FUEL FOR NUNS & KNOCKOUTS // RECIPE #5

Så er den 5. opskrift i ?FUEL FOR NUNS & KNOCKOUTS? ude, denne gang en sund juleopskrift på en lækker og smuk vita-boost. Jeg trængte selv til et ordentlig skud vitaminer i sidste uge, da jeg har været lidt småsløj og energiforladt, derfor lavede jeg denne lækre juice med en masse sunde vitaminer, mineraler og kostfibre. Find opskriften her, på Kari Traa. Jeg har postet energiberegningen her i indlægget, da den ikke fremgår på Kari Traa. I kan læse mere om hvorfor netop denne vita-boost er sund i min opskrift på Kari Traa.

header

SK9F66~1
 

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *