OKAAY DET ER VARMT AT LØBE FOR TIDEN!

Men det holder mig ikke tilbage! Jeg løber bare i noget luftigt og let løbetøj, og så afslutter jeg ofte min løbetur med en dukkert i bølgen blå. Det er så fantastisk.

A1HXB7X      Shorts   Top

Jeg tester i øjeblikket lidt forskelligt træningstøj, og jeg er blevet ret vild med disse løbeshorts og singlet fra North Face. Det er der flere grunde til, for det første synes jeg, at det er et pænt design, jeg er desuden ret vil med farverne (mit træningstøj må meget gerne være farverigt), kvaliteten er rigtig lækker og så vejer det ingenting. Serien hedder også better than naked :) Jeg synes, det er fantastisk at løbe i – især i denne varme. På billedet nedenfor kan I se mit yndlingsløbeoutfit her i sommervarmen.

SAMSUNG CSC

1. Løbet singlet, North Face 2. Sports BH, RUN & RELAX 3. Træningsstrømper, H&M 4. Løbeshorts, North Face

 

XX SOFIE

Billeder: HealthJunkie og http://eu.thenorthface.com

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

2 kommentarer

  • Sofie siger:

    Åh noget lækkert løbetøj!!
    Har faktisk selv lige købt noget nyt løbetøj (dog bare fra H&M), men mit bækken er stadig ikke klar til en løbetur efter en fødsel. Er ellers klar med babyjogger, så jeg afventer spændt på alt er okay igen :) og så bor jeg tæt på stranden, så det der med at hoppe i bølgen blå efter løbeturen lyder jo mega tiltalende – så vi må da håbe at bækkenet er klar inden sommeren er forbi! :/ 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *