GLIMT FRA DEN ULTIMATIVE SKIFERIE

IMG_1202

Jeg bliver altså lige nød til at dele lidt billeder med jer fra min overskønne skiferie i sidste uge. Jeg var sammen med Emily inviteret af Coca Cola Zero ned på deres lækre Chalet i Val d’isere. Chalet var fyldt op med heldige vindere, som alle sammen havde vundet turen ved at deltage i forskellige konkurrencer. Det var en fantastisk uge fyldt med sjove og hyggelige aktiviteter. Jeg elsker aktive ferier, og skiferie er klart favoritten. Man får lov til at være ude i den friske alpeluft dagen lang, samtidig med at man er aktiv på en lækker og sjov måde. Vi var meget heldige ift. vejret, ugen op til at vi kom sneede det en del, og da vi ankom var der fuld sol stort set hele ugen. Det var min første tur til Val d’isere, men helt sikkert ikke sidste. Skiområdet er helt genialt og selve byen er vildt hyggelig. Så hvis I er vilde med lækkert skiløb og en hyggelig fransk alpeby kan jeg klart anbefale Val d’isere.

I løbet af ugen fik vi både kørt snescootere (shit det var sjovt), danset på bordene på Folie Douce, hygget med BBQ på terrassen på chalet’et, spist lækre crêpes, fået undervisning af nogle af Danmarks bedste skiløbere, spillet tegn og gæt. Og MEGET andet. Faktisk vil jeg rigtig gerne tilbage lige nu! Men jeg må vente til næste sæson. Men her kan I få lidt glimt fra en opturs uge, hvis I har lyst.

DSC_0371

 

ski val d

DSC_0553

Får I ikke herre meget lyst til at tage afsted på ski lige nu? Jeg gør! God tirsdag til Jer.

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie, Nikolaj Vang og Emily Salomon

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *