APRIL TIP – FLOWER TALES CPH

INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED HOEGAARDEN

I forlængelse af mit indlæg i går, hvor jeg stolt viste min flotte altan frem (HER), lavet af Ditte fra Flower Tales CPH i samarbejde med Hoegaarde – kan jeg lige tipper jer om, at alle fredagen i April, får du et glas og en Hoegaarden med, når du bestiller en buket hos Flower Tales. Og det endda helt gratis. Jeg elsker de smukke buketter hos Flower Tales og bruger dem ofte til at overraske mine veninder. Prisen er super god, gratis levering og så elsker jeg looket i buketterner. Jeg er normalt ikke til bundet blomster buketter… Tjek dem ud på hjemmesiden og husk at bestil dagens buket om fredagen, hvis du vil have en Hoegaarden og et signatur glas med HELT gratis. WIN.

IMG_0311

IMG_0310

RIGTIG GOD AFTEN!

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *