WEEKEND TIME ♥

Så er det endelig ved at være weekend – meget tiltrængt. Jeg har virkelig haft en hård uge med et stramt program. Weekenden står heldigvis på hygge og afslapning. Hvis der er andre der skal slappe og hygge i weekenden, kan jeg anbefale at købe det nye Eurowoman, hvor jeg kommer med et par sundhedstip, og hvor man desuden får en virkelig fin t-shirt fra Ganni med – det var blot et lille weekendtip fra mig :) I løbet af weekenden kommer endnu et indlæg med min (efterspurgte – jeg beklager I har måtte vente så længe)  kostdagbog, so stay tuned.

IMG_6740

Rigtig god weekend peeps ?

XX SOFIE

Billede: HealthJunkie

 FOLLOW ME AT FACEBOOK HERE, BLOGLOVIN? HERE AND INSTAGRAM @sofiebentzen

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *