LØB MED HEALTHJUNKIE X NYKREDIT

62C33228-4132-45B9-8337-AFDA72D5C615

Jeg løber 2 til 3 gange om ugen, og jeg har svært ved at forstille mig en hverdag uden. Jeg elsker friheden og fleksibiliteten relateret til løb. Man kan løbe hvor og hvornår man ønsker – man kan løbe med sig selv eller i selskab med andre. Det eneste man behøver er et par løbesko og sportstøj. I en travlt hverdag er netop disse faktorer essentielle. Derudover elsker den friske luft og de smukke omgivelser i København. Løb giver mig ro og overskud, en chance for at clearer hovedet efter en travl dag eller starte en ny med de første stråler af sol.

Der er flere ting der motiverer mig til at løbe. Udover de ovennævnte faktorer er en af de mest motiverende ting for mig den sociale del af løb og træning generelt. Jeg elsker at kombinere træning med hygge, fis og ballede og sammenværd med venner; det er uden tvivl det der motiverer mig allermest til at løbe.

En anden meget motiverende faktor (please, don’t judge I know you feel the same way) er nyt løbegear! – følelsen af nye sko eller tøj er usammenlignelig. Jeg ved at det lyder en smule overfladisk, men når man løber meget, er det de små ting som gør forskellen. Jeg finder det meget motiverende at se “smart” ud (shit jeg lyder som en mutti) når jeg løber, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan.

Til sidst er det motiverende for mig at have et mål at træne op til, et specifikt event, løb eller race – det kan være små såvel som store mål, det betyder ikke det store.

IMG_9187    IMG_1881

LØB MED HEALTHJUNKIE X NYKREDIT 

Jeg har i samarbejde med Nykredit fået lov til arrangere to løb, noget jeg har haft lyst til længe. Første løb er den 23. februar og det andet er den 13. April. Vi mødes kl. 18.00 i fælledparken, (nærmere sted kommer, når jeg ved hvor mange vi bliver) hvor der vil være en farverig Nykredit motivationsport, så det burde være til at finde. Ved det første løb er ruten omkring 5 km og det sidste løb er 8 km. Tempoet vil være stille og roligt, for mig er det vigtigt at alle kan være med, formålet er at det skal være sjovt. Efter løbet vil der være lækre sandwich fra Emmerys og lidt at drikke, der er desuden mulighed for at vinde 2 x biletter til Nykredit Copenhagen Marathon. Der er dog et begrænset antal pladser til løbet (max 30) så det er først til mølle. Jeg har oprettet et event på Facebook, hvor man skal tilmelde sig, find eventet her: TILMELD – når der er 30 tilmeldte lukkes for yderligere tilmeldinger, så skynd jer hvis I vil være sikre på en plads og har lyst til at løbe med.

Fællesskabet og det sociale er noget af det mest motiverende, jeg håber derfor meget I har lyst til at være med og støtte op løbet. Løbet er selvfølgelig primært for folk i København, men jeg ved at Camilla fra Fit´n Run arrangere et tilsvarende løb i Århusområdet, så følg med på hendes blog her.

62C33228-4132-45B9-8337-AFDA72D5C615

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie og Rasmus Quistgaard

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

4 kommentarer

 • Lærke siger:

  Øv jeg var vidst nr. 32 på facebook, men hvis der hopper to fra vil jeg gerne med :)

 • tina nymann siger:

  Indtil jeg startede på at løbe for et år siden mente jeg at det var stærkt overdrevet, så meget tid folk kunne bruge på det, men nu må jeg sande efter et par måneders pause, at jeg glæder mig usigeligt til at komme i gang igen og kan til fulde følge dine tanker – også det med løbegearet;-)

 • Malene siger:

  Hej Sofie.

  Tak for en inspirerende og motiverende blog :)

  Må jeg spørge hvilke løbesko, du løber mest i ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *