KONKURRENCE // 1.500 KR TIL MARIO BADESCU HOS BEAUTYHERO.DK

SÅ ER DET BLEVET TID TIL EN LÆKKER FORÅRSKONKURRENCE

For mig er sundhed rigtig mange ting, både de indlysende ting såsom sund mad og træning, men det er i høj grad også tid til mig selv og selvforkælelse som bidrager til min sundhed. Jeg bruger meget tid på at pleje min krop indefra, både med god nærende ernæring og ved hjælp af fysik aktivitet – derfor giver det også god mening at den ydre kropspleje også skal være i top. Jeg går derfor meget op i de produkter jeg bruger.

Jeg har det sidste års tid stiftet kendskab med de naturlige og meget lækre produkter fra Mario Badescu. Karen Marie Groth er den seje (og utrolig søde) kvinde som har bragt produkterne til Danmark. Hun er indehaver af Beauty Hero, hvor produkterne kan købes. Hun faldt selv over produkterne da hun boede i L.A. dengang døjede hun med en sart og eksemplaget hud, i dag må man sige, at hun har den smukkeste hud, som jeg i den grad misunder. Disse virksomme produkter, der er baseret på naturlige botaniske ingredienser, dvs. rene ekstrakter fra frugter etc. har I nu mulighed for at vinde. En af jer kan nemlig vinde for 1.500 kr. af disse lækre produkter, og vinderen vælger selv, hvilke det skal være.

For at deltage skal du skrive en kommentar nedenfor med et link til det Mario Badescu-produkt fra Beauty Hero, du synes lyder mest interessant. (Besøg webshoppen HER)

Konkurrencen slutter på fredag d. 27. marts kl. 11.00.

 IMG_0034

MINE 3 FAVORITTER:

Dryin Lotion er mit absolut favoritprodukt. Produktet dræber din bums i løbet af natten. Helt genialt. Får du en bums, duppes Drying Lotion på bumsen med en vatpind, efter du har renset ansigtet, sov med det på natten over. Når du vågner er bumsen væk. Flasken må IKKE rystes.

Special Healing Powder anvendes også om aftenen når du har renset ansigtet. Pulveret har en beroligende effekt på huden, jeg bruger den 1-2 gangen om ugen, det giver mig en klar og ensartet hud.

Glycolic Foaming Cleanser er en lækker eksfolierende renseskum. Jeg renser min hud i den 2-3 gange om ugen. Den giver mig en meget lækker og strålende hud efter brug.

RABATKODE: I kan alle sammen handle hos Beauty Hero med 25% til og med på mandag d. 30. marts ved at bruge DETTE LINK – det er slet at ret at følge det og så vælge ‘SHOP!’ i venstre hjørne og så ellers bare fylde i kurven og afslutningsvis trykke på ‘Check Out’. Så fratrækkes rabatten på 25% automatisk.

     IMG_0035

GOOD LUCK OG GOD SØNDAG!

XX SOFIE

Foto: www.beautyhero.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

313 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *