Chokoladespisere er slankere!!!

Ja, den er god nok, i hvert fald hvis man skal tro et nyt amerikansk studie, som netop er blevet offentliggjort i the journal Archives of Medicine.

Jeg er i gang med at skaffe mig adgang til hele studiet, jeg har kun haft mulighed for at læse et review. Det er derfor begrænset, hvor meget jeg ved om studiet. Jeg laver en længere og grundigere gennemgang, når jeg har adgang til hele studiet – dette er blot en lille teaser 😉

Studiet viser, at de mennesker, der spiser chokolade jævnligt, er slankere end de, der kun spiser chokolade engang i mellem. Med jævnligt menes der at de spiser chokolade mere end to gange om ugen. Studiet er baseret på 1000 voksne mænd og kvinder i alderen 20 og 85 år.

Det lyder som et rigtig spændende studie, især fordi jeg jo elsker chokolade. Jeg lover Jer at gå i dybden med dette studie, så vi kan finde ud af om det virkelig er sandt – det kunne da være fedt, ik?

Husk lige at chokolade indeholder en del kalorier, så selvom det måske er okay at spise chokolade flere gange om ugen, skal det stadigvæk være i små mængder 😉


Mørk chokolade

Så snart jeg ved noget, vender jeg tilbage, i mellemtiden må vi krydse vores fingre :)

God aften!

xx Sofie

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *