KAFFEKONKURRENCE

Så er det endelig blevet tid til en ny konkurrence her på bloggen, og en god en af slagsen, hvis du spørger mig!

Som I jo allerede ved, er jeg utrolig glad for, nærmest forelsket i, kaffe! Se nogle af alle mine indlæg om kaffe her, her og her. For noget tid siden modtog jeg en pakke med Gevalias helt nye instant kaffe, Millicano.
Jeg drikker mange forskellige typer af kaffe, både instant, nespresso, stempel og espresso. Om morgenen drikker jeg dog altid intant kaffe med skummetmælk. Det hænger til dels sammen med, at jeg altid har lidt travlt om morgenen, men også at jeg har mest lyst til instant kaffe på det tidspunkt af døgnet. Instant kaffe er ikke så voldsomt som nespresso eller andre kaffetyper. Derfor er min dåse med Gevalias nye Millicano også hurtig blevet tom :(
Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da pakken kom ind af døren, og det gik op for mig, at det var instant kaffe. Jeg regnede ikke med at kunne smage forskel, sammenlignet med andre typer af instant kaffe, da jeg normalt ikke synes der er den store smagsforskel på instant kaffe. Dog må jeg indrømme, at jeg kan smage forskel, og jeg synes virkelig, at Gevalia Millicano smager lækkert! Derfor er det kun rimeligt, at alle jer søde læsere nu får muligheden for at vinde denne lækre kaffe. To personer, har hver chancen for at vinde 6 dåser Gevalia Millicano. Læs mere om dåserne her.

Alt hvad du skal gøre for at deltage er, at like min side på Facebook lige HER og desuden skrive en kommentar i feltet til dette indlæg, hvor du fortæller hvordan du bedst kan lide din kaffe.

Vinderne bliver trukket om præcis en uge, altså lørdag d. 03.11.12 kl. 14.00.

Rigtig god weekend!

XO SOFIE 

Billede: HealthJunkie.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

 

108 kommentarer

 • Jørgen siger:

  Coffee served in a relaxing environment – I love Starbucks

 • Tak for en skøn og inspirerende blog… Altid skønt med sunde opskrifter!
  Jeg elsker kaffe, men den bedste kaffe er når jeg laver en lille espresso på min italienske espressokande til kogepladen. Dertil skummer og varmer jeg noget skummetmælk i min mælkeskummer og blander der hele i en to-go-kop og tager det med ud i naturen…

  Karina

 • Helle wulff siger:

  Drikker helst min kaffe på starbuck… Da dette jo begrænser sig til udenlandsture, så står den som regel på instant kaffe med minimælk :-)

 • Catrine siger:

  Kan ikke leve uden min instant kaffe med skummetmælk ved morgenbordet – kun sådan bliver min morgen fuldendt! Vil super gerne prøve denne variant?! :-)

 • Carina siger:

  Fantastisk konkurrence og super skøn blog :)
  Når jeg skal have en kop kaffe, skal den være rigtig varm og helst med steamet skummetmælk på toppen – og det bedste er når det også er i selskab med veninderne, så er kaffen også tit bedre, så hvis jeg vinder, skal der inviteres veninder på besøg til LÆKKER kaffe 😀

 • Helle Rick siger:

  Jeg er FORELSKET i ALT slags kaffe. Jeg starter morgenen med instant kaffe. Det er hurtigt. På arbejde brygger vi almindelig kaffe og automaten har flere varianter. Jeg afprøver kaffe med smagsvarianter lige pt…….hold nu op en fantastisk oplevelse. Hvis jeg ikke drak kaffe før, så skal jeg da lige love for at der bliver hældt godt på nu. Det smager himmelsk. Jeg er pt. igang med Caramel royale….wou! Det er lige før jeg slikker koppen for at få det hele med. Det skal du prøve. Det dufter skønt i hele huset :-)

 • Laura siger:

  Mums hvor lækkert! Dobbelt espresso med skummet sød(!)mælk er min sådan jeg foretrækker min kaffe. Jeg springer hellere end gerne en kartoffel eller noget junk over, til fordel for sødmælken i min kaffe. Mmh… :-)

 • Stine BB siger:

  Jeg kan allerbedst lide min kaffe når jeg kommer hjem fra en laang dag på læsesalen ( statsbibliotekets kantinekaffe er ikke ligefrem guddommelig), sætter mig ved bordet med kæresten og snakker dagens oplevelser igennem.. Altså hjemmebrygget kaffe med en squis mælk i det bedste selskab!!

 • Nanna Skov siger:

  Jeg kan bedst lide min kaffe med et lille skvat mælk i og nylavet :-)
  Kaffe er dejligt!

 • Henriette Jensen siger:

  Hej Sofie.
  Tak for en fed blog, jeg læser dagligt med:)

  Jeg kan bedst li min kaffe – En kaffe latte, afkølet, med en tsk vaniljesukker og afrundet med et par isterninger. Altså en iskaffe latte med sødme MUMS!

 • Ditte siger:

  Jeg elsker at drikke kaffe på kaffebaren “Behag din smag” i Aalborg sammen med min kæreste :) De laver den bedste kaffe og har oven i købet en masse nye magasiner liggende, som man kan kigge i – det er ren afslapning!

 • Katrine siger:

  Nøj, hvor lyder det som en lækker kaffe – lige efter min bog. Jeg kan, ganske som dig, bedst lide instant kaffe med skummetmælk fra starten af dagen, da jeg tit har ret travlt og bare skal have en hurtig opfrisker på vej ud af døren. Hvordan jeg ellers foretrækker min kaffe afhænger helt af omstændighederne og humør. Jeg elsker at tage på gode kaffebarer og nørde med at smage nye varianter og styrker. Er f.eks. ret afhængig af “Behag din Smag” her i Aalborg, der laver byens bedste kaffe. Nogle gange er jeg mest til en helt enkelt cappucino, mens jeg andre gange gerne vil skeje ud med en lækker mørkristet kaffe med valronachokolade og ingefærsirup krydret med et nip chili på toppen :-)

 • Karina Sofie siger:

  Mine dage starter også med instant kaffe m/skummetmælk. Det kan jeg godt sige højt nu – hvor jeg opdager, at jeg ikke er den eneste, der ikke tilbereder “rigtig” kaffe 😉
  Så jeg skal selvfølgelig også afprøve Millicano i løbet af efteråret – er meget spændt på den :-)

 • Joy siger:

  Jeg har også en mindre besættelse af kaffe. Så meget at jeg har startet Joyofcoffee – bloggen :)
  Jeg elsker min kaffe om morgen som er instant kaffe med mælk som er varmet og skummet.
  Min yndlings kop er den jeg tager ved middagstid, når jeg sætter mig til at arbejde/hygge ved computeren.
  Jeg laver som regel en hjemmelavet latte ved hjælp af min espresso-kande. Enkelt og godt.
  Tak for en rigtig god blog.

 • stephanie siger:

  Jeg kan bedst lide min kaffe med skummetmælk og lidt sukker i. 😉

 • Signe siger:

  Uh en lækker konkurrence. En kop istant kaffe med en sjat mælk er den perfekte start på morgenen ( evt med en lille sjat kanel- sirup, hvis man skal være ekstra god ved sig selv)

 • Karin siger:

  Jeg elsker min kop instant kaffe om morgenen tilberedt med lidt skummetmælk og et lille scoop proteinpulver, helst vanilje. Det giver en dejlig, cremet smag og en perfekt start på dagen :)

 • Laura siger:

  Med massere af mælk og mælkeskum – mmmh!

 • Marie siger:

  Jeg elsker min kaffe i et termokrus på en gåtur i efteråret med min dejlige mor, som jeg desværre ser alt for sjældent. Sådan en søndag eftermiddag bliver ikke meget bedre end med kaffe og kærlighed :)

 • Janne siger:

  Jeg elsker tidspunktet på eftermiddagen, når jeg kommer hjem, laver en kop kaffe og smider mig i lænestolen med et tæppe, varme sokker og fjernbetjeningen :) – det er SKØNT! :)

  Tak for en fantastisk inspirerende blog! – glæder mig til fortsat at følge med :)

  Ynglingskaffen lige pt er ‘Peter Larsen Økologisk Instant Kaffe’ med en sjat skummetmælk i… MUMS :)

 • Emilie V siger:

  Når jeg står op kl.5 om morgenen, inden jeg skal hen på mit gymnasie, så nyder jeg min kaffe mere end nogensinde, samtidig med jeg hører go morgen radio på P3 og spiser morgenmad. Det er bare dejligt, og den aller bedste start på en altid meget lang dag!
  ”A morning without coffee is like sleep”
  Men der er så mange andre tidspunkter, hvor ens kop kaffe er fuldstændig uvurderlig; f.eks. 5 modul på gymnasiet, puha, der kan kaffen virkelig gå op i en højere endhed! 😀
  Kh Emilie

 • Malene siger:

  Når kaffen er bedst,
  så er det en weekend morgen på Christianshavn
  måske med lidt tømmermænd fra en fest
  der er kaffen for alvor et savn

  Min lille Bialetti sættes på varmen
  og mælken varmes lige ved siden af,
  imens gør jeg klar i vindueskarmen
  med pude og avis under himlens tag

  Ja, jeg har en svaghed for kaffe
  den gør mig så godt, men nu vil jeg daffe!

 • Tine la Cour siger:

  Mørkristede bønner i stempelkanden og så et skvæt skummetmælk i – plain simple and delicious!

 • Malene siger:

  Når kaffen er bedst
  så er det en weekendmorgen på Christianshavn
  måske med lidt tømmermænd fra en fest
  der er kaffen er for alvor et savn

  Min lille Bialetti sættes på varmen
  og mælken ligeså
  imens gør jeg klar i vindueskarmen
  med pude, avis og øjne små

  Ja, jeg har en svaghed for kaffe,
  nu vil jeg til mit drug daffe

 • Anne siger:

  Allerhelst sort, uden noget i 😉 derudover er jeg også stor tilhænger af instant om morgen

 • Sine siger:

  Straight up sort..! Og gerne morgen, middag og aften..

 • Camilla siger:

  Uh, hvor ville jeg gerne modtage sådan en fin sending!
  Jeg drikker ikke kaffe om morgenen derhjemme af én enkelt grund – den efterfølgende cykeltur til studie giver mig hedeture efter en kop kaffe. sært, men sådan er det nu en gang. til gengæld medbringer jeg min kaffe i en termokop (man er vel på SU!), og her gør instant sig bare rigtig godt. nå, det er egentlig ikke dén kop der er min yndlings. det er den kop kaffe jeg tryller frem på espressomaskinen hjemme i lejligheden, gerne om eftermiddagen, når jeg har en stund alene. espresso og en skvis mælk, det må være min favorit!

 • Dorte siger:

  Jeg er virkelig også kaffe-junkie! elsker det! og drikker sjovt nok også altid instant med skummemælk om morgenen 😉

 • Katrin Julius siger:

  En sød kaffe med flødeskum :-))

 • Caroline siger:

  Jeg elsker en varm ( får dem ofte serveret lunkne) Caffe latte med rigeligt af mælkeskum.

 • Pia P siger:

  Instant kaffe med en slat mælk redder mine travle morgener og sene nætter, fordi det er så nemt og hurtigt. Ville rigtig gerne prøve en ny instant kaffe og med dine rosende ord om denne, er det da helt sikkert at den ryger i indkøbskurven næste gang – hvis jeg da ikke vinder den her 😉

 • Christine siger:

  Uhh.. Gevalia laver faktisk generelt bedre instant kaffe synes jeg – ihvertfald på højde med Nescafe Guld…. Jeg må indrømme – jeg elsker kaffe – har airopress, expressokande, stempelkande, køber altid friskkværnede bønner hos Coffeecollective mm – men kan da ikke leve uden min instant kaffe om morgenen!

  Dog er min absolutte kaffe en dejlig stærk cappuchino med dobbeltshot og rigtig meget mælkeskum med en anelse chokolade på toppen – det er det ypperste – og indtil nu synes jeg den bedste bliver lavet på Kaffebaren på Elmegade!

 • Line siger:

  Min kaffe skal være mild og rund i smagen og skal helst nydes på en kold dag, hvor man kan varme sig lidt på kaffen. Eller om morgenen i NY, så man føler sig som en “indfødt”, da alle render rundt med kaffe i hånden derovre!

 • Frøken Jensen siger:

  Kaffe er den perfekte medicin til at slappe af. En god bog, en blød stol og en skøn kop kaffe – så er jeg tilfreds :)

 • camilla siger:

  Ih altså, I’m in! Håber jeg er heldig :)

 • Ida D siger:

  Hej Sofie,
  Hvor lækkert – det ville det være skønt med en instantkaffe, som smager af lidt mere end den gængse instant!
  Jeg kan aller bedst lide min kaffe når jeg sidder i varmen et sted og lige har spist. Så skal jeg have en espresso med et lille skvæt mælk. Det er så skønt.
  Til hverdag i Danmark, ender jeg dog med at drikke almindelig instant (eller på en god dag friskbrygget) kaffe med skummetmælk.

 • Sofie Maria siger:

  Om morgenen drikker jeg lige som dig oftest instant kaffe – bare med rismælk. – Lige for tiden er jeg afhængig af Nescafés Espresso – jeg har ikke smagt en instant kaffe der kan måle sig med den – indtil videre. Nu er jeg jo nødt til at prøve Gevalia Millicano!

 • Jeanette siger:

  Ikke værst at vinde !
  Må indrømme at lige for tiden har jeg ikke fundet min favorit måde at få min kaffe på endnu. Førhen var det altid helt sort uden tilsat noget form for tilbehør, men efter tid på mit praktiksted er jeg blevet smittet til at prøve forskellige former for kaffe og tilbehør. Må sige at jeg er helt vild med nespresso, men er også faldet for en stærk espresso med 50% sødmælk og lidt sukker (I Know – mega usundt), men er for tiden klar på en ny og bedre metode at få min kaffe – bliver for usundt det andet. 😉 Så vil elske at vinde de give-away, lige for at kunne prøve noget nyt, og se om det er den der skal være min foretrukne 😉

 • Malene siger:

  Jeg er mest til nescafe med minimælk i…:-) har været inde og like din facebook side…

 • Lise siger:

  En lækker to-go filterkaffe med minimælk på en efterårsdag med sød veninde ved siden eller kæreste i hånden :) Det er kaffelykke! Jeg ville dog heller ikke undvære kantinens (halvdårlige) klokken 15-kaffer – de redder mine læsesalsdage! Især i kombination med et stykke mørk chokolade 😉

 • Heidi Bak siger:

  Mmm kaffe!
  Jeg elsker det meste. Stempel, instant, iskaffe etc. Drikker normalt instant med skummetmælk. Skal jeg forkæle mig selv bliver det en latte med skummet eller en iskaffe og så en frappucino til dessert Allerhelst fra Starbucks.
  Mmm tror jeg vil lave mig en kop kaffe:-)

 • Zasja Ahmad siger:

  Den bedste kop kaffe på dagen er den aller første om morgenen, drømmesenariet er når solen melder sin ankomst, duggen ligger stadigvæk på græsset der er ro i huset og man kan mærke det bliver en god dag. Kaffen skal være sort og stærk.

 • Maj Johanna siger:

  Jeg elsker stort set alt slags kaffe, så længe det er god kvalitet. Men bedst er det når det indtages i godt selskab og med en nybagt croissant ved siden.

 • Mia siger:

  Jeg vil osse bar sige mange tak for en skøn blog med gode tips og råd :) Jeg er nok mest en vanille-latte kinda girl, laver latten på min espressomaskine og så med et godt skud vanillesirup.. Ellers bruger jeg de fleste typer kaffe som instant og stempel alt efter hvilket humør jeg er i eller hvis jeg bar ska pull’e en allnighter på studiet 😉

 • Jeg elsker at starte en ny dag med en skøn kop kaffe med lidt mælk i. Skøn start på dagen!

 • Sidsel siger:

  .. Jeg kan bedst lide min kaffe sammen med familie eller venner! Så smager det dobbelt så godt <3

 • Sara siger:

  Sikken en dejlig konkurrence :)
  Jeg elsker kaffe! Om det er morgenkaffe, kaffe med veninderne eller kaffe med kæresten på en cafe. Men jeg må nok indrømme, at den kaffe jeg elsker og sætter mest pris på, er den på mit arbejde. Jeg arbejder som lærervikar og en gang i mellem bliver man ringet op klokken 7, det er mørkt uden for, og man får at vide, at man skal være på arbejde en time senere. Der er den utømmelige kæmpe kaffemaskine i skolens køkken guld værd, og den står der standhaftigt hver morgen. Det må være min lille kaffekærlighedserklæring.

 • Stine siger:

  Jeg har altid troet, jeg ikke var kaffedrikker – og jeg ville aldrig blive det!
  Men det skulle være en løgn: Mine morgener er blevet væsentligt hyggeligere nu, hvor jeg drikker en kop med en lille skvis mælk efter min morgenmad, mens jeg – med små øjne – lytter til radioavisen.
  Der er en varme og en hygge i at drikke kaffe – og sådan kan jeg bedst lide min kaffe: Hyggelig.

 • Amanda siger:

  Mmhh, kaffe. Jeg er også fan af en hurtig kop instant med skummetmælk om morgenen, eller stempelkaffe, hvis det er i weekenden med bedre tid. På mit arbejde har de en lækker halv-prof ‘kaffemaskine’, hvor der bl.a. er frisk mælk i, så den kan lave latte og cappuccino. Da den på et tidspunkt var i stykker, var der krisestemning, haha. 😀

 • Anne Marie Jørgensen siger:

  Wooow, jeg har ledt efter den nye kaffe – men her i provinsen tror butikkerne vist ikke det bliver et hit for bønderne, Så de har sgu ikke bestilt den hjem! UTROLIGT!

  Nå men jeg er faktisk vild med Cappuccino. Elsker fordelingen af espresso, den varme mælk og skummen. Uhm.
  Hvis det skal være mere fancy syntes jeg godt om “dirty turtle” – Espressoshot, smeltet chokoladefrø og steamet mælk – en oplevelse værd.

  Please lad mig prøve Millicano!

 • pia sroka siger:

  Jeg kan bedst lide kaffen STRAIGHT om morgenen,men den smager også godt med lidt mørk chokolade i og en lille smule flødeskum det smager virkeligt godt, for at gøre lidt varition,eller caffe latte. :)

 • inger siger:

  Jeg kan allerbedst lide min kaffe sammen med vennerne på mit kollegiekøkken – når man sidder på værelset og kæmper med bacheloropgaven, og der pludselig kommer en sms: Kaffe om 5?

 • Nina rav siger:

  Hvordan kan jeg bedst lide mine kaffe?

  Helt klart med mælk! Jeg elsker en stor og stærk(!) cappuccino, og jeg må nok også indrømme at alle de pigede caffe lattes fra baresso, starbucks ect. heller ikke er værst ;). Men favoritten er uden tvivl cappuccino.. og jeg egentlig kunne godt bruge en nu!

  Nina

 • Natascha siger:

  Jeg drikker kun kaffe om morgenen. Der bliver det til en instantkaffe med en god sjat sojamælk med vaniliesmag – en skøn start på dagen i mine øjne :)

 • AK siger:

  Americano, latte, espresso, cortado, cappucino, sort, hvid, chokokaffe…… ja ALT der har noget med de skønne bønner at gøre <3

 • Julie Dalin siger:

  Skide skøn konkurrence fra en skide skøn blog! :) Jeg har et uundværligt tømmermænds-middel som slår alle læskedrikke: Hjemmelavet iskafffe! Inspireret af din opskrift – 1/5 del stærk instant kaffe (faktisk er den originale Gevalia min favorit – den har en kakao-agtig aroma som jeg elsker), resten af glasset fyldt op med skummetmælk og isterninger. Nogle gange en lille smule honning eller ahorn sirup, et sugerør og så ellers sippe den lodne tunge væk 😀 – Julie.

 • Anne siger:

  Instant kaffe med mælk.
  Håber jeg er heldig :)

 • Kirsten siger:

  Jeg kan allerbedst lide Irmas blå kaffe i stempelkande og så med en god sjat sødmælk oveni. Det er sådan en rar måde at starte dagen.

 • Dana siger:

  Er ikke så meget for instant, så kunne rigtig godt tænke mig at vinde! Er mest til kaffe brygget på en kaffemaskine, da smagen er mere rund og lækker i forhold til instant coffee. Om sommeren er en latte ice helt klart min favorit :)

 • Gitte siger:

  Jeg drikker faktisk ikke så meget kaffe selv, men det ville være en fantastisk gave at kunne forære mine forældre :)

 • Maja siger:

  Kan bedst lide min kaffe sort…! Ikke så meget smart fanzy tam tam der 😀

 • Marie siger:

  Jeg elsker at lave en god stempelkande om morgenen, men som regel har jeg ikke tid – så bliver det instant med mælk. Så det ville da bestemt være lækkert at vinde en lækker udgave.

 • Mette Rubin siger:

  Instant kaffe med mælk er en sand redningsmand både morgen…..og ja egentligt også på alle andre tider af døgnet! 6 dåser kaffe ville altså falde på et tørt sted, når man har et forbrug som mit! Skøn konkurrence 😉

 • Maria siger:

  Stærk og med mælk!

 • anne siger:

  Jeg drikker helst en hjemmelavet latte, af et kæmpe kaffe-krus. Helst i sofaen under et tæppe, og i godt selskab :)

 • Tine siger:

  Ikke dårligt.. Jeg drikker lige som dig også instant kaffe med skummetmælk om morgenen, det er dejlig nemt og smager ganske fint :) Ellers har vi nogle gode Nespresso varianter på arbejde, der nydes om eftermiddagen :)

 • Freja Mathiassen siger:

  Jeg kan aller bedst lide min kaffe fra en tilfældig starbucks i New york.
  Men da det er lidt svært at få i hverdagene, drikker jeg som regel halv instant kaffe halv kakao, med en masse skummetmælk i :) Det er super lækkert da jeg ikke er så god til alm. sort kaffe :)

 • Louise siger:

  Jeg prøver lykken med konkurrencen! :)

  Jeg elsker min kaffe som en stor caffe latte på sødmælk og en fantastisk espresso, med masser af mælkeskum.
  Det kan en fattig studerende jo desværre ikke få hver dag, så til hverdag får jeg mig en kop instant kaffe med en god sjat skummetmælk. :)

  Ha en god dag :)
  Louise.

 • Sophie-Amalie siger:

  Jeg drikker dagen første kaffe med lidt sojamælk ikke fordi jeg skal være fanatisk health-helgen, men fordi det smager SÅÅ godt.. den næste drikker jeg på studiet, den er ikke særlig lækker, men hyggen over den med de andre uni-piger er fantastisk. Skal jeg på arbejde laver jeg min egen latte evt. med sirup og skal jeg være derhjemme går jeg aldrig i vejen for en cappucino, for ja jeg har da en mælkeskummer..

  dog er der ikke noget som rå kaffe brygget på gode bønner.. mhmm

 • Line Andersen siger:

  Jeg kan bedts lide min kaffe med masser af mælk og en smule sukker. Om sommeren er en icecoffee dog også god :)

 • Louise siger:

  Fed konkurrence!
  Jeg foretrækker sort kaffe, men jeg kan drikke det meste.
  Tak for en fantastisk blog, jeg følger med hver dag :)

 • Ida siger:

  Min favorit er latte lavet på sødmælk, men jeg drikker det sjældet. Til hverdag drikker jeg almindelig kaffe med minimælk.
  Jeg håber jeg vinder, jeg kunne godt tænke mig at smage den nye instant kaffe.
  Hilsen Ida

 • Line Pedersen siger:

  I de tidlige morgentimer, bliver det til instant kaffe med en smule mælk, primært fordi jeg skal hurtig ud af døren. Ellers nyder jeg diverse special kaffe, lavet på tassimo kaffemaskine :) samt selvfølgelig min ynglings cafélatte tiramisu fra baresso :)

 • L. siger:

  Jeg drikker slet ikke kaffe (medmindre iskaffe tæller, men det siger min kæreste, det ikke gør..), jeg vil bare gerne vinde konkurrencen, så jeg kan overraske min kæreste med denne lækre præmie – han elsker nemlig kaffe! Den skal være helt sort og frisklavet.

  /Lilja L.

 • Kristine siger:

  I like my coffee as like my men – black and strong 😉

 • Sissel siger:

  Jeg kan bedst lide min kaffe med mælk! Er desværre ikke den store kaffekender – endnu! 😉

 • Line siger:

  Først vil jeg sige tak for en fantastisk og inspirerende blog. For det andet så er jeg også en af de mange kaffe elskere der er her i verden. Jeg ved godt at det måske lyder kedeligt men jeg elsker en helt normal, stærk sort kop kaffe i dejlige omgivelser og/eller sammen med venner.
  -Line

 • Anne Katrine siger:

  Det spørgsmål kan besvares meget nemt og simpelt; sort! :)

 • Jeg kan bedst lide min kaffe, når den serveres i selskab med min bedste veninde Sara. Vi bor sammen, og der er ikke noget bedre end at nyde en god kop kaffe med hende og samtidig vende verdens- eller bare hverdagssituationen . hvad end det er om morgenen, eftermiddagen eller aftenen. Og er der en ting der er sikkert, så er det at en ny en af slagsen ville bringe massere glæde i vores lille lejlighed!

 • Vikki siger:

  Jeg er ny-begynder på kaffe-drikkeri-fronten, så jeg kan bedst lide den med opvarmet og skummet mælk :)

 • Joanna siger:

  – med stevia og en sjat rismælk.

 • Line Cillieborg siger:

  Jeg er først lige begyndt at drikke kaffe indenfor den seneste måned, men jeg har allerede nu fundet ud af at der er STOR forskel på kaffe.
  Jeg foretrækker klart kvalitetskaffe og så knap så meget… Altså: Lidt, men godt :)

  Allerede nu glæder jeg mig til juleaften, hvor jeg ved, at jeg får en lækker lækker kaffemaskine i gave og endnu mere glæder jeg mig til duften af friskkværnet og friskbrygget kaffe… Forhåbentlig fra ovenstående bønner :)

  Go’ dag :)

 • simone siger:

  Jeg har drukket kaffe siden jeg var 3 år gammel og var på besøg ved min dejlige mormor. Jeg havde altid til vane at skulle lugte til helt frisk kaffepulver eller bønner. Den dag i dag (21år gammel) har jeg stadig den vane med at skulle lugte til frisk kaffe.. Jeg nyder den bedst med frisk pressede ingefær saft en sjat sojamælk i og en smule lakrids pulver i , det smager FANTASTISK og giver en frisk efter smag..

 • Frk. Vægt siger:

  Jeg foretrækker min kaffe varm. Og med mælk. Og med vaniliesirup. Uhm 😀

 • Nanna Skov siger:

  Jeg elsker min kaffe med mælk i om eftermiddagen, hvor jeg som regel slår mig ned på sofaen for at fundere over dagens indtryk.
  Dog bruger jeg ikke almindelig mælk, jeg bruger nemlig rismælk, hvilket er et skønt alternativ til komælk og samtidig søder det også kaffen en smule.
  Det er min yndlings form for kaffedrik!

 • Anna siger:

  Jeg må ærligt indrømme, at jeg selv ikke bryder mig om kaffe (hvilket altid overrasker folk – alle kan da lide kaffe!? 😉 ). Men min mor er verdens største kaffe-elsker og hende vil jeg meget gerne forærer lidt kaffe. Hun har ikke mange penge for tiden, et hus, der ikke kan sælges, og er derfor nødsaget til at kaste penge efter en discount af slagsen. Så jeg synes bestemt, at hun trænger til noget forkælelse og jeg krydser alt hvad der krydses kan, for at kunne sende lidt (kaffe)glæde i hendes retning :-)

 • anika siger:

  Fedt med sådan en konkurrence – Eeelsker din blog

  Min morgenkaffe er nescafe’s espresso instant kaffe 8den hidtil bedste jeg har kunnet finde), med skuffet minimælk/halv vand halv mælk. Måske denne kaffe slår min vanlige:)

  TIP: Instant kaffe smager super i kun varm mælk, især den jeg næv
  ner ovenover da den skummer lidt.

 • Pernille Sølvhøj siger:

  Hjemmelavet iskaffe med mælk og godt selskab er min favorit – men for det meste bliver det til en god kop varm kaffe med mælk.

 • F. Madsen siger:

  Jeg kan bedst lide min kaffe stærk, sort og om morgenen :-)

 • Mia Ipsen siger:

  Jeg laver helst en omgang stempelkaffe i min bodumkop, jeg let kan tage med på vejen. :)

 • Louise Winther siger:

  Fantastisk blog jeg er selv lidt af en helsefreak selvom jeg kun er 17 år. Er super interesseret i hvordan sundhed påvirker os, men elsker også chokolade og god kaffe!

  – Jeg foretrækker kaffen har en blød rund aroma, men samtidig ret stærk med en smule sødemiddel og special occasions er cappuccino pulver ikke dårligt. Jeg laver selv kaffen i en italiens lille espresso maskine og med en del mælk :-)

 • Line siger:

  En kop stempelkaffe med minimælk, eller en hjemmelavet is-kaffe på de varmere dage, sådan er kaffe bedst!

 • nanna siger:

  Jeg nyder bedst min kaffe blandt venner :)

  MVH Nanna

 • Charlotte siger:

  Kaffe er godt
  Især når den er flot
  Det er den når den er sort
  og ikke ligner en gang lort
  den skal helst være varm
  ellers laver jeg larm
  kaffe skal der til
  når hjernen laver skils
  både i ens hjem
  men også når skolen er slem

  Jeg elsker god kaffe. Og rim.

 • heidi kokborg siger:

  Jeg elsker kaffe med skummetmælk om morgenen. Der er simpelt ikke noget bedre end at sidde i rog og mag med en god kop kaffe og en skål havregryn :)

 • Sofie siger:

  Mums. Jeg kan bedst lide min kaffe med varm, skummet mælk og et drys kakao ovenpå :)

  Jeg synes selvfølgelig godt om din facebookside!

 • Nanna siger:

  Det første jeg gør, når jeg vågner om morgenen er at brygge kaffe. Det er klart den første kop der er den bedste. Helt frisk, helt varm, helt sort – FANTASTISK! 😀

 • Natasja siger:

  Jeg kan bedst lide min kaffe som en latte!

 • Trille siger:

  Årh! Det ville jeg gerne have fingrene i! Jeg elsker espresso fra min skønne espressomaskine!

 • Mette siger:

  Tak for en fantastisk blog.
  Jeg elsker mon formiddags kaffe. Det skal være nescafe gold serveret i min lilla bodum kop med en skvis mælk på toppen 😉

 • Pernille siger:

  Jeg kan bedst lide min kaffe efter jeg kommer hjem fra uni serveret i et stort plastik krus med et skvat mælk i. Det er lykken at komme hjem til!

 • Lene siger:

  Jeg foretrækker min kaffe rigtig varm og med lidt steamet mælk.

 • Rikke siger:

  Starbucks er topppen med alle deres dessert-lignende frappes. Derhjemme: Rygende varm med masser af mælk og mælkeskum :)

 • Marie siger:

  ELSKER en GOD espresso med LIDT skummet mælk.:) Tak for en dejlig blog.

 • Amalie A siger:

  Hvis jeg selv kunne vælge og for øvrigt ikke skulle bekymre mig om pengene, ville jeg drikke forskellige varianter af Starbucks.
  Men det ville nok blive dyrt i længden, og der er desuden lidt manglen på Starbucks i Danmark.
  Til daglig drikker jeg derfor bare en god kande stempelkaffe med mælkeskum. Nemt og godt.

 • Sandra siger:

  Jeg drikker ALTID instantkaffe med skummetmælk om morgenen – dejlig start på dagen! :)

 • Trine siger:

  Jeg er kaffe-fanatiker og elsker en veltilberedt kop kaffe, gerne stærk. Starter altid dagen med en lækker kaffe latte (nespresso) og en skål græsk youghurt med frisk frugt; det er her jeg nyder min kaffe allermest.

 • Maj siger:

  Herhjemme drikker jeg altid instant kaffe med minimælk. Men en kop iskaffe på Baresso er heller ikke dårligt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *