RAINY-SUNDAY-SNACK

elsk-hjertet01

Det regner og det har det stort set gjort hele dagen… derfor er der dømt hjemmehygge, med te, tæpper, stearinlys og sofa – faktisk dejligt! Og for lige at toppe den op, lavede jeg en sund version af havregrynskugler. Jeg elsker simpelthen havregrynskugler, men jeg har lovet mig selv, at jeg kun skal spise dem i december måned. Heldigvis smager den sunde version næsten lige så godt. Man kan jo trille dem i frysetørret bær, kokos eller kakao, så er de meget fine at servere. I dag blev mine ikke rullet i noget.

DET HER SKAL DU BRUGE:
5 saftige dadler
3 spsk havregryn
2 spsk rå kakao
1 tsk ren vanilje
Evt. en klat kokosolie
Evt. frysetørret bær, kokos eller kakao til at rulle kuglerne i

IMG_4308           IMG_4308           IMG_4308

Fjern sten fra dadlerne og mos dem med hænderne. Tilsæt resten af ingredienserne og bland massen godt sammen. Rul små kugler og stil dem på køl ind til servering (de har godt af at stå en lille times tid før servering). Mega simpelt, mega lækkert!

Rigtig god regnvejrs søndag til jer alle sammen.

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

1 kommentar

  • Maria siger:

    Hold nu op, hvor er de gode!!! Jeg har lige lavet dem, dog lidt anderledes. Jeg kunne kun finde tørrede dadler, som jeg blødte op i lidt kogende vand, og havde ikke noget kokosolie, så brugte vand i stedet og rullede til sidst i kokos. Mums, det var lækkert. Tænker på om de ikke kunne være gode med lidt kaffe i?

    Mvh. Maria.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *