SÅ ER DER FUNDET TRE VINDERE….

I konkurrencen om 2 x billetter til FEMINA live i forum på fredag. De tre heldige vindere er:

Mathilde:
Jeg ville dele denne dejlige oplevelse med min dejlige mor :D

Agnete:
Hvis jeg vinder konkurrencen, vil jeg dele denne oplevelse med min mor. Min mor donerede sin nyre til min storebror for blot en uge siden og er lige hjemvendt fra Skejby sygehus. Den sidste periode har været hård og sej, men nu er vi på den anden side, og alt ser lysere ud og derfor er et overskudsboost meget tiltrængt :)

Celina:
Jeg ville elske at dele oplevelsen med min Mor som fortjener lidt forkælelse :-)

Tillykke til jer alle tre, I har modtaget en mail fra mig.

Tusind tak til alle jer der har deltaget i konkurrencen, hvis I kommer forbi messen, selvom I ikke har vundet billetterne her, må I endelig komme forbi og sige hej. Jeg står som sagt i LongoVital standen og snakker om energi i hverdagen.

Skærmbillede 2013-09-23 kl. 16.48.28

 

(Jeg har brugt random number generator til at trække vinderne)


XX SOFIE

Foto: femina.dk

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

 

1 kommentar

  • Anna siger:

    Hej Sofie!
    Jeg manglede lidt inspiration på madfronten og kiggede derfor lidt af dine gamle indlæg igennem. Jeg stødte bl.a. på dine kostdagbøger og ville hører om der var mulighed for at du igen begyndte at dele dem med os? :)
    Kærligst, en begejstret læser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *