TIPS TIL GLUTENALLERGIKERE

Dette indlæg er primært til personer med glutenintolerance (Cøliaki), jeg får ofte mails med spørgsmål fra glutenallergikere, og jeg ved der findes mange som lider af denne trælse sygdom. Derfor vil jeg blot videregive information om, at urtekram har lanceret en hel produktserie af glutenfrie produkter. Jeg har allerede testet flere af produkterne, og jeg synes, at de er rigtige gode – så lider du af glutenintolerance findes der altså nu en lang række gode produkter, så det ikke behøver at være mega besværligt at spise en “normal” kost.

IMG_9103

XX SOFIE

Foto: HealthJunkie
(Produkterne er sponsorert af Urtekram)

FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *