SMÅ LÆKRE FRISTELSER…

Jeg stræber efter at leve et sundt og lykkeligt liv, og jeg prøver derfor at spise varieret og dyrke motion, men jeg sætter også pris på søde sager! Jeg kunne ikke leve et sundt/lykkeligt liv uden lækre søde sager. Jeg mener sagtens, der kan (og skal) være plads til fornøjelser i sund livsstil, det vigtigste er blot, at man så nyder disse søde sager, og vælger noget rigtig lækkert, som rent faktisk tilfredsstiller den søde tand – jeg er ikke stor fan af “sunde” fristelser, jeg har brug for noget “rigtigt” sødt. Derfor blev jeg, og min søde tand, utrolig glad da jeg i dag kom ud til Horten (hvor jeg arbejder), de havde nemlig fået nye lakridser fra Johan Bülow. OMG hvor smagte de bare lækkert. Der er sikkert mange af jer, der allerede kender hans lakridser, men denne version er ny og smager himmelsk – det er lakrids med mørk chokolade og kaffe. Very nice combi! De har en intens smag og kan derfor tilfredsstille den søde tand med en enkelt kugle (eller måske to), hvilket ikke er en særlig stor mængde kalorier (478 kcal per 100g). Lakridserne indeholder mindst 55% kakaotørstof i chokoladen, og desuden indeholder de ikke gluten. Som I kan høre, er jeg in lååååve!

For en god ordens skyld må jeg hellere nævne, at dette (desværre) IKKE er et sponsoreret indlæg – jeg ville bare lige dele mine gode oplevelse med jer :)

God onsdag peeps!

xx Sofie

Billeder: HealthJunkie

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen 

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *