KLAR TIL EFTERÅRSTRÆNING

IMG_7137 kopi

Jeg er totalt forelsket i de nye turkise og blå farver fra Kari Traa. Findes der nogen bedre motivation til træning end nyt træningstøj (sikkert 😉 ) men det virker nu ret godt på mig…. og man må tage alle kneb i brug, når efteråret sætter ind og det bliver svært at komme ud af døren. Kari Traa spurgte efter mine fem favoritter fra den nye kollektion – det var ikke så svært. Jeg tænkte jeg lige ville dele dem her på siden, så hvis I har brug for inspiration til nyt efterårstræningstøj kan I se mine Kari Traa favoritter her.

IMG_7137 kopi

Kari-Traa-poster_Sofie-Bentzen_AW14

1. Dalane H/Z Fleece 2. Trude Tights 3. Flott Bra 4. Tåfis Sock 5. Myrblå Singlet

Jeg glæder mig meget til at løbe en efterårstur i dette smukke outfit!

IMG_5175 kopi    IMG_5180 kopi

XX SOFIE

Foto: Anne-Kathrine Holstein

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

     

    8 kommentarer

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *