GODT NYTÅR

Rigtig godt nytår til alle jer! 2015 har været fantastisk og fyldt med en masse (sunde) oplevelser. Jeg glæder mig til 2016, hvor der kommer til at ske rigtig mange spændende ting.

For at sikre, at I alle får den bedste start på 2016 deler jeg lige min opskrift på pizza med grønkål og kalkun bacon, som jeg helt sikkert skal nyde i sengen i morgen! Fyldet kan jo varieres, så du får den bedste start på 2016 efter din smag 😉

DET HER SKAL DU BRUGE:
Bund:
1,5 dl vand
10 g gær
2 tsk olivenolie
80 g grahamsmel
220 g hvedemel
1/2 tsk salt

Fyld:
5 spsk god tomatsovs (evt. hjemmelavet)
1/2 rødløg, snittet
2 blade grønkål, skåret i mindre stykker
5 små tomater, skåret i skiver
1 pakke kalkunbacon, skåret i mindre stykker
150 g frisk mozzarella, revet i mindre stykker

IMG_6847

Start med at bland pizzadejen. Rør gæren ud i en skål med vand. Tilsæt salt, olie og med (gem en smule hvedemel). Ælt dejen godt sammen. Stil dejen et lunt sted hvor den kan hæve i 1/2 time. Imens kan du snittet fyldet til pizzaen og tænde ovnen på den varmeste temperatur. Lad en bageplade varme med i ovnen. Ælt så dejen på et meldrysset bord (tilsæt evt. resten af melet). Rul dejen tyndt ud. Læg dejen på et stykke bagepapir. Fordel tomatsovsen på pizzaen og pynt med resten af ingredienserne. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen i den varme ovn i ca. 12 minutter, eller til osten er blevet lysebrun.

IMG_6846

God aften og pas nu godt på hinanden.

XX Sofie

Foto: Healthjunkie

3 kommentarer

 • Pizzaen ser super lækker ud, Sofie. Helt sikker noget jeg godt kunne have brugt til mine tømmermænd idag. Super skønt med en lidt anderledes variant af den typiske tømmermænds-pizza.

 • Momo siger:

  Hej Sofie
  Engang havde du altid kalorieberegnet de opskrifter du ligger ud. Er det noget du måske kunne opfordres til at gøre igen? Jeg synes virkelig at det er rart at man kan se det når man klikker ind for at få inspiration af dine opskrifter :)

  kh Momo

  • Sofie Bentzen Sofie Bentzen siger:

   Hej Momo,
   Der er flere der har efterspurgt det. Så det må jeg heller få gang i igen :)
   Kh Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *