PRE-OPENING OF TONY’S VESTERBRO

I går var jeg til pre-opening af Tony’s på Vesterbrogade i selskab med min lillebror Kristian. Tony’s er en del af Madklubben, som har 6 restauranter fordelt rundt omkring i København. Jeg fik tre lækre retter. Til forret fik jeg den lækreste suppe på blåmuslinger + fløde, bønner, sprød pancetta, lidt kål og brødkrummer. Til hovedret fik jeg en kæmpe bøf serveret med gremolata, løg og brunet ansjossmør. Bøffen var simpelthen så mør og helt perfekt stegt. Til dessert fik jeg Panna Cotta med hvid chokolade, kirsebær og lakrids. Umme numme NUM!  Her kommer lidt billeder fra aftenen, jeg beklager billedernes dårlige kvalitet, jeg havde desværre ikke fået mit kamera med, så disse billeder er taget med min Iphone, men de giver et godt billede, af den hyggelige stemning der er på Tony’s.

Det var en rigtig hyggelig aften, som I kan se på billedet bliver jeg altid utrolig glad når desserten bliver serveret :) Tony’s er klart et besøg værd, lokalerne er sindssygt hyggelige, maden er lækker og desuden til at betale!

Nu går turen til Møn, hvor jeg skal besøge min dejlige mormor og morfar!

XX SOFIE

Billeder: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

1 kommentar

 • Lærke siger:

  Hejsa! :)

  Må lige høre dig om noget: Min kæreste har læst om en kur en amerikansk mand var på, hvor han dagligt indtog 5000 kcal og kun sov 5 timer om natten. Alt, hvad han spiste var rigtigt sundt, altså grøntsager, groft brød, kerner, nødder, frugt osv osv! Han tabte 50 kg på to år, og fik den vildeste sixpack uden at dyrke motion (måske en smule, men ikke noget særligt!)

  Vi har diskuteret det en del, for jeg ville mene, at man grundlæggende ikke kan tabe sig, når man indtager flere kalorier end man forbrænder, hvor min kæreste siger, at det handler om at få de rigtige råvarer til at sætte forbrændingen igang. Det er jo også rigtigt, men stadig.. 5000 kcal er fandme meget!?

  Diæten hedder Bulletproof Diet, hvis du evt vil læse mere om den! :)
  Håber du kan give mig svar, for synes altså det lyder for skørt!

  Forresten en virkelig lækker blog du har dig her – er lige begyndt at følge dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *