en shopper. ????❤️

 • Marie Wium siger:

  Rejser altid i det mest komfortable tøj! men hvis nu man har shoppet for meget på en storbyferie, så det ikke kan være i kufferten,er man jo nødt til at have lidt ekstra på :) !

 • Quyen siger:

  Jeg rejser altid i behagelige løse bukser, en t-shirt og en trøje samt sneakers. :)

 • Ditte Marie siger:

  Altid tøj der ikke strammer nogle steder.. Gerne et par sneaks som også kan passe et par hævede fødder :( Og så altid et tørklæde i tasken som kan bruges både som tæppe/tørklæde eller pude 😉

 • Marie-Louise R siger:

  Som regel er det afslappet tøj og ekstra sokker (fordi det er så koldt i flyet), men en gang i mellem kan det også være sjovt at dresse sig lidt op til turen – særligt hvis man ikke skal så langt 😉

 • Emilie B siger:

  JOGGINGTØJ (og ingen makeup) FTW! For mig gælder det om at være så afslappet som muligt, da man skal sidde ned i lang tid :-)

 • AnnetteA siger:

  Lækker præmie!! Jeg rejser i træningstøj eller ihvertfald løse bukser :) skal flyve i 22 timer (dog 1 mellemlanding) den 29/12, og det hedder kodeordene løst, blødt og pænt :)

 • Yasmin siger:

  Altid joggingbukser og en top varm trøje – lag på lag så jeg kan tilpasse det min temperatur :-)

 • Vibeke siger:

  Jogginbukser, hættetrøje og halstørklæde ????????

 • Altid bløde leggings, en rar t-shirt, en lang cardigan og lækre sokker. Så er man ligesom klar til at falde i søvn og forhåbentlig vågne okay udhvilet op i en hel ny verden.

 • Katrine hamborg siger:

  ALTID pæne løse bukser – løs bluse og altid en ekstra varm trøje og sokker i tasken ????????????

 • Lise Balslev siger:

  Jeg rejser en del med arbejde og komfort betyder ALT sammen med en god lur 😉
  Derfor rejser jeg altid i dejlig komfortabelt og løst tøj og har altid godt med lag på, da man aldrig ved hvilken temperatur der rammer en i flyet :)

 • Cecil pallesen siger:

  Uldstrømpebukser og noget i stretch :-) og altid et kashmir tørklæde. Ah!

 • Mie Skriver siger:

  Rejser fra i tøj jeg har ville gå i normalt – men bukserne må endelig ikke være de stramme af slagsen:-)

 • rebecca m. siger:

  Jeg rejser altid i løbetights og en stor uldtrøje eller -cardigan. Løbetights er simpelthen det rareste at have på og uldtrøjen er god især på de lange ture, hvor man som oftest gerne vil sove uden at fryse alt for meget :)

 • Line siger:

  Jeg rejser altid i løse bukser og en varm trøje.
  Glædelig 3. advent!

 • Caroline Hedeboe siger:

  Jeg rejser altid i det mest behagelige tøj jeg har og så er det ligemeget hvordan jeg ser ud! 😉

 • Karoline siger:

  Jeg rejser i forholdsvise løse cowboy bukser og en stor løs bluse :) At det er afslappet er det vigtigste.

 • Emilia Bresser siger:

  Jeg vil gerne være lidt pæn når jeg rejser, men stadig have behageligt tøj på så man kan bevæge sig. En hverdagskjole med cardigan udover for eksempel :)

 • Ida D siger:

  Kodeordet for mig når jeg rejser er ‘comfy’ – noget stretchy, løst og varmt. Strømpebukser, nederdel og en løs trøje, og så et kæmpe tørklæde!!

 • Berit siger:

  Joggingbukser, langærmet bluse (sådan en basic-bluse) og hættetrøje med lynløs. Jeg ser mildest talt ikke særlig business-agtig ud, når jeg flyver. :)

 • Maria Høyer siger:

  Jeg rejser gerne i behagelige bukser – i hvert fald ikke mine strammeste jeans, sneaks, for det er oftest dem der vejer mest af mine sko, samt en T-shirt/tank top og en trøje, sådan lidt la på lag, da det jo er månedligt at vide hvordan temperaturen er når man er taget afsted ????

 • Anne-Marie siger:

  Behageligt men pænt tøj

 • Line siger:

  Jeg rejser altid i noget comfy, løst og sovevenligt tøj. Ikke altid det kønneste men super rart :-)

 • Anna siger:

  Sådan et fint sæt!! Jeg rejser ofte i løsekjoler og har altid en ekstra trøje med i håndbagagen. Det bliver altid koldt i flyveren :)

 • Katarina bukilic siger:

  Kommet an på årstiden :p men som regel er det et par loose bukser (som regel ankel bukser) et par comfy sneaks og en t shirt med en læderjakke og et smil :p

 • Sisi siger:

  Rigtig lækkert outfit du har valgt :)
  Jeg rejser oftest i noget der ligger midt mellem joggingtøj og festoutfit – dvs pænt men afslappe – altid løst og uden strammende elastikker, lynlåse osv, og så altid lag-på-lag, et stort blødt tørklæde og ekstra sokker i tasken! Og så husker jeg creme og facial mist i håndbagagen

 • Eva Jensen siger:

  Rejser altid i noget behageligt afslapningskluns. Gider ikke noget der strammer unødigt 😉

 • Line siger:

  Rejser for det meste altid i kjole, strømpebukser, tyk trøje og strømper – altid godt med lag på lag, kommer altid til at fryse.

 • Maria siger:

  Mit outfittet er afhængigt at destinationen og formålet med rejsen. Men altid lange bukser – der ikke strammer! Støttestrømper (i en alder af 27, yes!)!fordi jeg synes det gør benene ikke bliver så tunge på de lange flyveture. Overdelen er lag på lag – så kan jeg altid tage af og på som temperaturen skifter. Stort tørklæde der kan fungere som tæppe ekstra trøje og ja, halstørklæde. Slutteligt sovemaske og ørepropper.

 • Julie Bjørn siger:

  Jeg rejser desværre ikke så meget. Har faktisk kun fløjet en gang i hele mit liv, desværre! Men her havde jeg nogenlunde det samme på, som jeg havde på på lange busture med mit gamle gymnastikhold. Et par hyggelige, bløde “slaskebukser” er er must! De skal selvfølgelig være relativt pæne og sidde bare nogenlunde. Og så en løs neutral trøje til. Gerne flere forskellige lag, så man kan tilpasse sit outfit efter temperaturen på rejsen!

 • Dorthe G siger:

  Jeg rejser som oftest i tøj der sidder løst på kroppen. Gerne en løs kjole og strømpebukser. Og en ekstra trøje. Gerne lag på lag. Praktisk og pænt uden at være for “afslappet”. 😉

 • Ida siger:

  De seneste mange år har jeg backpacket en del, primært i Sydøstasien, og turen dertil er lang. Derfor har komfort været nøgleordet. Da jeg rejste i sommers rejste jeg i et par løse men elegante sorte bukser, et par af de ikoniske Balenciaga sandaler, en enkel t-shirt og en printet sweat :)

 • Katrine Steinbach siger:

  Når jeg rejser, skal mit tøj være dejligt behageligt :)

 • Siri Rasmussen siger:

  Strømpebukser og cykelshorts og en laang skjorte!

 • Gitte siger:

  Jeans, sneakers, t-shirt og varm trøje – og et lækkert tørklæde – nogen gange trækker det så frygteligt

 • Laura siger:

  Jeg rejser enten i strømpebukser eller et par løstsiddende busker – hader at sidde i flere timer med jeans! Og så har jeg ALTID et halstørklæde med også selvom jeg skal et varmt sted hen, da air condition i flyet altid er ond!

 • Stine Emilie siger:

  Et par løse bukser og så en t-shirt eller , sweat. Og
  så en varm trøje til at tage udover, da temperaturen er så svingende. Og ej at forglemme, mine flystrømper og kondisko samt sutsko/kinasko, der bliver skiftet til hurtigt oppe i flyveren.

 • Malene siger:

  Jeg rejser altid i puttebukser og en stor strik, så jeg rigtig kan sætte mig godt til rette på de lange flyveture, som mit arbejde altid kræver.

 • Louise Andersen siger:

  Jeg har allerede fundet jogginbukserne og en oversized trøje frem til jeg drager mod Kenya på fredag for at holde jul og nytår med min kæreste, hans familie og min søster!

 • Gitte grandahl siger:

  Jeg har altid et tørklæde om halsen da jeg ofte får ondt i halsen efter flyturen samt har altid kompressions strømper på da jeg ellers får lår i skoene :-)

 • Ellen siger:

  Jeg rejser helts i løs (og lang) kjole eller lang nederdel. da det er dejligt luftigt og så som at sidde med et tæppe om benene i flyet :) Og så et par sko der er nemme at tage af og på

 • Emma K siger:

  Lag på lag på lag! Helst noget løst og blødt (striktrøjer er en sikker vinder!), temperaturen er aldrig til at regne med, og man skal altid sidde længe – enten i flyet, eller bare i lufthavnen.

 • Malene siger:

  Jeg rejser i jeans og et par tykke tykke hjemmestrikkede strømper. Der er altid så koldt i flyet :)

 • katrine søgaard siger:

  jeg rejser oftes i løse bukser+cardigan eller strømpebukser+kjole. helt sikkert er altid at jeg har et stort tørklæde med ombord på flyet til at skærme for aircon.
  god mandag. Kh katrine

 • Maja K siger:

  Jeg er typen som går i jeans som homewear – så det er også det jeg tager på til en lang rejse.

 • Lotte Boesgaard siger:

  Jeg rejser altid i noget der er rimeligt behageligt, men sørger for at det passer rimeligvis både til afrejse-sted og ankomst-sted.

 • Anne Hansen siger:

  Det er virkelig et fint sæt tøj og super meget mig! Jeg rejser altid i behageligt tøj, men det skal også være præsentabelt :) Det vigtigste er en cardigan, halstørklæde og lune strømper, da jeg ofte har oplevet at det kan trække en smule i flyet og aircondition forkølelse er bare super trælst! Krydser fingre ????

 • Mai P. siger:

  Altid i komfy tøj, løst og afslappende og dejligt blødt. Og ALTID tykke sokker, for det er altid så mega koldt på flyet ????

 • Cathrine siger:

  Rejser meget gerne i bløde, behagelige bukser, en tanktop og så en stor og dejlig trøje. I tasken har jeg altid et par ekstra hyggesokker til den kolde flyver ☺️

 • Mette siger:

  Festtøj – naturligvis. Det er altid en fest for mig når jeg skal ud at flyve :-) Der er ingen grund til at gå ned på udstyr (har dog altid støttestrømper på indenunder mit outfit)!

 • Line M. siger:

  Jeg rejser altid i afslappet tøj – og gerne med mulighed for let at kunne tage noget ekstra på, da jeg ofte oplever at det kan blive køligt undervejs.

 • Olivia Als siger:

  Jeans, t-shirt og en behagelig jakke

 • Gunn Joensen siger:

  Når man rejser fra det kolde nord, må det blive lag på lag, med en dejlig strikket trøje.

 • Cathrine siger:

  Jeg rejser altid i behageligt tøj, gerne med streetch, men det skal stadig være smart ????

 • Johanne siger:

  Megafedt sæt! Jeg har ikke nogle vilde vaner på det område. Jeg har mest været på relativt korte flyture, så der tænker jeg ikke rigtigt over tøjet. Hvis jeg skal på lange ture, er jeg dog opmærksom på at have behageligt tøj på :-)

 • Kristina K siger:

  Noget behagelig a la jeans og sweatshirt

 • Yasser siger:

  Uh, jeg rejser altid i noget som så vidt muligt er både smart og behageligt – afhænger selvfølgelig af rejsens længde. For mig er at rejse en luksus og derfor klæder jeg mig også altid lidt særligt i den anledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *