DK’S STØRSTE BURGERBOG

Jeg har fået lov til at være med i Danmarks største burgerbog! En sjov opgave som jeg selvfølgelig ikke kunne sige nej til. Det er Hellmann’s som står bag burgerbogen, hvor 10 forskellige bloggere og 20 kendte danskere bidrager med deres burger til kogebogen. Bogen udkommer engang til efteråret.
Jeg valgte at lave en squashburger med aspargesfritter – jeg er selv yderst tilfreds med resultatet. Her kan I se lidt billeder fra dagen, hvor vi (de 10 bloggere) var samlet for at lave vores burgere. I kan godt glæde jer, nu har jeg selvfølgelig kun set de 10 burgere fra bloggerne – men jeg havde lyst til at sætte tænderne i hver og én.

IMG_2415

IMG_2414  IMG_2305

IMG_2413  IMG_2412

 

XX Sofie

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *