BONUS INFO // THE YOGURT SHOP

Nu har jeg langt om længe (og efter mange forsøg ;)) fundet min favorit yoghurt hos The Yogurt Shop. Jeg har efterhånden været der en del gange, og er stadigvæk kæmpe fan af konceptet. Det er især et hit efter morgentræning, som foregår kun to gader der fra. Selvom jeg faktisk er ret vil med alle de varianter jeg har smagt, er hindbær/lakrids uden tvivl my favourite. Har I været forbi? Læs min anmeldelse af The Yogurt Shop her.

De søde piger fra biksen har fået energiberegnet alle deres puréer til deres yoghurter, så nu kan I gå ind på deres hjemmeside (www.theyogurtshop.dk) og finde kalorieindholdet for de forskellige varianter. Jeg synes det er en rigtig fin service, som jeg lige ville dele med jer. Find kalorieindholdet her.
IMG_7724

XX Sofie

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

4 kommentarer

 • Sofie siger:

  Kan det være rigtig, at der i en hel portion kun er ca. 38 kcal i jordbær?
  Eller kommer yoghurten udover?
  Synes det lyder af utrolig lidt ellers!

  • Sofie Sofie siger:

   Hej Sofie,
   Nej det kan det self ikke, jeg har taget fejl – beklager. De har kun energiberegnet deres puré. Så yoghurt, bær og musli kommer oveni.
   God dag :)
   xx Sofie

 • Line Andersen siger:

  Jeg må indrømme, at jeg heller ikke lige forstår deres beregning.

  • Sofie Sofie siger:

   Deres beregning er kun for deres puré. Så kan man selv vælge hvilken yoghurt og topping man vil have derudover :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *