LØB MED HEALTHJUNKIE X NYKREDIT

HJ X NYKREDIT

Jeg elsker social runs!!! Det er en hyggelig måde at være sammen på og møde nye mennesker. I weekenden var jeg med Adidas Danmark til et løb i Stockholm, Energy Takeover STHLM, vi løb 10 km rundt i byen, hvor vi skulle forbi en masse energy mødesteder. Det var et mega fedt og sjovt løb. På torsdag afholder jeg mit sidste fællesløb i samarbejde med Nykredit, jeg håber I har lyst til at komme og løbe med – ALLE KAN VÆRE MED!

Skærmbillede 2015-04-13 kl. 12.10.06

LØB MED HEALTHJUNKIE X NYKREDIT 

Jeg har i samarbejde med Nykredit fået lov til arrangere to løb, noget jeg har haft lyst til længe. Det første løb var en stor succes og jeg glæder mig derfor rigtig meget til det andet og sidste løb på torsdag d. 16. april kl. 18.00. Vi mødes kl. 18.00 i fælledparken ved Genforeningspladsen (der hvor vi startede sidst), hvor der vil være en farverig Nykredit motivationsport, så det burde være til at finde. Tempoet vil være stille og roligt, for mig er det vigtigste, at alle kan være med, formålet er at det skal være sjovt. Ruten er 2 km, den første runde løber vi sammen som opvarmning. Herefter er der frit løb, her bestemmer i selv tempo og distance. Det er frivilligt hvor mange runder man løber. Dem som kommer først i mål hepper selvfølgelig på de andre. Efter løbet vil der være lidt vand og hygge, der er desuden mulighed for at vinde 2 x biletter til Nykredit Copenhagen Marathon. Jeg har oprettet et event på Facebook, hvor man skal tilmelde sig for at være sikker på en plads, find eventet her: TILMELD.

Fællesskabet og det sociale er noget af det mest motiverende, jeg håber derfor meget I har lyst til at være med og støtte op løbet.

HJ X NYKREDIT

HER KOMMER LIDT BILLEDER FRA DET FØRSTE FÆLLESLØB:

DSC_0184  DSC_0185

DSC_0199  DSC_0210

 

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *