SMÅ LÆKRE FRISTELSER #2

Så er der kommet en ny lakrids-darling! For nogle måneder siden skrev jeg om Johan Bülows C lakridser, men nu er der altså kommet en ny variant, som måler sig med min all time favorite – A lakridsen. Varianten her er en påskeversion, som består af lakrids, chokolade, sprødt sukker og lidt mint – en perfekt kombination hvis du spørger mig :) Jeg fik et glas i en goodiebag fra modeugen, så jeg ved faktisk ikke, om de kan købes endnu, men det vil jeg håbe – mit glas er nemlig ved at være tomt.

Jeg elsker de forskellige Bülow lakridser, da der ikke skal mere end en til to kugler til at tilfredsstille min søde tand, og derfor undgår jeg at fylde mig selv med en masse overflødelige kalorier. Lakridserne indeholder 500 kcal per 100g, og man skal derfor ikke spise dem i store mængder, men der skal være plads til fornøjelser, og jeg synes, at de er et godt bud, når trangen til noget sødt melder sig. (ALT MED MÅDE!!!) Desuden er de glutenfri.

SAMSUNG CSC

De sorte kugler er perfekt til kaffen :)

SAMSUNG CSC   SAMSUNG CSC

IMG_6374

SAMSUNG CSC

XX SOFIE

Ps. For en god ordens skyld må jeg hellere nævne, at dette (desværre) IKKE er et sponsoreret indlæg ? jeg ville bare lige dele mine gode oplevelse med jer!

Billede: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *