URBAN GARDENING PÅ MIN LILLE ALTAN

INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED HOEGAARDEN

Jeg har i dag haft besøg af den super dygtige og søde Ditte fra Flower Tales CPH. Hun har i samarbejde med Hoegaarden givet min altan en sand makeover, og min altan har aldrig været smukkere. Temaet er urban gardening, og jeg kan i fremtiden både hente citroner, figner, rabarber, blåbær, brombær, radiser, chilier, ærteblomster, marokkansk mynthe, citron timian, rosmarin, salvie, persille og purløg ude på min altan. Det er intet mindre end fantastisk – jeg glæder mig allerede til at dele opskrifter med jer, hvor jeg kan bruge mine egne råvarer. Derudover pynter det jo gevaldigt med planter og blomster på altanen. Jeg har allerede nydt en kold øl og lidt popcorn i min lille urban garden her på Vesterbro, og jeg glæder mig til mange flere hyggelige stunder i de smukke omgivelser. Her kan I se hvor fint det er blevet.

IMG_0302

IMG_0303

IMG_0304

IMG_0305

IMG_0306

IMG_0307

I det lille fine drivhus har jeg sået radiser, chili, ærteblomst og purløg, og jeg glæder mig til at se dem spire op af jorden.

IMG_0299

IMG_0300

IMG_0301

XX SOFIE

Foto: Healthjunkie

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *