TAK FOR EN FABELAGTIG AFTEN; ELLE STYLE AWARDS 2016

Jeg havde en fantastisk aften til ELLE Style Awards i DR Koncerthuset i går, ikke mindst pga. mit lækre girl squad, Emily Salomon og Sara Jin Smidt. Jeg kunne ikke drømme om bedre selskab, vi havde en sjov aften og blev forkælet big time af ELLE.dk. Her kan I se lidt billeder, hvis det altså har interesse 😉 Det er ikke så tit, at jeg har mulighed for at hoppe i de høje hæle og lange kjoler, så jeg nød det i fulde drag… I dag har jeg ømme fødder og er en smule træt, men det er det hele værd.

Health Junkie Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-1

Health Junkie Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-12

Healthy Skinny Bitch Emily Salomon Health Junkie Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-6

Healthy Skinny Bitch Emily Salomon Health Junkie Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-4

elle
(Billede fra den røde løber, se alle billederne HER)

Den fine er kjole er fra Erdem (lånt af mine skønne veninde AK)
Taksen er fra Belsac
Smykkerne er fra danske KINRADEN 
Hår og makeup fik jeg lavet hos Natasja hos Rodeo 

XX SOFIE

Foto: Marie My / NEMESIS, BABE

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *